ASAYİŞ - 07 Temmuz 2024 Pazar 21:16

Kuşadası’nda çıkan kavgada kan aktı

A
A
A
Kuşadası’nda çıkan kavgada kan aktı

Aydın’ın Kuşadası ilçesinde işyeri sahibi R.S. ile üst katta oturan F.Ç. arasında çıkan tartışmada kan aktı. İşyeri sahibi R.S. tartıştığı F.Ç.’yi karnından bıçakladı.



Olay, Kuşadası ilçesi Camikebir Mahallesi Mithat Baysal Sokak üzerinde saat 20.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre apartmanın 2’nci katında oturan F.Ç. balkondan aşağıya su döktü. İşyeri sahibi R.S. masalarda müşterilerinin olduğunu söyleyerek F.Ç.’ye sözlü uyarıda bulundu. Kısa süre sonra F.Ç. ile R.S. arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü. İş yeri sahibi R.S. ekmek bıçağı ile F. Ç.’yi karnından bıçakladı. Kanlar içerisinde yere yığılan F.Ç.’ye çevredekiler tampon yaptı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve ambulans sevk edildi. Sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan F.Ç. ağır yaralı olarak ambulansla Kuşadası Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Öte yandan çıkan tartışmada başından yaralanan R.S.’de ambulansla Kuşadası Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.



Kuşadası’nda çıkan kavgada kan aktı

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul Sultangazi Cebeci Tüneli’nde 2 motosikletlinin ters yönde yaptığı yarış ölümle son buldu: 1 ölü, 3 yaralı Sultangazi Cebeci Tüneli’ne iddiaya göre ters yönden girip, son sürat yarış yapan iki motosiklet şehirler arası yolculuk yapan otobüsle kafa kafaya çarpıştı. Çarpanın etkisiyle iki motosiklet, otobüsün önünde metrelerce sürüklenirken kazada 1 kişi öldü 3 kişi yaralandı. Kaza, saat 21.30 sıralarında Sultangazi Cebeci Tüneli’nde meydana geldi. İddiaya göre, tünele ters yönden girerek yarış yapan iki motosikletli, son sürat ilerlerken Kuzey Marmara Otoyolu istikametinde seyir halinde olan 44 DD 444 plakalı şehirler arası otobüsle kafa kafaya çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle bir motosiklet yola savrulurken bir motosiklet ise sürücüsüyle birlikte otobüsün önünde metrelerce sürüklendi. Otobüsle birlikte metrelerce sürüklenen motosiklet sürücüsü olay yerinde hayatını kaybederken 1’i yedek olmak üzere 2 otobüs şoförü ve bir motosiklet sürücüsü yaralandı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, yaralılara ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı. Yaralılar daha sonra ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Otobüs yolcuları faciadan döndü Malatya’ya gitmek üzere Alibeyköy Otogarı’ndan kalktığı öğrenilen otobüsün yolcuları faciadan dönerken yolcuların kazayı yara almadan atlattığı öğrenildi. Olay yerine gelen başka bir otobüse alınan yolcular ise yolculuklarına devam etti. Olay yer inceleme ekipleri, tünel içerisinde uzun süre inceleme yaptı. Hastaneye kaldırılan motosiklet sürücüsünün durumu ağır olduğu öğrenilirken 2 otobüs şoförünün ise durumun iyi olduğu öğrenildi. Kaza nedeniyle tünelde trafik akışı tek şeritten sağlandı. İncelemelerin ardından ismi öğrenilemeyen motosiklet sürücünün cansız bedeni Adli Tıp Kurumu Morgun’a kaldırıldı. Ekipler, olayla ilgili inceleme başlattı.