YEREL HABERLER - 01 Ocak 2014 Çarşamba 13:59

Amasra'da Yeni Yıl Çoskusu

A
A
A
Amasra'da Yeni Yıl Çoskusu

Amasra Belediyesi tarafından yılbaşı kutlamaları için hazırlanan eğlence programı nedeniyle Amasralılar Cumhuriyet Meydanı'nda toplanarak 2014'e doyasıya eğlenerek girdi.
Amasra Belediyesinin yılbaşı kutlamaları için Cumhuriyet Meydanı'nda yaptığı organizasyonda Gurup Asta sahne aldı. Yılbaşı kutlamaları için Amasra caddelerini ışıklandıran belediye görsel bir ziyafet sundu. Akşam saatlerinde il dışından gelerek yeni yıla Amasra’da girmek isteyen misafirler Amasra girişinde İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekiplerin trafik kontrolü ile karşılaştı. Ekipler ilçeye giriş yapan sürücüleri günün önemi sebebiyle alkollü araç kullanmamaları yönünde uyarırken, ehliyetsiz ve evrakları noksan araçlara işlem yapıldı. İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler yılbaşı nedeniyle ilçede yoğun güvenlik önlemi aldı. Alanı dolduran binlerce kişiye müzik ziyafeti yaşadı. Yaklaşık 2 bin kişi erken saatlerde Cumhuriyet Meydanı'nı doldururken, gece ilerleyen saatlerde Amasra Belediye Başkanı Emin Timur alanda toplanan kalabalığa hitaben konuşma yaptı.
Başkan Timur yaptığı konuşmada, "Sevgili Amasralılar değerli misafirler hepinize iyi eğlenceler diliyorum. Bir yılı daha geride bırakmaya az kaldı. İnşallah 2014 yılı yeni umutlarla yeni güzelliklerle sağlık ve mutlulukla sizlerin olsun" dedi. Saatler gece yarısını gösterdiğinde alanı dolduran binlerce kişi ondan başlayarak geri geri saydı. Saatler 12'yi gösterdiğinde atılan havai fişeklerle gökyüzünde renk cümbüşü yaşandı. Yeni yıla giren Amasralılar neşe içerisinde 2014 yılına eğlenerek girdi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Elazığ Elazığ’da ‘Usta Bilgilendirme ve Ürün Tanıtım’ programı gerçekleştirildi Elazığ’da inşaat sektörü ve bayi temsilcileri, düzenlenen Usta Bilgilendirme ve Ürün Tanıtım programı bilgilendirildi. Elazığ’ın köklü firmalarından Arslanlı Alçı Hammaddeleri San. Tic. A.Ş. tarafından Arplak ismi ve markasıyla üretilmeye başlanan, alçı plaka ürünlerinin tanıtımı için geniş katılımlı bir program düzenlendi. Özel bir otelde düzenlenen Usta Bilgilendirme ve Ürün Tanıtım programında şirket yöneticileri, inşaat sektörü ve bayi temsilcileri bir araya geldi. Toplantıda, inşaat sektöründe son derece kullanım kolaylığı ile sağlamlık sunan suya, sese, yangına dayanıklı, dış cephe ve standart içerikteki Arplak Alçı Plaka Ürünleri tanıtıldı. Kalite, esneklik ve üstün performansa sahip ürünler, inşaat sektörü temsilcileri bayiler ve ustalardan tam not alırken, program sonunda ise katılımcılara kura yöntemiyle çeşitli hediyeler verildi. 2005 yılında kurumsallaşan şirketin Aralçı markası altında alçı üretimiyle sektöre giriş yaptığını belirten Arslanlı Alçı Satış ve Pazarlama Müdürü Ayşe Gökçal Keleş, “2007 yılında Arkim markası ile sektöre hızlı adımlarla devam etmiştir. Sizlerden aldığımız güç ve kalite politikamız doğrultusunda boya üretimine başlamış ve 2024 yılının ağustos ayında Arplak alçı tesisimizi sizlerin huzuruna sunmuş bulunuyoruz. İlk günlerden bugüne kadar başarımızda emeği olan tüm çalışma arkadaşlarıma, bayilerimize ve değerli ustalarımıza teşekkür ediyorum” dedi. Programda daha sonra Arplak Alçı Plaka Üretim Müdürü Cem Yılmaz ise bayiler ve ustalara ürün hakkında bilgi vererek, yeni ürünlerle ilgili merak edilen soruları cevaplandırdı. Yurt içinde yaygın bir bayi ağı olan ve bağlantılı olarak 82 ülkeye ihracat yapan şirketin programlarını diğer illerde de gerçekleştireceği bildirildi.
Bilecik Bilecik’te "Çocuklarımız İçin Beslenme Çantası" projesi devam ediyor Bilecik Belediyesi tarafından hazırlanan "Çocuklarımız İçin Beslenme Çantası" projesi, bu eğitim öğretim döneminde de çocuklara sunulmaya devam ediyor. Bilecik’te ‘’Çocukların yüzünde tebessüm oluşturmaya devam ediyoruz’’ düşüncesiyle 2024-2025 eğitim öğretim döneminde de devam edecek projeyle çocuklar okula aç gitmemiş olacak. Belediye Başkanı Melek Mızrak Subaşı’nın yakın takip ve ilgisiyle devam eden "Beslenme Çantası" projesi ile çocuklar okullarına daha sağlıklı ve güvenli bir şekilde devam ediyor. Bu dönem de 200’ü aşkın ihtiyaç sahibi ailenin yararlandığı proje kapsamında Bilecik Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğüne bağlı görevliler, hazırlanan beslenme çantalarını ailelerin evlerine teslim ediyor. Proje çerçevesinde her gün çocuklar için içerisinde süt, peynir, taze meyve, zeytin, yumurta, ceviz, poğaça, simit ile meyve suyundan oluşan menülerin hazırlandığı beslenme çantası projesi aile üyelerinin memnuniyetini kazanıyor. ‘’Çocuklarımız için güzel işler yapmaya devam edeceğiz’’ Büyük bir hassasiyet ile devam eden proje hakkında bir değerlendirmede bulunan Belediye Başkanı Melek Mızrak Subaşı, ‘’Öncelikle çocuklarımızın yeni eğitim ve öğretim dönemini sağlık, başarı ve mutlulukla sürdürmelerini diliyorum. Anlamlı projemiz ile çocuklarımızın yüzünde tebessüm oluşturduğumuz için bizler de çok mutlu oluyoruz. Bilecik Belediyesi olarak eğitime, çocuklarımız ve gençliğe her zaman gerekli değeri, hassasiyeti ve özeni göstermeye çocuklarımız için güzel işler yapmaya devam edeceğiz’’ ifadelerini kullandı.