ASAYİŞ - 02 Temmuz 2024 Salı 10:41

Bilecik’te şarampole uçan araç içinde bulunan 3 kişi yaralandı

A
A
A
Bilecik’te şarampole uçan araç içinde bulunan 3 kişi yaralandı

Bilecik’te seyir halinde şarampole uçan araç içinde bulunan 3 kişi yaralandı.


Alınan bilgiye göre, Bilecik-Yenişehir-Bursa karayolunda seyir halindeki 16 PU 280 plakalı panelvan araç sürücüsü Salim K., Kepirker Köyü yol ayrımına gelmeden aracım direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan araç ayçiçeği tarlasına uçtu. Kazada sürücü ve araç içinde yolcu olarak bulunan 2 kişi yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından Bilecik Eğitim ve Araştırma Hastanesinde kaldırıldı.


Jandarma ekipleri kaza ile ilgili inceleme başlattı.



Bilecik’te şarampole uçan araç içinde bulunan 3 kişi yaralandı

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul Mert Günok: “Burada ‘Evimizde oynuyoruz’ diyebilirim” A Milli Futbol Takımı’nın başarılı file bekçisi Mert Günok, “Burada ’Evimizde oynuyoruz’ diyebilirim. Maçlarda tribünlerin yüzde 70-80’inin bizim taraftarımız olduğunu gördük. Bize çok iyi destek veriyorlar” dedi. A Milli Futbol Takımı’nda kaleci Mert Günok, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası’nın (EURO 2024) resmi sosyal medya hesabında kendisine yöneltilen soruları yanıtladı. Şampiyonanın son 16 turunda ay-yıldızlıların Avusturya’yı 2-1 yenerek çeyrek finale yükseldiği maçın 90+5. dakikasında yaptığı kritik kurtarışla mücadeleye damgasını vuran Mert Günok, EURO 2024’e iyi hazırlandıklarını belirterek, bunun da sonuçlara yansıdığını söyledi. Şampiyonaya iyi hazırlandıklarını belirten 35 yaşındaki millî kaleci, "İyi bir çalışma ortamı yakaladık. Hocamızla güzel bir ambiyans yakaladık. Bu da zaten sonuçlara yansıdı. Portekiz müsabakası bizim şanssız bir maç oldu. Sakatlığım nedeniyle oynayamadım. Çok üzüldüm. İlk kez Avrupa Futbol Şampiyonası’nda oynuyorum. Burada bulunmak ve oynamak önemli. Bu, benim için bir hedefti. Bu hedefime ulaştığım için ayrıca mutluyum" ifadelerini kullandı. “Tribünlerin yüzde 70-80’inin bizim taraftarımız olduğunu gördük” Almanya’da düzenlenen turnuvada taraftarların desteğinin önemine değinen Mert Günok, "Burada ’Evimizde oynuyoruz’ diyebilirim. Maçlarda tribünlerin yüzde 70-80’inin bizim taraftarımız olduğunu gördük. Bize çok iyi destek veriyorlar. Bunun da devam edeceğini umuyorum. Çok iyi bir şekilde bizi destekledikleri için taraftarlarımıza teşekkür ediyorum" diye konuştu. "4-5 sene daha üst seviyede oynama dileğim var" Babası Mahir Günok da eski bir kaleci olan Mert Günok, ailesinin genlerinde sporculuk olduğunu ve sporcu bir ailede yetiştiğinin altını çizerek, "Babamın eski kaleci olması buralara gelmemde önemli bir rol oynadı. Onun eski sporcu olması disiplinli bir şekilde futbol yaşantımı sürdürmeme olanak sağladı. 3 yıl önce kötü bir sakatlık yaşamama rağmen geri dönebildim ve A Millî Takım seviyesine çıkabildim. Bunlar disipline ve profesyonelliğe bağlı şeyler. Sporcu bir ailede yetiştim. Kardeşim voleybol oynadı. Amcam ve dedem de eski futbolcuydu. Ailemin genlerinde sporculuk var. 4-5 sene daha üst seviyede oynama dileğim var. Umarım bunu gerçekleştirebilirim" değerlendirmesinde bulundu. "Penaltılara kalmasını istemeyiz" Maçların seri penaltı atışlarına kalmasını tercih etmeyeceğini aktaran milli kaleci, "Penaltılara kalmasını istemeyiz. Maçı her takım önceden bitirmeyi ister. Penaltılara kaldığında kaleciler ön plana çıkabiliyor. Bunun için mental ve pratik olarak çalışmalarımızı yapıyoruz. Sahada neyin ne olacağı belli olmuyor. Sürekli sağa vuran oyuncu sola da atabiliyor. O anki şartlara ayak uydurmak önemli" dedi.
Kayseri Akkışla’da yaz futbol kursuna büyük ilgi Kayseri’nin Akkışla ilçesinde kaymakamlık, belediye ve Halk Eğitim Merkezi İşbirliği İle düzenlenen Akkışla Futbol Okulu büyük katılım ile devam ediyor. Futbol Okulu’na merkezinin yanı sıra 14 farklı mahalledeki çocuklar taşımalı olarak katılıyor. Akkışla Kaymakamlığı Akkışla Belediyesi Akkışla Halk Eğitim Merkezi İşbirliği ile düzenlenen Akkışla Futbol Okulu 7 ile 13 yaş arası çocuklar için 2 Haziran’da başladı. Bu yaş aralığında 45 çocuk eğitim alıyor. 14, 15, 16 ve 17 yaş grupları ise 1 Temmuz’da 25 öğrencinin katılımı ile başladı. Deneyimli Antrenör Nihat Demir’in verdiği futbol kurslarında toplamda 70’in üzerinde öğrenci futbolun temel bilgilerini öğreniyor. Kurslarla ilgili bilgiler veren Antrenör Nihat Demir, “Sabah ve öğleden sonra olmak üzere Pazartesi, Çarşamba ve de Cuma günleri yapılan çalışmalarımız üç ay boyunca devam edecek. Akkışla ilçemizde ilk kez yapılan bu Yaz Futbol Kursu’na merkez mahallelerimiz ile birlikte Akin, Alevkışla , Ganişeyh, Gömürgen, Girinci, Gümüşsu, Kululu, Manavuz, Ortaköy, Şen, Uğurlu, Yeni, Yeşil ve de Yukarı Mahallemiz’den yoğun ilgi var. Çocuklarımızın taşımacılığını Akkışla Belediyesi üstlendi. Bütün Akkışlalı hemşerilerimizden çocuklarımıza destek olmasını bekliyoruz. Akkışla Kaymakamı Mehmet Gülseven, Belediye Başkanı Mustafa Dursun, Akkışla Şehit Nevzat Akyol HalkEğitimMüdürü Davut Özcan, İlçe Milli EğitimMüdürü Faruk Baykara ve Kayseri ASKFBaşkanı ve TFF Bölge Müdürü Mutlu Önal’a da büyük desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi. Son çalışmada yapılan forma dağıtımına katılan Akkışla Belediye Başkanı Mustafa Dursun, çocuklara kek ve meyve suyu dağıtarak çalışmalar hakkında Antrenör Nihat Demir’den bilgi aldı.