POLİTİKA - 04 Mart 2012 Pazar 15:50

AK PARTİ MALATYA MİLLETVEKİLİ MUSTAFA ŞAHİN, DİLEK BELDESİNİ ZİYARET ETTİ

A
A
A
AK PARTİ MALATYA MİLLETVEKİLİ MUSTAFA ŞAHİN, DİLEK BELDESİNİ ZİYARET ETTİ

AK Parti Malatya Milletvekili TBMM Grup yönetim kurulu üyesi Mustafa Şahin, AK Parti iktidarları döneminde 160 binden fazla kız çocuğunun okulla buluşturulduğunu söyledi.
Şahin, beraberinde Merkez İlçe Başkanı Osman Güder, İl Başkan yardımcısı Eyüp Sağlam ve partililerle birlikte merkeze bağlı Dilek beldesini ziyaret etti.
Belde teşkilatını ziyaret eden Milletvekili Mustafa Şahin, yaptığı konuşmada AK Parti 7 seçimdir iktidardadır. Çünkü, AK Parti halkın gönlünde taht kurmuştur. Halka rağmen siyaset yapmadığımız için, halk gibi düşündüğümüz, halka aynı doğrultuda, aynı minval üzere aynı doğrularla buluştuğumuz için halkımız bizden vazgeçmemiştir. Biz halk gibi düşündüğümüz süre içerisinde, halkın inançlarıyla savaş halinde olmadığımız sürece insanlarımızın bize vermiş olduğu bu desteğin süreceğine inanıyorum" dedi.
Şahin, muhalefetin her zaman olduğu gibi şimdi de yapılan icraatlardan rahatsız olduğunu ve bu sebeple milli eğitimde yapılması düşünülen birtakım değişiklere karşı olduğunu söyledi. Şahin, fakat AK Parti iktidarları döneminde 160 binden fazla kız çocuğunun okulla buluşturulduğunu anlattı. Vekil olmakla bir yükün altına girmiş olduklarını söyleyen Şahin, sözlerini şöyle sürdürdü: "Bütün vatandaşlarımız sıkıntılarının çözümü noktasında 1.derecede milletvekillerine umut bağlıyor. Biz de elimizden
geldiğince Malatya’ya geldiğimizde çoluk çocuğumuza bile zaman ayırmadan tekrar alana inmek zorundayız. Teşkilatımızın yapmış olduğu çalışmalara birebir gidip iştişare ederek ister köylerimiz olsun ister beldelerimiz olsun ziyaretlerimizi gerçekleştirerek sıkıntılara çözüm arıyoruz"
Bunlar Da İlginizi Çekebilir