GÜNDEM - 10 Mayıs 2024 Cuma 12:25

Minik polis İlteriş Alp etkinliğin ilgi odağı oldu

A
A
A
Minik polis İlteriş Alp etkinliğin ilgi odağı oldu

Bilecik’in Bozüyük ilçesindeki Trafik Haftası etkinliklere katılan ve trafik polisi üniforması giyen minik polis İlteriş Alp Arslan ilgi odağı oldu.


Babası da kendisi gibi trafik polisi olan minik polis İlteriş Alp, etkinlik boyunca sevimli ve sempatik tavırlarıyla özellikle öğrencilerin gönlünü kazanırken etkinliğe katılan vatandaşların ilgisini çekmeyi başardı. Etkinliğe katılan öğrencilerden bazıları minik polis İlteriş Alp ile yakından ilgilenirken onunla fotoğraf çekinmeyi de ihmal etmediler. Kendisine gösterilen ilgiden son derece memnun olan minik polis, etkinlik boyunca bu keyifli anların tadını çıkardı.



Minik polis İlteriş Alp etkinliğin ilgi odağı oldu

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Kocaeli 18 yaşındaki kızı öldürüp kaza süsü vermişti, tutuklandı Kocaeli’nin Gölcük ilçesinde boynuna ip bağlı cansız bedeni devrilen kamyonetin altında bulunan 18 yaşındaki genç kızın ölümü ile ilgili gözaltına alınan 5 kişiden 1’i tutuklandı. Olay, pazar günü gece saatlerinde Halıdere eski köy yolu caddesinde meydana geldi. Kamyonetin uçuruma düştüğü ihbarı üzerine bölgeye giden polis ve sağlık ekipleri, kamyonetin altında 18 yaşındaki Rümeysa Meriç Özcan’ın boynuna ip bağlı haldeki cansız bedeniyle karşılaştı. Özcan’ın cansız bedeni, olay yerindeki incelemelerin ardından otopsi için morga kaldırıldı. Hasar gören kamyonet ise çekici yardımıyla bölgeden kaldırıldı. Polis ekipleri, T.A. (22), E.K. (20), Y.A. (20) isimli erkekler ile C.Ç. (20) ve K.N. (17) isimli kızları gözaltına aldı. Rümeysa Meriç Özcan’ın ölümünün ardındaki korkunç gerçek de emniyette ortaya çıktı. Kaza süsü vermiş T.A., E.K., Y.A., C.Ç., K.N. ve Rümeysa Meriç Özcan’ın cumartesi günü akşam saatlerinde buluştukları ve birlikte alkol aldıkları öğrenildi. T.A’nın bir süre sonra Rümeysa Meriç Özcan’ı da yanına alarak kamyonetle Yukarı Hereke bölgesine hareket ettiği, T.A’nın bu ıssız bölgede Rümeysa Meriç Özcan ile cinsel birliktelik yaşamak istediği, genç kızın bunu kabul etmemesi üzerine zanlının korkutmak için kızın boynuna ip bağladığı, ipin bir ucunu da kamyonete bağladığı ve Özcan’ı tartakladığı belirlendi. Rümeysa’nın bu sırada baygınlık geçirdiği, T.A’nın ise genç kızın öldüğünü zannederek cesetten kurtulmak amacıyla hareket ettiği ve kamyonetin el frenini indirmesi neticesinde aracın yaklaşık 100 metrelik uçuruma düştüğü ortaya çıktı. Gözaltına alınan 5 şüpheli, emniyette tamamlanan işlemlerinin ardından Gölcük Adliyesi’ne sevk edildi. T.A. tutuklanırken, E.K., Y.A., C.Ç. ve K.N. savcılık tarafından serbest bırakıldı.
Bingöl Bingöl’de ‘Sesimin Yankısı’ yarışmasında dereceye girenler belli oldu Bingöl’de Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü koordinesinde düzenlenen ‘Sesimin Yankısı’ yarışmasında dereceye girenler belli oldu. Yarışmada Türkçe, Zazaca ve Kürtçe eserler ile dinleyiciler unutulmaz bir gece yaşadı. Bingöl Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğünün desteğiyle Gençlik Hizmetleri Birimi’nin koordinesinde “Sesimin Yankısı” yarışmasının ön elemeleri geçtiğimiz haftalarda