GÜNDEM - 08 Mart 2025 Cumartesi 17:13

8 Mart Kadınlar Günü’nde Doruk Sağlık Grubu ve ONKODAY işbirliği

A
A
A
8 Mart Kadınlar Günü’nde Doruk Sağlık Grubu ve ONKODAY işbirliği

Kanser alanında toplum bilincini geliştirmek amacıyla başarılı çalışmalara imza atan Doruk Sağlık Grubu ve Onkoday, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde de anlamlı bir etkinlik düzenledi.


Bursa’da kadın istihdamı alanında en önde gelen kurumlardan olan Doruk Sağlık Grubu, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında Uludağ Onkoloji Dayanışma Derneği (ONKODAY) iş birliğiyle farkındalık içeren anlamlı etkinlikte buluştu. Doruk Sağlık Grubu ve ONKODAY kadınlarının buluştuğu "Obje Boyama Atölyesi"nde güzel bir kaynaşma etkinliği gerçekleştirildi.


Doruk Sağlık Grubu Genel Koordinatörü Prof. Dr. Zeynep Kahveci, "Doruk Sağlık Grubu olarak toplumsal hayatta kadınları güçlendirmenin en önemli yolunun, kadının hayatın her alanına özellikle de ekonomi ve üretim sürecine dahil edilmesi olduğunu biliyoruz. Bu sebeple Doruk Sağlık Grubu’nda hekim ve sağlık çalışanlarımızın büyük bir tarafını biz kadınlar oluşturmaktayız. Bugün de özellikle kanser alanında toplum bilincinin arttırmak amacıyla birlikte ortak farkındalık projelerine imza attığımız ONKODAY ile birlikte 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü birlikte kutladık. 8 Mart gibi özel bir günü, sanatın iyileştirici gücüyle birleştirerek anlamlı bir etkinlik düzenledik. Doruk Sağlık Grubu bünyesinde her alanda çalışan sağlık çalışanlarımızın yanında katılımcılarımızla birlikte bu özel günde bir araya gelerek ürettikleri eserlerin, kanserle mücadele eden hastalara destek sağlayacak olması hepimiz için büyük bir mutluluk kaynağı" dedi.


Doruk’ta kadının adı var


Doruk Sağlık Grubu ve ONKODAY işbirliğiyle "Obje Boyama Atölyesi"nde hazırlanan objelerin ONKODAY’ın düzenlediği hayrına satışa sunulacağını ve elde edilen gelirin kanser hastalarına destek için kullanılacağını ifade eden Prof. Dr. Zeynep Kahveci, "Kadınlar Günü’nde kadının gücünü ve dayanışmasını böylesine anlamlı bir projede kullandığımız için mutlu ve gururluyuz. Doruk Sağlık Grubu olarak, etkinliğin gerçekleşmesine öncülük eden ONKODAY Başkanı Füsun Önen’e, tüm ONKODAY ekibine ve katılımcılara içtenlikle teşekkür ederiz. Kanserle mücadelede verdikleri kıymetli destek, dayanışma ruhunu büyütmeye devam ediyor. Doruk Sağlık Grubu, sağlık alanındaki çalışmalarının yanı sıra sosyal sorumluluk projelerine destek vermeye ve toplum için değer üretmeye devam edecektir. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kutlu Olsun" şeklinde konuştu.



8 Mart Kadınlar Günü’nde Doruk Sağlık Grubu ve ONKODAY işbirliği

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Kars AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yalçın, Kars’ta AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hasan Basri Yalçın, partisinin düzenlendiği iftar programına katılmak üzere Kars’a geldi. AK Parti Kars İl Başkanlığınca Öğretmenevi Salonu’nda iftar programı düzenlendi. Programa AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hasan Basri Yalçın, İl Başkanı Muammer Sancar, Merkez İlçe Başkanı Mehmet Nuri Kişli ve partililer katıldı. Programa katılan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hasan Basri Yalçın, "AK Parti olarak ramazan ayı boyunca hem teşkilatlarımızla, hem de sokaklarda vatandaşlarımızla sürekli bir birlikteliğinin arayışı içerisinde olduk. Biz sokaklardan halkın arasından çıkan bir siyasi hareketiz. Cumhurbaşkanımız hep aynı ifadeyi kullanıyor. AK Parti’yi millet kurdu, biz onun tabelasını astık. Gerçekten milletimizin içinden, milletimizin duygularına tercüman olarak çıkmış bir siyasi partinin , sürekli milletle birlikte hareket edan bir siyasi parti olması şarttır. Bizde bunun gereği olarak her türlü özel gün ve gecelerimizde ramazan ayı bizim için özel anlamı olan dönemlerde, vatandaşımızla birlikte olmaktan fevkalade bir keyif duyuyoruz" dedi. Yalçın, "Bizler çalıştıkça, bizler sokak sokak, kapı kapı, ev ev dolaştıkça , bizler derdimizi, siyasetimizi, vizyonumuzu geleceğimizi milletimize anlattıkça , bu zamana kadar bize destek çıkmakta hiçbir sorun görmemiş milletimiz bizi desteklemeye devam edecektir. Biz de bu desteği aldıkça, daha güçlü ve daha büyük bir Türkiye’yi inşa etme imkanına Cumhurbaşkanımız öncülüğünde sahip olacağız. Dolayısıyla bu zamana kadar başarımızın sırrı nasıl durmadan, dinlenmeden, duraksamadan vatandaşın içerisinde vatandaşın derdini dinlemekten geçtiyse bundan sonraki başarımızın temelini de bu oluşturacaktır" diye konuştu. Yapılan konuşmaların ardından iftar yemeğine geçildi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hasan Basri Yalçın, partililerle birlikte iftarını açtı. Program duaların ardından sona erdi.