ASAYİŞ - 23 Ekim 2024 Çarşamba 20:33

Virajı alamayan otomobil takla attı: 2 yaralı

A
A
A
Virajı alamayan otomobil takla attı: 2 yaralı

Düzce’de virajı alamayan otomobil şarampole uçarak takla attı. Kazada 2 kişi yaralandı.


Kaza, Çamköy Bağlantı yolunda meydana geldi. Alınan bilgilere göre, Düzce’den Akçakoca istikametine seyir halinde olan A.G. idaresindeki 28 AAT 551 plakalı Toyota marka otomobil, Sancaklar mevkiinde sürücüsünün virajda direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu şarampole uçarak takla attı. Kazayı görenlerin ihbarı ile bölgeye sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Takla atan otomobilden çıkarılan sürücü A.G. ile yanında yolcu olarak bulunan N.K. ambulansla hastaneye kaldırıldı. Kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.



Virajı alamayan otomobil takla attı: 2 yaralı

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Manisa Manisa Büyükşehir Belediyesinden ’mavi dil’ hastalığına karşı mücadele Manisa Büyükşehir Belediyesi, küçükbaş hayvanları etkileyen ‘mavi dil’ hastalığına karşı çalışmalarını sürdürüyor. Hastalığın yayılmasının önlenmesi için gübrelik alan, çöp konteyneri ve çevre ilaçlamaları yapılıyor. Yağcılar ve Üçpınar mahallelerinde de, mahalle muhtarları ile hayvan yetiştiricilerine hastalıkla ilgili bilgilendirmede bulundu. Manisa ve çevre illerde etki gösteren ve viral bir hastalık olan ‘mavi dil’ hastalığına karşı, Manisa Büyükşehir Belediyesi çalışmalarını sürdürüyor. Sinekler aracılığıyla yayılan hastalığın önlenmesi için Manisa Büyükşehir Belediyesi Veteriner İşleri Halk Sağlığı Dairesi Başkanlığı gübrelik alan, çöp konteyneri ve çevre ilaçlamaları gerçekleştiriyor. Vektörlerle Mücadele Şube Müdürü Veteriner Hekim Uğur Dilik, Yağcılar ve Üçpınar mahallelerini ziyaret etti. Yağcılar Mahalle Muhtarı Cevat Türkyılmaz, Üçpınar Mahalle Muhtarı Levent Ay ve hayvan yetiştiricilerine hastalıkla ilgili bilgilendirmelerde bulundu. Dilik, hastalığa karşı alınabilecek tedbirler ile yapılabilecek tedavileri anlattı. Hastalığın yayılmasının sinekler aracılığıyla olduğunu belirten Şube Müdürü Uğur Dilik, gübrelik alanlar, çöp konteynerleri ve çevre ilaçlamalarının yürütüldüğünü söyledi. Dilik, Yurttaşların, üreticilerin ve hayvan yetiştiricilerinin sorun yaşamaması için 17 ilçede çalışmaların sürdürüldüğünü ifade etti.
Diyarbakır Diyarbakır anneleri, kendilerini ziyaret etmeyen CHP Genel Başkanı Özel’i kınadı Diyarbakır anneleri, kentte bir dizi programa katılan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel’in kendilerini ziyaret etmemelerini kınadı. Terör örgütü PKK tarafından kaçırılan çocuklarına kavuşmak isteyen ailelerin, 3 Eylül 2019’da HDP il binası önünde başlattığı oturma eylemi, aralıksız devam ediyor. Evlat nöbetinde olan aileler, bir dizi programa katılmak üzere Diyarbakır’a gelen CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in kendilerine ziyaret gerçekleştirmemesini kınadı. Ailelerden Süleyman Aydın, 6 yıldır burada evlat mücadelesi verdiklerini, bu mücadelede CHP, ilk günden beri kendilerini görmezlikten geldiğini söyledi. Özel’in Diyarbakır’da olması kendileri için umut olduğunu belirten Özel, "Ziyaretimize gelir dedik. Gelir burada acımızı paylaşır. Ama maalesef Edirne’ye Selahattin Demirtaş’ın ziyaretine kadar gitti, iki adımlık yerde anne ve babaların feryadını görmemezlikten geldi. Aileler olarak kendilerini nefretle kınıyoruz. Bir barış, çözüm süreci olacaksa bu da bizim evlatlarımızın üzerinden olması lazım. Özgür Özel, şu anda HDP’lilerle kol kola geziyorlar. Şu an demleniyorlar. Özgür Özel hayatta buraya gelmez, PKK bunlara izin vermez” dedi. “Özgür Özel, Diyarbakır’a geliyor, bizim kapımızı çalmıyor” Kızı Fadime için oturma eyleminde olan Hatice Levent ise evlatları için 6 senedir bu çadırda olduklarını anımsattı. Levent, “Gözümüzün yaşı sel oldu aktı. Cumhurbaşkanımız, Devlet Bahçeli çok iyi konuşmalar yaptılar. Allah, onlardan razı olsun. İnşallah sonumuz hayra getirir. Biz, çok mutlu olduk, inşallah güleriz. Özgür Özel, Diyarbakır’a geliyor, bizim kapımızı çalmıyor. Neden bize bu kadar zıt gidiyor. Diyarbakır’ı gezip tozuyorlar, kaçıncı gelişleri. Yazık yazık, biz anneler olarak evlat derdindeyiz” diye konuştu. “Özgür Özel, bizzat eşimi arayarak Diyarbakır annelerini ziyarete bulunacağını söyledi” Evladına kavuşan Rauf Biçer de, “Diyarbakır anne babaları olarak 6 yıldır mücadele ediyoruz. Özgür Özel, bizzat eşimi arayarak Diyarbakır annelerini ziyarete bulunacağını söyledi. Bizler bir söz verdi, sözünü tutmadı. Çünkü Kandil’den emir almadığı için bizleri ziyaret etmedi. CHP’yi kınıyoruz” ifadelerini kullandı.
Ankara TESK Başkanı Palandöken: “Terör hiçbir zaman hedefine ulaşamayacak” Türkiye Esnaf ve Sanatkârları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, TUSAŞ tesislerine düzenlenen terör saldırısını kınayarak, "Bu ülkede terör hiçbir zaman hedefine ulaşamayacaktır. Terörle mücadelede devletimizin ve güvenlik güçlerimizin sonuna kadar yanında olduğumuzu bir kez daha vurgulamak istiyorum" dedi. TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ’nin (TUSAŞ) Ankara’nın Kahramankazan ilçesindeki tesislerine düzenlenen terör saldırısının ardından bir kınama mesajı yayınladı. Palandöken, “TUSAŞ’ın Ankara Kahramankazan tesislerine yönelik gerçekleştirilen hain terör saldırısını en güçlü şekilde kınıyorum. Savunma sanayimize yapılan bu terör saldırısında şehit olan kahramanlarımıza Allah’tan rahmet, kederli ailelerine sabır ve metanet diliyorum. Yaralı vatandaşlarımıza da acil şifalar temenni ediyorum. Milletimizin başı sağ olsun. Bu alçak saldırı, sadece savunma sanayimize değil, aynı zamanda ülkemizin güvenliğine, bağımsızlığına ve geleceğine yapılmış bir saldırıdır. Bu tür saldırılarla ülkemizi zayıflatmaya çalışan karanlık güçler, şunu bilmelidir ki milletimizin birliği, beraberliği ve direnci hiçbir zaman kırılmayacak, aksine bu tür haince girişimler karşısında daha da güçlenecektir” dedi. “Terör hiçbir zaman hedefine ulaşamayacak” Palandöken, bu saldırıların milletin birlik ve beraberliğini asla bozamayacağını belirterek, "Masum canlarımıza kasteden bu insanlık dışı ve vicdan yoksunu saldırılar, tarih boyunca olduğu gibi milletimizin birlik ve beraberliğini asla bozmayacaktır. Bu ülkede terör hiçbir zaman hedefine ulaşamayacaktır. Terörle mücadelede devletimizin ve güvenlik güçlerimizin sonuna kadar yanında olduğumuzu bir kez daha vurgulamak istiyorum. Şehitlerimizin kanı yerde kalmayacak, bu hain saldırının sorumluları en ağır şekilde cezalandırılacaktır. Millet olarak geçmişte olduğu gibi bugün de hainlere karşı dimdik ayaktayız, yarın da aynı kararlılıkla mücadelemizi sürdüreceğiz. Birlik, beraberlik ve kardeşlik içinde, ülkemizi daha güçlü ve daha güvenli yarınlara taşımak için çalışmaya devam edeceğiz. Türkiye’nin önü her zaman açıktır, bu tür hain saldırılar bizi yolumuzdan asla döndüremeyecektir” açıklamasında bulundu.