yapılmıştı. Bingöl’ün yanı sıra Elazığ, Ağrı, Hakkari, Diyarbakır gibi çevre illerden de başvuruların yapıldığı yarışmada 12 kişi finale kaldı. Bingöl Üniversitesi Recep Tayyip Erdoğan Kongre Merkezi’nde gerçekleşen final gecesinde, finalistler sahnede şarkılarını söyledi. Müzik öğretmenleri Yunus Elhazar, Fatma Polatoğlu, Almila Ulusoy ve Bahar Zorlu’nun jüri olarak görev aldığı yarışmada iki kategoride dereceye girenler belli oldu. İki kategoride dereceye girenler açıklandı Halk müziği kategorisinde Hamza Can birinci, Nurullah Dalga ikinci ve Baver Sarıtağ üçüncü oldu. Popüler müzik kategorisinde ise Şiyar Bayin birinci, Muhammed Tuma ikinci ve Ramazan Kaya üçüncü oldu. Türkçe, Zazaca ve Kürtçe eserlerin seslendirildiği yarışmada, dinleyiciler unutulmaz bir gece yaşadı. Projenin Bingöl’de ilk defa yapıldığını belirten Gençlik Hizmetleri Birimi Müdürü Yunus Bulmuş, “Havası, suyu ve insanıyla güzel şehrimizin ilk ses yarışması olma özelliğini taşıyan Sesimin Yankısı ödüllü ses yarışması yaklaşık 3 aydır uğraş verdiğimiz bir projedir. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüzce hayata geçirilen projemizin paydaşı İl Milli Eğitim Müdürlüğüdür. Projemizin amacı, gençlerimizin birbirleriyle olan iletişim dilini en üst seviyeye taşımak, yeni arkadaş ortamıyla müzik alanında yeni fikirleri ve projelerin devamını sağlamak” dedi. Yarışmada dereceye girenlere plaketleri ve ödülleri takdim edildi. Geceye vali yardımcıları, kaymakamlar, kurum amirleri ve vatandaşlar katıldı.
İstanbul Hentbol Erkekler Süper Ligi final serisinde Beşiktaş 1-0 öne geçti 2023-2024 Hentbol Erkekler Süper Ligi Play-off Final Serisi ilk maçında Sakarya Büyükşehir Belediyesi’ni 37-36’lık skorla yenen Beşiktaş seride 1-0 öne geçti. Süleyman Seba Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmanın ilk yarısını Beşiktaş 16-13 önde kapatırken, müsabakayı da 37-36’lık skorla kazandı. Siyah-beyazlılar bu sonuçla seride 1-0 öne geçti. Final serisi ikinci maçı 22 Mayıs Çarşamba günü saat 17.00’de yine Süleyman Seba Spor Salonu’nda oynanacak. Kadınlar Süper Ligi’nde Konyaaltı Belediyesi üçüncü oldu 2023-2024 sezonu Kadınlar Süper Ligi Sıralama Etabı Üçüncülük serisinde bugün oynanan maçı kazanarak rakibi Kastamonu Belediyesi’ne karşı 2-0’lık üstünlük sağlayan Konyaaltı Belediyesi, Kadınlar Süper Ligi’ni üçüncü olarak tamamladı. Antalya Akdeniz Üniversitesi Mavi Salon’da bugün oynanan maçta Konyaaltı Belediyesi, Kastamonu Belediyesi’ni 43-39 yendi ve seride 2-0 yaparak lig üçüncüsü oldu. Müsabaka sonrasında yapılan tören ile Konyaaltı Belediyesi’ne plaket ve madalyaları THF Asbaşkanı Ediz Erkovan ve THF Genel Koordinatörü Zeki Pehlivan takdim etti. Kadınlar Süper Ligi’nde 5/6 Sıralama serisinde bugün oynanan maçta ise Görele Belediyesi, Bursa BBSK’yı 33-32’lik skor ile mağlup ederek seride durumu 1-1 yaptı. Serinin galibi üçüncü maçta belirlenecek. Galip olan takım Kastamonu Belediyesi ile lig dördüncülüğü için karşılaşacak. Serinin mağlubu ise ligi altıncı sırada tamamlayacak. Sıralama Etabı’nda bugün oynanan yedincilik serisi maçında ise Üsküdar Belediyesi, İzmir BBSK’yı 41-35 yenerek seride 2-0’lık üstünlük yakaladı ve Kadınlar Süper Ligi’ni yedinci sırada tamamladı.