SPOR - 06 Ekim 2024 Pazar 22:43

Yenişehir Belediyespor ilk maçında galip geldi

A
A
A
Yenişehir Belediyespor ilk maçında galip geldi

Türkiye Voleybol Federasyonu 2024-2025 Sezonunda Voleybol Erkekler 2. Ligi’nde ilk maçına çıkan Yenişehir Belediyespor sahasında rakibi Büyük Reşitpaşaspor’u 3-2 yendi.


Yeni kurulan ve çoğu oyuncusu ilçedeki gönüllülerden oluşan Yenişehir Belediyespor evinde ilk maçında galip gelirken sporseverler maça yoğun ilgi gösterdi.


Maç sonu açıklamalarda bulunan Yenişehir Belediye Başkanı Ercan Özel, “Yenişehir’de ilk maç ve büyük bir heyecan vardı. Takımımız galip geldi mutluyuz tüm oyuncularımızı tebrik ediyorum. Önümüzdeki hafta Tekirdağ’a gideceğiz sonra evimizde oynayacağız. Yolumuz açık olsun” dedi.


Yenişehir Belediyespor kaptanı Gufran Can Durgut ise, “Öncelikle takımımı tebrik ediyorum. Güzel bir maç oldu, sahamızda ilk maçta galip gelmek bize ayrı bir moral oldu” diye konuştu.


Antrenör Yusuf Arslan da, “İlk maçımız güzel keyifli geçti. Daha çalışacak yapacak çok işimiz var taraftarımızı ve takımımı tebrik ediyorum” dedi.



Yenişehir Belediyespor ilk maçında galip geldi

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Şırnak Şırnak’ta Gazze’ye destek gösterisi Şırnak’ta, İsrail’in saldırılarının 1 yıldır sürdüğü Gazze’ye destek için araç konvoyu, yürüyüş ve basın açıklaması yapıldı. Şırnaklılar, Şehr-i Nuh Platformu öncülüğünde Gazze’de devam eden katliamları telin etmek için "Soykırıma lanet direnişe bin selam" adlı araç konvoyu, yürüyüş ve basın açıklaması düzenledi. Şırnak merkezde araç konvoyu oluşturulurken, Cizre ilçesinde yürüyüş düzenlendi. Hz. Nuh Camii’ne kadar yürüyen kalabalık, sık sık İsrail aleyhine sloganlar attı. Cami avlusundaki Kur’an-ı Kerim tilavetinin ardından platform adına açıklama yapan Nevzat Uysal, 365 gün önce başlayan saldırıda çocuk, yaşlı, genç demeden binlerce insanın katledildiğini ve tüm dünyanın buna sessiz kaldığını söyledi. "Aklın, idrakin ve vicdanın rafa kalktığı bu kör inanç, emperyalizmin desteği ile dünyayı bir cehennem çukuruna sürüklüyor" diyen Uysal, devamında şunları söyledi: "Bugün insanlığın ikinci babası Nebi Nuh yanı başından Filistin halkının haklı mücadelesine ve direnişine destek olmak, Gazze’den sonra Lübnan’a sıçrayan, Yemen’i de hedef alan bu alçakça işgale, katliam ve soykırıma dur demek için buradayız. Birinci yılına giren soykırımı lanetliyor, Gazze’de direnen yiğitleri ve şehitlerimizi selamlıyoruz." Program Cizre Müftüsü Süleyman Baran tarafından yapılan dua ile son buldu.