KÜLTÜR SANAT - 24 Nisan 2024 Çarşamba 15:22

23 Nisan’da bin 600 çocuk CSO ile birlikte sahne aldı

A
A
A
23 Nisan’da bin 600 çocuk CSO ile birlikte sahne aldı

Denizli Büyükşehir Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda pek çok özel etkinliğin yanı sıra Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası (CSO) ve Denizli Devlet Okulları Çocuk Koroları’nda yer alan bin 600 çocukta muhteşem bir konser gerçekleştirdi.


Denizli Büyükşehir Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı büyük bir coşkuyla kutladı. Kutlamalar kapsamında Büyükşehir Belediyesi Kongre ve Kültür Merkezi’nde sevilen sanatçı Onur Erol Denizlili miniklerle buluştu, neşe ve coşku içinde bayram sevincini doyasıya yaşattı. Eğitici ve eğlenceli çocuk şarkıları ile tanınan Onur Erol’un konserinde çocukların mutluluğu görülmeye değerdi. Hep bir ağızdan şarkı söyleyen ve dans eden çocuklar, 23 Nisan coşkusunu doyasıya yaşadı. Sevilen şarkılarını söyleyen Onur’a çocuklar ve aileler de eşlik etti. Renkli görüntülere sahne olan konserde çocuklarıyla birlikte güzel dakikalar geçiren veliler, çocuklarının Onur Erol konseri ile mutlu olmasını sağlayan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu’na ve emek verenlere teşekkür etti.


Bin 600 çocuk CSO ile birlikte sahne aldı


İkinci konser ise Pamukkale Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Kapalı Spor Salonu’nda düzenlendi. Burada, Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası (CSO) ve Denizli Devlet Okulları Çocuk Koroları’nda yer alan bin 600 çocuk “Haydi Çocuklar Birlikte Şarkı Söyleyelim” konserinde sahne aldı. Şef Cemi’i Can Deliorman yönettiği konsere Denizli Valisi Ömer Faruk Coşkun, Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu ve eşi Nilgün Çavuşoğlu, Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkanvekili Ali Marım, Genel Sekreter Bülent Bozbaş, davetliler, binlerce çocuk ve aileleri katıldı. Başkan Bülent Nuri Çavuşoğlu burada yaptığı konuşmada, CSO sanatçılarına, koroda yer alan çocuklara ve izleyicilere katılımlarından dolayı teşekkür ederek, “Bu güzel günü bizlere armağan eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e binlerce kez selam olsun. Atam kurduğun bu cumhuriyeti sonsuza kadar yaşatacağımıza, yeni neslin kendine güvendiği bir ve beraber olduğu Türkiye’yi, bayrağımızı gökyüzünde sonsuza kadar dalgalanacağı bir Türkiye’yi yaşatacağımıza söz veriyoruz” diye konuştu.


“Bu bayram coşkusu azalmasın, her günümüz bayram olsun”


Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, konuşmasında birlik ve beraberlik mesajı vererek, bu güzel güne emek veren başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını rahmet ve minnetle andı. Çocuklara seslenen Başkan Çavuşoğlu, “Yarınımızı mutlu, güvenle yaşamak istiyorsak, sizlere sahip çıkmak, güzel bir gelecek hazırlamak da bizlerin boynunun borcudur. Yaşadığımız bu bayram coşkusu hiçbir zaman azalmasın, umut ediyorum ki cumhuriyetimizde her günümüz bir bayram olsun” ifadelerini kullandı.


23 Nisan coşkusunu Büyükşehir ile yaşadılar


Denizli Büyükşehir Belediyesi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda birçok etkinliğe imza atarak bayram coşkusunu 7’den 70’e tüm kente yaşattı. Denizli Büyükşehir Belediyesi bu kapsamda bayram coşkusu ve sevincini, hazırladığı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı tırı ve mobil araçlarla kentin dört bir yanına taşıdı. Türk bayraklarıyla süslenen tırda yerini alan Denizli Büyükşehir Belediyesi Bandosu, meydan ve sokaklarında coşkulu marşlar çalarak vatandaşların bayram coşkusunu doyasıya yaşamasına neden oldu. Bayram tırı ile karşılaşan vatandaşlar ise gördükleri sürpriz karşısında büyük bir mutluluk duyarak çalınan marşlara eşlik etti. Bazı vatandaşlar ise araçlarıyla bayram tırının arkasında konvoy oluşturarak bayram sevincini paylaştı.



23 Nisan’da bin 600 çocuk CSO ile birlikte sahne aldı

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Kocaeli TFF 2. Lig: Belediye Derincespor: 2 - Denizlispor: 1 TFF 2.Lig Kırmızı Grup 38. hafta karşılaşmasında Belediye Derincespor, matematiksel olarak ligden düşen Denizlispor’u 2-1 mağlup etti. TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta sezonun son maçına çıkan Belediye Derincespor, matematiksel olarak geçen hafta ligden düşmesi kesinleşen Denizlispor’u ağırladı. Ev sahibi sahadan 2-1’lik skorla galip ayrılmasının ardından, Etimesgut-İnegölspor maçının bitmesini bekledi. Ankara oynanan mücadelenin 1-1 berabere bitmesi sonrası Kocaeli ekibi sahanın ortasında ligde kalmanın sevincini yaşadı. Hakemler: Eren Özyemişçioğlu, Denizcan Şahin, Eren Öksüzler Belediye Derincespor: Hüseyin Yılmaz, Canberk Ömer Özdemir, Alaattin Hamza Ok, Alpay Çelebi, Fatih Cerlek (Erdi Can Şehit dk.60), Murat Arda Ayhan (Ünal Emre Durmuşhan dk. 82), Berat Ali Genç (Yusuf Balcı dk.90+3), Tarık Mayhoş, Volkan Altınsoy, Taha Aydınlı (Ege Özkayımoğlu dk. 60), Melik Derin Denizlispor: Ali Eren Yalçın, Emre Yıldırım, Emirhan Kaşçıoğlu (Ahmet Tekin dk. 46), Alihan Kalkan (Mehmet Ali Ulaman dk.68), Samet Emre Gündüz (Mehmet Eren Sıngın dk. 61), Oktay Kısaoğlu (Muhammed Eren Kıryolcu dk. 82), Gökhan Süzen, Emre Sağlık, Emir Toprak Dinç, Alaattin Öner, Mustafa Kaçan (Yusuf Emre İnanır dk .61) Goller: Melik Derin (dk. 45+1), Berat Ali Genç (dk. 89) (Belediye Derincespor), Mustafa Kaçan (dk. 32) (Denizlispor) Sarı kartlar: Berat Ali Genç (Belediye Derincespor), Mustafa Kaçan (Denizlispor)