YEREL HABERLER - 28 Şubat 2012 Salı 13:54

POYRAZ’DAN ESOB`A ZİYARET

A
A
A
POYRAZ’DAN ESOB`A ZİYARET

Bu yıl 23’üncüsü kutlanan Vergi Haftası münasebetiyle, Erzurum Vergi Dairesi Başkanlığı’ndan bir heyet Erzurum Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’ni ziyaret etti.
Verginin toplumun tüm kesimlerine benimsetilmesi ve vergiyi gönüllü olarak ödeme alışkanlığının arttırılması amacıyla her yıl Şubat ayının son haftasında kutlanılan Vergi Haftası etkinlikleri kapsamında Erzurum Vergi Dairesi Başkanı Yunus Poyraz ve beraberindeki heyet Erzurum Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’ni (ESOB) ziyaret etti.
ESOB Başkanı Rasim Fırat’ın makamında ağırladığı Vergi Dairesi Başkanı Yunus Poyraz, bu yıl 23’üncüsü düzenlenen Vergi Haftası etkinlikleri kapsamında birçok faaliyet planladıklarını, amaçlarının 7’den 70’e kamuoyunu vergi konusunda bilinçlendirmek, ayrıca mükelleflere, çeşitli etkinliklerle bilgiler sunmak olduğunu söyledi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren ESOB Başkanı Rasim Fırat ise Vergi Dairesi Başkanlığının yürüttüğü çalışmalarda ESOB olarak destek olacaklarını kaydetti.
ESOB Yönetim Kurulu Üyeleri; Zekayi Kaplan, Fatih Çiftçi, Zeki Pınar ve İshak Karslıoğlu’nun da hazır bulunduğu ziyarette Vergi Dairesi Başkanı Yunus Poyraz tarafından ESOB Başkanı Rasim Fırat’a çiçek takdim edildi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir