- 14 Aralık 2017 Perşembe 14:48

Üniversite öğrencilerine Serbay Interactive desteği

A
A
A
Üniversite öğrencilerine Serbay Interactive desteği

Serbay Interactive sponsorluğunda Düzce Üniversitesi’nde Google Developer Grupları (GDG) tarafından DevFest 2017 festivali gerçekleştirildi.

Serbay Interactive sponsorluğunda Düzce Üniversitesi’nde Google Developer Grupları (GDG) tarafından DevFest 2017 festivali gerçekleştirildi.


Düzce Üniversitesi konferans salonunda gerçekleştirilen etkinlikte, Uygulama Güvenliği, DevOps Dünyasında Docker ve Ansible’nin Yeri, Yeni Başlayanlar İçin Web Geliştirme Önerileri, Node.js, Spring Boot ve Angular JS İle Web Uygulamaları Geliştirme konularında uzmanlar, sunum yapmalarının ardından öğrencilerle bir araya geldi.


Üniversite öğrencilerinin büyük ilgi gösterdiği festivalde geleceğin yazılımı ve mobil uygulama geliştirme ile ilgili bilinmeyenler ve yanlış bilinenler masaya yatırıldı.


Öte yandan, Düzce Üniversitesi Araştırma Görevlisi Hüseyin Bodur önderliğinde her yıl düzenli olarak gerçekleştirilen DevFest festivalin sponsorları Serbay Interactive tarafından festivale özel olarak öğrenciler için hazırlanan hediyeler etkinlik sonrası dağıtılırken, konuşmacılara ise teşekkür belgeleri takdim edildi. Etkinlik, toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul Suç makinesi kadının hamilelik oyununu mahkeme bozdu Bayrampaşa’da 189 suç kaydı, 472 yıl hükümlü ertelenmiş hapis cezası bulunan ve işlediği her suçta hamileliğini öne sürerek suçtan kurtulmaya çalışan kadın düzenlenen son operasyon sonrası tutukladı. Suç makinesi kadının 14. çocuğuna hamile olduğu ortaya çıktı. Bayrampaşa’da, 16 Ocak tarihinde bir evin soyulmasının ardından ihbar üzerine polis ekipleri harekete geçti. Ekiplerce hırsızların yakalanmasına yönelik yürütülen çalışmalarda, 51 ayrı iş yeri, toplu taşıma araçları, güvenlik kameraları ve Kent Güvenlik Yönetimi Sistemi görüntüleri tek tek incelendi. Polisi görünce camdan atlamak istedi Yürütülen çalışmalarda, şüphelilerin Ceylan Çiçek (36) ve Belkız Ura (18) olduğu belirlendi. Hamile olduğu da ortaya çıkan Çiçek, gözaltı işlemi için ekiplerin adresine geldiği sırada, camdan atlamaya kalktı. Ekiplerin hızlı müdahalesi sonucu yara almadan kıskıvrak yakalanan Çiçek, gözaltına alındı. 472 yıl hükümlü ertelenmiş hapis cezasının bulunuyor Bayrampaşa Polis Merkezi Amirliği’ne götürülen Çiçek’in suç dosyası kabarık çıktı. Ekiplerin yürüttüğü çalışmalarda, 189 suç kaydının ve 23 ayrı dava dosyasında hakkında arama kaydının bulunması, 12 yıl kesinleşmiş hapis cezası ile 472 yıl hükümlü ertelenmiş hapis cezasının bulunması dikkat çekti. 14. çocuğuna hamile kadın suç işledikten sonra hamileliğini koz olarak kullandı Suç makinesi Ceylan Çiçek’in karıştığı olaylarda hapse mahkum edilse de, hamilelik gerekçesiyle cezaları ertelendi. Ertelenen cezalar sonrası suç işlemeye devam eden ve gözaltına alındığında hamile olduğu belirlenen Çiçek, son karıştığı olayda hapis cezasından kurtulamadı. Hamileliğini koz olarak kullanan şüphelinin 13 çocuğunun olduğu ve 14. Çocuğuna hamile olduğu ortaya çıktı. Emniyette işlemleri tamamlanan Çiçek, 23 Şubat’ta çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.
İstanbul Esenyurt Belediyesi’nin Ramazan etkinliklerinde Dursun Ali Erzincanlı sevenleriyle buluştu Esenyurt Belediyesi’nin Ramazan etkinliklerinde, ünlü şair Dursun Ali Erzincanlı Nazım Hikmet Kültür Merkezi’nde sevenleriyle buluştu. Şairin, Hz. Peygamber’in hayatını konu alan şiirleri, izleyicilere duygusal anlar yaşattı. Esenyurt Belediyesi Ramazan etkinlikleri çerçevesinde ünlü şair Dursun Ali Erzincanlı’yı sevenleriyle buluşturdu. Maneviyatın derinlemesine hissedildiği gecede Erzincanlı, Hz. Muhammed’in hayatını konu alan şiirleriyle dinleyicilerine unutulmaz anlar yaşattı. Salonu dolduran izleyiciler, şairin etkileyici anlatımıyla Ramazan ayının manevi atmosferini derinden hissetti. Program, büyük beğeni toplarken, katılımcılar Erzincanlı’nın duygusal şiirleriyle mest oldu. Esenyurt Belediyesi’nce düzenlenen etkinlikler, Ramazan boyunca devam edecek. "Ramazan ayının maneviyatını birlikte yaşadık" Esenyurtlularla buluşmaktan ve Ramazan ayının maneviyatını birlikte yaşamaktan mutlu olduğunu belirten Dursun Ali Erzincanlı, "Yaklaşık 25 yıldır sevgili Peygamber Efendimizin saadetli hayatını şiir diliyle takdim ettiğim programlar düzenliyoruz. Esenyurt Belediyesinde de pek çok Ramazan programına katıldık. Bugün de Peygamber Efendimizi andığımız anlamlı bir program gerçekleştireceğiz. Esenyurt Belediye Başkan Vekili Can Aksoy Beyefendi ve ekibine, nazik davetlerinden dolayı teşekkür ederim" dedi.