GÜNDEM - 07 Temmuz 2024 Pazar 10:09

Çıldır’da futbol turnuvası

A
A
A
Çıldır’da futbol turnuvası

Çıldır Kaymakamlığının desteğiyle Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğümüzce 16-19 Temmuz 2024 tarihleri arasında Şehit Öğretmen Sezgin Yolcu Yatılı Bölge Okulu halı sahasında, ilkokullar ve ortaokullar arası Kur’an Kursları futbol turnuvası yapılacaktır.


Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Adnan Korkut yaptığı açıklamada "Amacımız, İlçe Müftülüğümüzce ortaklaşa Yaz Kur’an Kursuna katılan çocuk ve gençlerin yaz tatillerini en iyi şekilde değerlendirmesi ve kaynaşmaları için sportif faaliyetler yapılacaktır." ifadesinde bulundu. Futbol turnuvasında dereceye giren öğrencilerimize Çıldır Kaymakamlığınca ve Belediye Başkanlığınca çeşitli hediyeler takdim edilecektir.



Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Muğla Devlet sanatçısı Erbil’den minyatür sergi “Muğla’ya Sevgilerle” Türk Çağdaş Resim Sanatının büyük ismi, Devlet Sanatçısı Prof. Dr. Devrim Erbil’in Muğla’ya Sevgilerle isimli sergisi Uluslararası 31. Muğla Kültür Festivali etkinlikleri kapsamında Sekibaşı Hamamı’nda açıldı. Yapmış olduğu minyatür resimlerini, Dünya’nın en seçkin sanat galerilerinde on binlerce kişinin ziyaret ettiği Prof. Dr. Devrim Erbil’in “Muğla’ya Sevgilerle” isimli resim sergisinin açılışına sanatseverler yoğun ilgi gösterdi. Sergiye katılanlar açılış töreni öncesinde Erbil’in eserlerini hayranlıkla inceleyerek bolca hatıra fotoğrafı çektirdiler. Sergi’nin açılışında konuşan Menteşe Belediye Başkanı Gonca Köksal, “Kıymetli Prof. Dr. Devrim Erbil hocamızın bu özel sergisinin Sekibaşı Hamamı Kent Belleğinde açılıyor olmasını çok değerli buluyoruz. Dünya kenti sloganıyla çıktığımız bu yolla Menteşe’nin adının kültür ve sanatla anılmasını hedefliyoruz. Tüm sanatseverler bu sergideki eserleri derinlemesine inceleyecek ve resimlerin perspektifinde kaybolacaklar. Bu özel sergi kentimizin sanat hayatının çok önemli bir etkinliği olarak hafızalarda kalacak. Bu eşsiz sergiyi Muğla’ya taşıyan, bize yeni bir bakış açısı kazandıran Sayın Devrim Erbil hocamıza ve Büyükşehir Belediye Başkanımız Ahmet Aras’a katkılarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi. Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras ise “Devrim Erbil hocamızın bugün burada olması bu sergiyi burada açması Menteşe için önemli bir tarihtir” dedi. Konuşmaların ardından Başkan Aras ve Başkan Köksal tarafından günün anısına Prof. Dr. Devrim Erbil’e kristal baca şeklinde teşekkür plaketi takdim edildi. Daha sonra serginin açılışı Başkan Aras, Başkan Köksal, Prof. Dr. Devrim Erbil ve katılımcılar tarafından yapıldı. Sergi 15 Ekim’e kadar açık kalacak.
Manisa Selendi MHP Kadın Kolları Başkanı Akcan istifa etti Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Selendi Kadın Kolları Başkanı Adile Tuğçe Akcan 2019 yılından beri sürdürdüğü Kadın Kolları Başkanlığından istifa etti. Adile Tuğçe Akcan sosyal medya hesabından yaptığı açıklamasında İşlerinin yoğunluğu nedeniyle istifa ettiğini belirterek, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin emirleri doğrultusunda her türlü görevi ifa etmesi kaydı şartı ile ayrılma kararı aldığını belirtti. Açıklamasında Selendili kadınlara, parti teşkilatına, Selendi Belediye eski Başkanı Nurullah Savaş ve eşi Ayçin Savaş’a teşekkür eden Adile Tuğçe Akcan, "Selendi halkından bir hatam, kusurum olduysa haklarını helal etmelerini rica ediyorum. 2019 yılında partimizin desteği ile seçildiğim çok sevdiğim Milliyetçi Hareket Partisi Kadın Kolları İlçe Başkanlığı görevimden işlerim yoğunluğu nedeni ile istifa ettim. Ancak yıllarca emek verdiğim ve hiç bir çıkar ve menfaat gözetmediğim partimizden kopmadan bundan sonrada Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanım Liderim Sayın Dr. Devlet Bahçeli’nin emirleri doğrultusunda her türlü görevi ifa etmem kaydı şartı ile ayrılma kararı aldım. İlçe başkanlığım süresince parti tüzüğü ve disiplinine uygun bir yönetim sergilediğim kanaatindeyim. Öncelikle bu süreçte hiç çıkar ve menfaat gözetmeksizin her zaman yanımda olan ve desteklerini hiç eksik etmeyen Selendili kadınlarımıza, parti teşkilatlarımıza, Başkanım Sayın Nurullah Savaş beyefendiye ve eşi Ayçin Savaş hanımefendiye en içten duygularımla saygı ve teşekkürlerimi arz ediyorum." dedi.