ASAYİŞ - 06 Nisan 2025 Pazar 09:39

Karşı yönden gelen iki araç kafa kafaya çarpıştı: 4 yaralı

A
A
A
Karşı yönden gelen iki araç kafa kafaya çarpıştı: 4 yaralı

Denizli’de direksiyon hakimiyetini kaybeden araç sürücüsü karşı şeritten gelen otomobile çarptı. Kafa kafaya çarpışan iki otomobil hurdaya dönerken kazada 4 kişi yaralandı.



Kaza, Buldan ilçesi Bölmekaya Mahallesi Denizli - Manisa karayolu üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, henüz plakası belirlenemeyen otomobil sürücüsü Manisa istikametinden Denizli istikametine giderken direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu karşı şeride geçerek Denizli istikametinden Manisa istikametine gitmekte olan otomobil ile kafa kafaya çarpıştı. Kazayı gören çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye jandarma, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.



Bölgeye gelen sağlık ekipler kazada yaralanan Y.A. , A.A. , İ.T. ve İ.F.T. olay yerinde ilk müdahalelerin ardından en yakın hastaneye ambulans ile sevk etti. Kaza sonucu iki araç hurdaya dönerken yaralıların hayati tehlikesi olmadığı öğrenildi.



Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.



Karşı yönden gelen iki araç kafa kafaya çarpıştı: 4 yaralı

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İzmir Aliağalılar şampiyonluğu hep birlikte kutladı Aliağaspor FK’nın Nesine 3.Lig’de şampiyonluğunu ilan ederek 2. Lig’e yükselmesinin ardından büyük bir mutluluk yaşayan Aliağalılar, şampiyonluk coşkusunu Demokrasi Meydanı’nda hep birlikte yaşadı. Nesine 3. Lig 3. Grup son hafta karşılaşmasında deplasmanda 1923 Mustafakemalpaşa Spor Kulübü’nü 5-1 mağlup ederek namağlup şampiyonluğunu ilan eden Aliağaspor FK, tarihinde ilk kez 2. Lig’e yükseldi. Takımın 2. Lig’e yükselmesi şehirde büyük bir sevinçle karşılanırken Aliağalılar, şampiyonluk kutlamaları için Demokrasi Meydanı’nda bir araya geldi. Demokrasi Meydanı’nda toplanan yüzlerce Aliağalı, ellerindeki bayraklarla birlikte ‘Şampiyon Aliağa’ sloganları attı. Şampiyonluk şarkılarının söylendiği gecede takım otobüsünün meydana gelmesiyle birlikte coşku ikiye katlandı. Başkan Serkan Acar: "Şampiyonluğumuz kutlu olsun" Meşaleler ve alkışlar eşliğinde karşılanan takım otobüsünden inen Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, taraftarları şampiyonluk kupasıyla selamladı. Meydanda taraftarlara seslenen Başkan Serkan Acar, "Aliağasporumuz 2 yıl önce profesyonel lige geri döndü. Takımımız profesyonel lige döndüğünden bugüne ligde tek bir mağlubiyet almadı. Aliağa’mız bugün tarihinde ilk defa 2. Lig’e çıkma başarısı gösterdi. Sahada formayı yüreklerinde hissederek oynayan, terlerinin son damlasına kadar mücadele veren futbolcularımızı tebrik ediyorum. Her birinin anlında öpüyorum. Şampiyonluktaki en büyük pay, her zaman olduğu gibi her şeyin en iyisine layık olan Aliağa halkımızındır. Aliağa halkımıza ve tüm taraftarlarımıza çok teşekkür ediyorum. Şampiyonluğumuz kutlu olsun" dedi. Ulaş Bayam unutulmadı Gecenin sonunda Demokrasi Meydanı’nda Ulaş Bayam sloganları atan taraftarlar, şampiyonluk kupasını 2020 yılında vefat eden, ultrAslan Yurtiçi Koordinatörlerinden ve Aliağalılar Taraftar Derneği kurucularından olan Ulaş Bayam’a armağan etti.
Antalya Osman Aşkın Bak: "Türkiye, dünyada büyük bir spor ülkesi haline geldi" Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, startını verdiği 60. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nda yaptığı açıklamada, "Spor turizmi açısından çok önemli bir organizasyon. Ülkemiz spor turizmiyle, spor organizasyonlarıyla pek çok turisti ağırlıyor. Türkiye, dünyada büyük bir spor ülkesi haline geldi" dedi. Bu yıl 60.’sı düzenlenen Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak’ın startıyla Antalya’da başladı. Bakan Bak, startın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. İlk olarak Türkiye’nin büyük bir spor ülkesi olduğuna değinen Bakan Bak, "Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nun 60.’sının startını verdik. Cumhurbaşkanımızın spora verdiği desteği biliyoruz. Türkiye’de bütün spor organizasyonlarına büyük destek veriliyor. Spor turizmi açısından çok önemli bir organizasyon. Ülkemiz spor turizmiyle, spor organizasyonlarıyla pek çok turisti ağırlıyor. Dünyada Türkiye büyük bir spor ülkesi haline geldi. Geçen hafta UEFA temsilciliği Türkiye’de açıldı. Birçok büyük organizasyona ev sahipliği yapacağız önümüzdeki yıllarda. Antalya, spor turizmi açısından bizim marka şehrimiz. 23 takım 160 sporcu, bugün 132 kilometrelik etabı tamamlayacak. Dünyanın pek çok yerinde canlı yayımlanıyor. Ülkemizin güzelliklerini canlı izleyecekler. Ülkemizin spor kapasitesi çok yüksek. Tesisler açısından spor devrimi yaptık. Türkiye ciddi bir spor ülkesi. Gençlik ve Spor Bakanlığı olarak da ülke sporuna ciddi yatırımlar yapıyoruz" diye konuştu. "Herkesi bisiklet sürmeye davet ediyoruz" Antalya’ya ve spora dair de açıklamalarda bulunan Bakan Bak, "Pek çok futbol takımı da Antalya’da sezon arası kampları yapıyor. Bisiklet çok keyifli bir spor. İnsanları doğayla buluşturuyor. Herkesi bisiklet sürmeye davet ediyoruz. Çağımızın sorunu obezite. Vatandaşlarımızın spor yapmasını istiyoruz, bisiklet de insanı dinlendiren bir spor" ifadelerini kullandı. "Esas hedefimiz ülkemizin spor turizmi kapasitesini artırmak" Ülkenin spor turizmi kapasitesi açısından da organizasyonun önemine vurgu yapan Bakan Osman Aşkın Bak, "Bu organizasyonda büyük bir emek var. 4 Mayıs’ta İzmir’de sona erecek. Geleneksel bisiklet turunun oluşmasına emek veren Cumhurbaşkanımıza ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Herkes bu parkurumuzu da sahiplenmiş. Güzel bir tablo var. Biz başlattık, inşallah kazasız belasız bir tur olur. Gelecek yıllarda daha üst noktalara gelecek bu tur. Daha güçlü takımların katılacağı bir tur haline gelecektir. İnşallah güzel bir tur olur. Esas hedefimiz ülkemizin spor turizmi kapasitesini artırmak. Spor turizminin de hedefimize katkı sağlamasını istiyoruz" diyerek sözlerini tamamladı.