ASAYİŞ - 03 Ekim 2024 Perşembe 22:44

Elazığ’da silahlı kavga: 1 yaralı

A
A
A
Elazığ’da silahlı kavga: 1 yaralı

Elazığ’da husumetliler arasında çıkan silahlı kavgada 1 kişi yaralandı.


Olay, merkeze bağlı Ulukent Mahallesi İhlaslı Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, kimlikleri öğrenilemeyen bir grup, yolda husumetlileri Z.P.’yi gördü. Pompalı tüfekle ateş açılması sonucu Z.P. yaralanırken, saldırganlar olay yerinden kaçtı. Çevredeki vatandaşların haber vermesi üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Hafif şekilde yaralanan şahıs, yapılan ilk müdahalelerin ardından ambulansla Fethi Sekin Şehir Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Olayda, pompalı tüfekten çıkan saçmalar, bir evin penceresine ve bir pikabın camına isabet etti.


Polis ekipleri, kaçan şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı.



Elazığ’da silahlı kavga: 1 yaralı

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul Feyyaz Uçar: "Hocamızın serzenişlerini yönetim olarak haklı bulduk" Beşiktaş Futbol Şube Sorumlusu Feyyaz Uçar, Eintracht Frankfurt karşısında sadece 3 puan kaybettiklerini ve sezonun uzun olduğunu söyleyerek, Teknik Direktör Giovanni van Bronckhorst’un taraftarlarla ilgili serzenişlerini de yönetim olarak haklı bulduklarını söyledi. UEFA Avrupa Ligi 2. haftasında Beşiktaş sahasında karşılaştığı Almanya temsilcisi Eintracht Frankfurt’a 3-1 mağlup oldu. Maçın ardından Beşiktaş Futbol Şube Sorumlusu Feyyaz Uçar, basın mensuplarına konuştu. Alınan mağlubiyete rağmen taraftarlardan anlayış beklediklerini vurgulayan Uçar, "Skor adına kötü bir akşam ama oyuncularımızın ellerinden geleni yaptığından eminiz. Birçok pozisyon var. Kaçan bir penaltımız, direkten dönen bir topumuz var. Üzücü bir durum, şanssız bir gece. Rakip kalecinin performansının yanı sıra biraz da bizim şanssızlığımız vardı. Belki son vuruşlarda daha dikkatli olsaydık şu an çok daha farklı şeyler konuşuyor olacaktık. O yüzden bu akşam sahada olan bütün oyuncularımızı kutluyoruz. Onlarla gurur duyuyoruz. Maç sonunda hocamızın serzenişlerini tüm yönetim olarak haklı bulduk, dinledik ve söylediği her sözün arkasındayız. Çünkü bugün sahada değil ıslanacak, kötü söz söylenecek ya da eleştirilecek çok az oyuncumuz vardı. Belki de yoktu hatta. O açıdan hocamızın söyledikleri çok önemli. Her oyuncuya ihtiyacımız var, sezon uzun. Avrupa’nın yanı sıra Süper Lig’de de şampiyonluk için mücadele ediyoruz. Ligin ikinci yarısında kupa maçları da başlayacak. Tüm oyuncularımıza ihtiyacımız var. Yukarıda başkanımız ve yönetim kurulumuzla yaptığımız toplantıda oyundan olan memnuniyetimizi paylaştık. Hocamıza olan desteğimizin ne kadar doğru olduğunu bizzat kendimiz gözlemledik. Dolayısıyla bugün kaybettiğimiz Avrupa kupaları açısından sadece 3 puan var. Yolumuza devam edeceğiz. Bu sene hedeflerimiz var. Henüz ekim ayındayız. Bu yolu hep beraber yürüyeceğiz. Biz camia olarak taraftarlarımızla hep birlikte yola devam etmek istiyoruz. Taraftarlarımızın da bizimle beraber olmak istediğinden eminiz. Hep birlikte güzel şeyler başaracağız" diye konuştu.
İstanbul Dino Toppmöller: "Takım olarak geride ve ileride iyi işler yaptık" Eintracht Frankfurt Teknik Direktörü Dino Toppmöller, Beşiktaş karşısında hem savunmada hem de hücumda doğru işler yaparak galibiyete uzandıklarını söyledi. Eintracht Frankfurt, UEFA Avrupa Ligi 2. haftasında deplasmanda Beşiktaş’ı 3-1 mağlup etti. Mücadelenin ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Eintracht Frankfurt Teknik Direktörü Dino Toppmöller, "Avrupa Ligi’nde galip geldiğimiz için mutluyum. Yoğun taraftar baskısından çıktık. Doğru zamanlarda goller bulduk. Rakibin penaltı kaçırması da işimize yaradı. Kalecimizin muazzam performansı vardı. Takım olarak geride ve ileride iyi işler yaptık. Son haftalarda iyi bir vime yakaladık. Bundan sonraki odak noktamız ligde oynayacağımız Bayern Münih maçı" ifadelerini kullandı. "Beşiktaş’ı çok iyi analiz ettik" Beşiktaş’ı çok iyi analiz ettiklerini dile getiren Toppmöller, "Farklı formasyonlarda oynadık. Ana amacımız arka toplarla onları zorlamaktı. Bugün Avrupa’da geri dönüşümüz adına önemli bir galibiyetti. Savunma olarak çok iyi işler yaptık. Hücumda da önemli oyuncularımızla goller bulduk" şeklinde konuştu. Karşılaşmada kritik kurtarışlar yapan kaleci Santos hakkında ise Dino Toppmöller, "Çok önemli bir kaleci. Bu galibiyette bize çok yardımcı oldu. Özelikle penaltı kurtarışıyla oyunun farklı hikayeye bürünmesine engel oldu ve maçı kontrol altına aldık. Maç sonunda yediği golü de yememiş sayıyorum. Çünkü maç içinde gösterdiği performansla bunu hak ediyor. Harika iş çıkardı" ifadelerini kullandı.