ASAYİŞ - 12 Nisan 2012 Perşembe 19:18

6 YILDIR ARANAN KATİL ZANLISI YAKALANDI

A
A
A
6 YILDIR ARANAN KATİL ZANLISI YAKALANDI

İzmir`de `kasten adam öldürme` suçundan hakkında kesinleşmiş 20 yıl hapis cezası bulunan ve 6 yıldır aranan zanlı, Bornova Suç Araştırma Timleri tarafından yakalandı.
Edinilen bilgiye göre, Karşıyaka 1`inci Ağır Ceza Mahkemesi tarafından 20 yıl hapis cezasına çarptırılan ve 6 yıldır aranan B.K.`nın (41) yakalanmasıyla ilgili Bornova Suç Araştırma Timleri çalışma başlattı. Elektrikçilik mesleği yapan B.K.`nın çalıştığı eski işyerlerine giden ve temasa geçebileceği kişilerle görüşen Bornova Suç Araştırma Timleri, 2 aylık bir çalışma sonucu B.K.`nın izine ulaştı. B.K., Bornova Suç Araştırma Timlerinin 2 aylık sistemli çalışması sonucu evine giderken yakalandı.
Arkadaşı U.Ş.`nin kimliğini ve ehliyetini çalıp üzerine kendi fotoğrafını yapıştırdığı belirlenen B.K.`nın, bunu herhangi bir polis uygulamasında yakalanmamak için yaptığı ortaya çıktı. Yakalandığında da aynı yöntemi kullanarak aranan kişinin kendisi olmadığını söylediği iddia edilirken, ancak sorgusunda gerçeği kabul ettiği belirtildi. B.K.`nın işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği öğrenildi.
Bayraklı ilçesi Salhane`de 1994 yılında meydana gelen olayda; B.K., belinden çıkardığı kasap bıçağıyla, arkadaşı U.Ş.`nin kız arkadaşına laf attığını ileri sürdüğü Faruk Öcal`ı öldürmüştü.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir