ASAYİŞ - 28 Nisan 2024 Pazar 01:00

Burdur’da kavşağa kontrolsüz giren aracın çarptığı otomobil takla attı: 2 yaralı

A
A
A
Burdur’da kavşağa kontrolsüz giren aracın çarptığı otomobil takla attı: 2 yaralı

Burdur’da kavşağa kontrolsüz giren aracın çarptığı otomobil taklalar atıp metrelerce sürüklendi. İki aracın sürücüsü de yaralandı.



Kaza saat 23.15 sıralarında Burdur-Isparta Karayolu Otogar Kavşağı’nda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre Armağan İlci Bulvarı’ndan kontrolsüz şekilde kavşağa girip karşı şeride geçmek isteyen İbrahim Enes E.(22) idaresindeki 64 ABF 055 plakalı Alfa Romeo marka otomobil ile Isparta istikametinden Burdur istikametine gelen Erhan A.(33) idaresindeki 32 ADH 824 plakalı Opel marka otomobil çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle taklalar atan Opel marka otomobil metrelerce sürüklendi. Çevredekilerin 112 Acil Çağrı Merkezine ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından hafif yaralanan İbrahim Enes E. ayakta tedavi edilirken diğer araç sürücüsü Erhan A. olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulans ile Burdur Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yaralıların durumunun iyi olduğu öğrenildi.



Burdur’da kavşağa kontrolsüz giren aracın çarptığı otomobil takla attı: 2 yaralı

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Erzurum Psikolog Atasever: “Toplumumuzda herkesin bir psikoloğu olmalı”’ Erzurum’da hizmet verecek olan tam teşekküllü ’oyun terapi odalı’ psikolojik danışmanlık merkezinin açılışına yoğun ilgi oldu. Psikolog Şeyda Atasever tarafından açılan psikolojik danışmanlık merkezinin Erzurum’da önemli bir boşluğu dolduracağı ifade edildi. Psikolog Şeyda Atasever’in büyük destekçisi anne Ayşe Atasever ve baba Avukat Enver Atasever, ’Biricik evladımız, kızımız Şeyda’nın psikolog hizmeti vermesinden dolayı çok onurlu ve gururluyuz. Erzurum’a hayırlı, uğurlu olsun” diye konuştular. Atasever ailesi kurdela kesiminden sonra, konuklarına ikramlarda bulunurken, psikolojik danışmanlık merkezinin hayırlı olmasını temenni ederek davetlilerle birlikte hatıra fotoğrafı çektiler. “Toplumumuzda herkesin bir psikoloğu olmalı” Psikolog Şeyda Atasever, hem çocukların hem de yetişkin ergenlerin daha fazla psikoloğa ihtiyacı olduğunu ifade ederek, “Son yıllarda dünya genelinde insanlar psikolojik ve sosyolojik olarak sıkıntılı süreçlerden geçti. Artık bu süreçte insanlar fizyolojik hastalıkları gibi aynı şekilde psikolojik sorunlarını da rahatça anlatmaya ve danışmaya başladılar. İnsanlar psikolojik hastalıklılarını artık normalleştirmeye başladılar. Özellikle merkezimizde çocuklar, ergenler ve yetişkinler için psikolojik danışmanlık hizmetleri vermeye başladık.” dedi. “Bu bir eksiklik, bir ayıp değil” Sadece özel ihtiyaç sahibi çocuğa sahip ailelerin değil, toplumda herkesin bir psikoloğu olması gerektiğini ifade eden Atasever, “Çünkü uzman biriyle içimizdekileri dertleşmek, güncellemelerimizi yapmak, ağlayamadığımız şeyler için ağlamak, ruhsal anlamda biraz daha güçlenmek ancak psikolojik destekle mümkün olur. Özel çocukların neyi yapabildiklerini, neyi yapamadıklarını anlamak özümseyebilmek ve kendi yol haritalarının doğru kurabilmeleri, çizebilmeleri için psikolog şart. Bu bir eksiklik, bir ayıp, bir etiket değil. Artık bence psikoloğu olmayan etiketlenmeli. Çünkü öyle zamanlardan geçiyoruz.” diye konuştu.