SPOR - 18 Eylül 2024 Çarşamba 17:03

Adnan Menderes Spor Kulübü Başkanı Engin: "Şampiyonlukta favoriyiz"

A
A
A
Adnan Menderes Spor Kulübü Başkanı Engin: "Şampiyonlukta favoriyiz"

Geçen sezon kötü bir sezon geçirip Süper Amatör Lig’den düşen Koçarlı Adnan Menderes Spor Kulübü, yeni sezonda mücadele edeceği Birinci Amatör Küme 4. Grup’ta yeni bir sezona hızlı bir başlangıç yapmaya hazırlanıyor.


Kulüp başkanı Nihat Engin, bu sezon takımın başına eski futbolcu Serdar Ünal Özboyacı’yı getirdiklerini ve sıfırdan bir kadro oluşturduklarını duyurdu. Engin, bu süreçte 13 transfer gerçekleştirdiklerini belirtti ve grubun normal olduğunu ifade ederek, “Bu grupta kendimizi favori görüyoruz. Hedefimiz namağlup şampiyon olmak” dedi. Geçen sezon, talihsiz bir şekilde Süper Amatör Lig’den düşen Koçarlı Adnan Menderes Spor, bu sezon şampiyonluk hedefiyle sahaya çıkacak. Başkan Engin, “Yiğit düştüğü yerden kalkar. Aslanlar gibi çıkıp şampiyonluk kupasını sezon sonunda kaldıracağız” diyerek, takımlarının bu sezon başarılı olacağına olan inancını dile getirdi.


Takım kaptanı Cenk Okucular ise iyi bir takım olduklarını ve sezon sonunda şampiyonluğu göğüsleyeceklerine inandıklarını söyledi.


Koçarlı Adnan Menderes Spor’un gruptaki rakipleri arasında Yeniköyspor, Acarlarspor, Koçarlı Belediyespor, Yazıderespor, Moralıspor ve Aydın DSİ Spor bulunuyor. Lig, 5-6 Ekim’de başlayacak ve ilk hafta büyük bir heyecanla Koçarlı derbisi yaşanacak. Koçarlı Adnan Menderes Spor, ilk maçında Koçarlı Vali Şenol Engin Stadyumu’nda Koçarlı Belediyespor ile karşılaşacak.


Hedef Süper Amatör Lig


Yeni sezonda, Koçarlı Adnan Menderes Spor’un hedefi, şampiyon olarak Süper Amatör Lig’e yükselmek. Sezon sonunda şampiyon olan takım, doğrudan Süper Amatör Lig’e terfi edecekken, son sırada bitiren takım ise 2. Amatör Küme’ye düşecek. Bu hedef doğrultusunda, Koçarlı Adnan Menderes Spor’un performansı meraklabekleniyor.



Adnan Menderes Spor Kulübü Başkanı Engin: "Şampiyonlukta favoriyiz"

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Antalya Gaziler düzenlenen törenle anıldı Antalya’nın Kemer ilçesinde Gaziler Günü dolayısıyla tören düzenlendi. Kemer Kaymakamı Ahmet Solmaz ve Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu’nun Atatürk Anıtı’na çelenk sunumuyla başlayan Gaziler Günü töreni, saygı duruşunda bulunulmasının ardından İstiklal Marşı’nın okunmasıyla devam etti. Törende, Kemer Jandarma Astsubay Üstçavuş Ahmet Şinşek ve Güneydoğu Gazisi Mehmet Çoban, günün anlam ve önemini belirten birer konuşma yaptı. Tören, Hacı Mehmet Saygın Ortaokul öğrencilerinden Damla Ak’ın “Gazilerin Gözyaşı” adlı şiiri okunmasıyla sona erdi. Kaymakam Solmaz, Başkan Topaloğlu ve Kemer protokolü daha sonra Kemer Uygulama Oteli’ne geçerek kahvaltı yaptı. Kaymakam Solmaz, burada yaptığı konuşmada, gaziliğin şehitlik mertebesinin en önemli tamamlayıcısı olduğunu söyledi. “Vatan sevgisi bizim en büyük değerimiz” Gazi unvanını alan tüm büyüklerin kalbinde ve niyetinde vatan için canını verme fikri olmasından dolayı her zaman baş tacı olduklarına işaret eden Kaymakam Solmaz, “Bu tür günler bizim vatan sevgimizi gözden geçirmemizi sağlıyor. Vatan sevgisi bizim en büyük değerimiz olması lazım ki şartlar ne olursa olsun bizi hayatta tutacak tek sevgi vatan sevgisidir. Gazilerimize ve şehit yakınlarımıza sağlıklı bir ömür diliyorum. Gazilerimizin günü kutlu olsun” dedi. Kemer Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen törene; Kemer Kaymakamı Ahmet Solmaz, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Kemer İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Ömer Seyhan, Kemer İlçe Emniyet Müdür Vekili Yıldırım Ünal, Kemer Sahil Güvenlik Komutanı Soner Tuna, Kemer Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Derya Baytekin, Kemer İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Erkan Ergen, gaziler, şehit yakınları, siyasi parti temsilcileri, muhtarlar, sivil toplum kuruluşu ile kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, Kemer Belediyesi Meclis Üyeleri Timur Zabitoğlu ile Hüseyin Sek katıldı.
Karabük "Eğitim Kenti Karabük Projesi" toplantısı Karabük Valisi Mustafa Yavuz’un himayelerinde hazırlanan "Eğitim Kenti Karabük Projesi" değerlendirme toplantısı yapıldı. Valilik Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen değerlendirme toplantısına, Vali Yavuz’un yanı sıra; Vali Yardımcısı Mustafa Şahin, İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş ve Milli Eğitim Müdürlüğü AR-GE birimi öğretmenleri katıldı. Toplantıda, "Eğitim Kenti Karabük Projesi"nin öğretmen, öğrenci ve veli üzerindeki etkileri, kazanımları ve yeni hedeflerine ilişkin değerlendirmelerde bulunuldu. Projenin okul-aile ve çevre ilişkisini güçlendirdiğini, nitelikli başarının artmasına önemli derece de katkı sağladığını ifade eden Vali Yavuz, "2023-2024 Eğitim-Öğretim yılında ’Eğitim Kenti Karabük Projemiz’ hedeflerine ulaşmıştır. 8 başlık altında topladığımız ’Eğitim Kenti Karabük Proje’mizin her başlığı öğrencilerimizin akademik gelişiminden sosyal, kültürel ve sportif gelişimlerine, değerlerimizden hayata hazırlanmasına kadar geniş kapsamlı etkileri bulunmaktadır. Bu proje ile ayrıca öğrencilerimizi daha yakından takip ediyor, plan ve program çerçevesinde okullarımızda çeşitli aktiviteler gerçekleştiriyoruz. Bu yaptığımız çalışmalar neticesinde; Bursluluk Sınavı, YKS ve LGS’de, sosyal, kültürel ve sportif başarılar ve bilimsel çalışmalarda Karabük eğitimindeki yıllara göre artan başarı grafiğini daha üst seviyelere taşıdık. 2024-2025 Eğitim-Öğretim yılına ’Eğitim Kenti Karabük Projesi’ ile yeni hedeflerle başlıyoruz. Bu dönem yeni başarı hikâyeleri yazacağımıza ve eğitimin her alanında başarılarımızın artarak devam edeceğine inanıyorum" dedi.