- 02 Ağustos 2021 Pazartesi 18:47

Osmancık’taki ’Ölüm Kavşağı’nda çalışma başlatılacak

A
A
A
Osmancık’taki ’Ölüm Kavşağı’nda çalışma başlatılacak

Çorum’un Osmancık ilçesinde İhlas Haber Ajansı’nın sık sık meydana gelen kazaları gündeme taşıdığı ’Ölüm Kavşağı’ olarak adlandırılan Sarpunkavak kavşağında incelemelerde bulunan AK Parti Çorum Milletvekili Oğuzhan Kaya, kavşakta gerekli çalışmaların başlatılacağını ifade etti.

Çorum’un Osmancık ilçesinde İhlas Haber Ajansı’nın sık sık meydana gelen kazaları gündeme taşıdığı ’Ölüm Kavşağı’ olarak adlandırılan Sarpunkavak kavşağında incelemelerde bulunan AK Parti Çorum Milletvekili Oğuzhan Kaya, kavşakta gerekli çalışmaların başlatılacağını ifade etti.


Çorum’un Osmancık ilçesinde İstanbul-Samsun karayolu üzerinde bulunan kavşakta bugüne kadar birçok trafik kazası meydana geldi. Ölümle sonuçlanan trafik kazaları sonrası bölge sakinleri tarafından ’Ölüm Kavşağı’ olarak adlandırılan kavşakta geçtiğimiz günlerde üst üste meydana gelen yaralanmalı ve maddi hasarlı kazalar sonrası İHA muhabirine konuşan bölge sakinleri, Sarpunkavak köyü kavşağına sinyalizasyon veya trafik ikaz lambası konulmasını talep etti. İHA’nın “Bölge Halkı Sarpunkavak Kavşağı’na Sinyalizasyon İstiyor” başlıklı haberin ardından bugün AK Parti Çorum Milletvekili Oğuzhan Kaya, beraberinde İlçe Kaymakamı Ayhan Akpay, Karayolları Bölge Müdürü Rifat Silov, AK Parti Çorum İl Başkan Yardımcısı Yılmaz Peker, İl YKÜ üyeleri Osman Aktı, Abdullah Gömeç, Osmancık Belediye Başkanı Ahmet Gelgör, AK Parti Osmancık İlçe Başkanı Şerif Okudan, AK Parti Osmancık İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu üyeleri ve MHP İlçe Başkanı Satılmış Karatağ ile birlikte Sarpunkavak köyü kavşağı ve Osmancık OSB’ye yapılacak olan kavşakta incelemelerde bulundu. AK Parti Çorum Milletvekili Oğuzhan Kaya, yapılan inceleme ve değerlendirmelerin ardından sözkonusu kavşakta gerekli çalışmaların gerçekleştirileceğini ifade etti.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Isparta Isparta’da erkek kuaföründen FETÖ elebaşının ölümüne özel yüzde 21 indirim Isparta’da erkek kuaförlüğü yapan Mücahit Kayan, FETÖ elebaşı Fetullah Gülen’in ölümü nedeniyle yüzde 21 indirim kampanyası başlattı. İş yeri camına astığı yazı ile indirimi duyuran Kayan, "Fetullah Gülen’in ölüm tarihi 21 Ekim olduğu için daha fazla dikkat çekmesi amacıyla bunu yaptık” dedi. FETÖ terör örgütü elebaşı Fetullah Gülen’in ölümünün ardından Türkiye’nin birçok ilinde başlatılan indirim kampanyalarına bir yenisi de Isparta’da eklendi. 3 yıldır erkek kuaförlüğü yapan Mücahit Kayan, dükkanının camına astığı “Terör örgütü lideri Fetullah Gülen’in kabir azabı başlangıç günü 21 Ekim olmasından ötürü tüm tıraşlarımızda yüzde 21 indirim vardır” şeklindeki yazı ile indirim kampanyası başlattı. Fetullah Gülen’in ölüm tarihi 21 Ekim olduğu için özellikle yüzde 21 indirim yaptığını söyleyen Mücahit Kayan, “Fetullah Gülen’in ölümünün ardından esnaf arkadaşlarım Türkiye genelinde kampanya başlattılar. Biz de Isparta’da esnaf olarak ekip arkadaşlarımla birlikte böyle bir indirim düşündük. Yüzde 21 olmasının sebebi ise ölüm tarihi 21 Ekim olduğu için daha fazla dikkat çekmesi amacıyla bunu yaptık. 15 Temmuz’da 257 vatandaşımız şehit oldu. Hepsine Allah’tan rahmet diliyorum. Allah bir daha o günleri bize yaşatmasın” dedi. Vatandaşlardan büyük destek aldığını söyleyen Kayan, “Bugün halkımız çok büyük destek oldu. Kampanya yaptığım için değil de, böyle bir şey yaptığım için destek oldular. Herkese çok teşekkür ederim” şeklinde konuştu.