SPOR - 21 Mart 2025 Cuma 11:02

Atletizm il seçmesi başarıyla tamamlandı

A
A
A
Atletizm il seçmesi başarıyla tamamlandı

Bilecik’te gerçekleştirilen Okul Spor Faaliyetleri kapsamında Özel Sporcular Yıldızlar-Gençler Atletizm İl Seçmesi başarıyla tamamlandı.


Bilecik Şeyh Edebali Üniversite Stadı’ndan düzenlenen ödül törenine, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ramazan Demir ve Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü İlkay Türkoğlu katıldı. Demir ve Türkoğlu, yarışmalarda başarılı olan sporculara madalyalarını takdim etti. İl Müdürü Ramazan Demir, törende yaptığı konuşmada, etkinliğe katılan tüm sporculara, öğretmenlere ve okullara teşekkür ederek, "Bu anlamlı organizasyonda yer alan tüm sporcularımızı tebrik ediyorum. Sporun her dalında hep birlikte başarıya ulaşacağımıza inanıyorum" dedi.


Etkinlikte, sporcuların heyecan ve mutluluğu dikkat çekti. Öğretmenler ve veliler, öğrencilere destek olmaktan büyük memnuniyet duyduklarını belirttiler.



Atletizm il seçmesi başarıyla tamamlandı

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Ankara Hüseyin Eroğlu: "Antrenmanlarda çalıştığımız şekilde gol bulduk" Gençlerbirliği Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, Şanlıurfaspor galibiyetinin ardından, "Bekleri ileri çıkartıp daha iyi oynamaya başladık ve bu aslında pozisyon zenginliği getirdi. Aslında antrenmanlarda çalıştığımız şekilde gol bulduk" dedi. Trendyol 1. Lig’in 31. haftasında Gençlerbirliği, sahasında ağırladığı Şanlıurfaspor’u 1-0 mağlup etti. Maç sonu düzenlenen basın toplantısında değerlendirmelerde bulunan Gençlerbirliği Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, "Çok değerli bir maçtı bizim için. İki haftadır istediğimiz puanları alamadık, puan alamadık. Aslında önemli bir grafik yakalamıştık. Bu maç bizim için önemliydi. Rakibimiz skor anlamında puan alan, avantaj sağlayan bir takım. İlk yarı aslında planladığımız şekilde devam etti. Oyunun ritmini tuttuk, ön alanda yaptığımız baskılarla, geçişlerle gol aradık. İlk yarıda maçın başı ile skor 1-0, 2-0 olabilirdi. Skor alamadık ama bayağı bir gol pozisyonumuz vardı. İkinci yarı yaptığımız hamleler, oyuncu değişiklikleri hem tempoyu artırdı hem sahaya iyi dağılma fırsatı sağladı. Özellikle yaptığımız taktiksel hamlelerle de bekleri ileri çıkartıp daha iyi oynamaya başladık ve bu aslında pozisyon zenginliği getirdi. 78. dakikada aslında antrenmanlarda çalıştığımız şekilde gol bulduk. İki haftadan sonra kazanmamız ve ligdeki şansımızın devam etmesi bizim için çok değerli" ifadelerini kullandı.