GENEL - 03 Mart 2012 Cumartesi 17:35

BURSA-YALOVA YOLUNDA TRAFİK FELÇ OLDU

A
A
A
BURSA-YALOVA YOLUNDA TRAFİK FELÇ OLDU

Bugün öğle saatlerinden itibaren etkisini artıran kar yağışı, Bursa-Yalova yolunun Süpürgelik mevkiinde trafiği felç etti. Kazalar sebebiyle trafik kilitlenirken, kilometrelerle araç kuyruğu oluştu.
Tipi halinde yağan kar sebebiyle kayganlaşan Süpürgelik mevkiinde trafik kazaları meydana geldi. Kazalar sebebiyle trafik akışı bir süre kontrollü olarak sağlanırken, kar yağışı devam edince Bursa-İstanbul yolunda trafik felç oldu. Trafik sıkıştığı için Karayolları ekipleri yolu temizleyemeyince sürücülerin çilesi daha da arttı. Yavaş ilerleyen trafikten şikayet eden sürücüler, bu defa daha da kayganlaşan yolda kaymamak için mücadele etti.
Birçok TIR ve kamyon şoförü riske girmeyerek yolun temizlenmesini bekledi. Önce Bursa istikametini temizleyen Karayolları 147. Şube Müdürlüğüne bağlı cankurtaran ekipleri, ardından ters şeritten girerek İstanbul yönünü temizledi. Sıkışıklık yaklaşık 2 saat sürerken, kar yağışının durması ve kayarak kaza yapan araçların yoldan kaldırılmasının ardından Bursa-Yalova yolunda trafik akışı normale döndü.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir