ASAYİŞ - 25 Mart 2025 Salı 09:28

AK Parti Gerede İlçe Başkanı Çongar, feci kazada hayatını kaybetti

A
A
A
AK Parti Gerede İlçe Başkanı Çongar, feci kazada hayatını kaybetti

Bolu’da otomobiliyle tırın dorsesine çarpan AK Parti Gerede İlçe Başkanı Mehmet Çongar, ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.


Kaza, D-100 kara yolunun İstanbul istikametinde Köroğlu Rampası mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, AK Parti Gerede İlçe Başkanı Mehmet Çongar idaresindeki 14 KJ 700 plakalı otomobil, önünde seyreden G.K. yönetimindeki 51 ABC 707 plakalı tıra çarptı. İhbar üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Kazada araçta sıkışan Çongar, ekiplerce araçtan çıkartılarak hastaneye kaldırıldı. Çongar hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.



AK Parti Gerede İlçe Başkanı Çongar, feci kazada hayatını kaybetti

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Burdur Burdur’da bayram boyunca 4 bin 879 kolluk personeli görev alacak Ramazan Bayramı tatili süresince Burdur genelinde trafik ve asayiş güvenliğini sağlamak amacıyla 9 gün boyunca 4 bin 879 kolluk personeli görev alacak. Polis ve jandarma ekipleri, hava araçlarıyla da desteklenen denetimlerle vatandaşların güvenliğini sağlayacak. Burdur’da, Antalya ve Fethiye gibi tatil bölgelerinin yol güzergahında yer alan ilde, Ramazan Bayramı tatili süresince 4 bin 879 kolluk personeli görev alacak. Arife günü itibarıyla saatte ortalama bin 600 aracın geçtiği Burdur’da, trafik yoğunluğu arttı. Ülke genelinde 9 gün sürecek Ramazan Bayramı tatili nedeniyle vatandaşlar tatil ve memleket ziyaretlerine başlarken, olumsuzluklar ve kazaların önlenmesi amacıyla Burdur’da polis ve jandarma ekiplerinin denetimleri sıklaştırıldı. İl genelinde asayiş ve trafik güvenliğini sağlamak için toplamda 4 bin 879 kolluk personeli görevlendirildi. Burdur’da bayram süresince gece gündüz çalışacak personel arasında 185 yaya devriyesi, 379 asayiş ekibi, bin 472 asayiş personeli, 432 trafik ekibi ve 1.056 trafik personeli yer alacak. Ayrıca, Burdur İl Jandarma Komutanlığı da asayiş ve trafik güvenliğini sağlamak adına büyük bir hazırlık yaptı. Jandarma, 484 tim, bin 954 asayiş personeli, 171 trafik timi ve 397 trafik jandarma personeliyle birlikte 15 hava aracıyla da havadan denetimler gerçekleştirecek. Yetkililer, Burdur’da bayram boyunca güvenliğin sağlanması için büyük bir özen gösterileceğini belirtti.