ASAYİŞ - 26 Ekim 2024 Cumartesi 13:39

Virajı alamayan otomobil karşı yöndeki araçla kafa kafaya çarpıştı, sıkışan yaralıları itfaiye kurtardı

A
A
A

Antalya’da viraja geldiği sırada sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil, karşı yönden gelen otomobille kafa kafaya çarpıştı. Güvenlik kamerasına yansıyan kazada araçlardan birinde sıkışan sürücü ile yanındaki yolcu itfaiye ekiplerince kurtarılarak hastanede tedavi altına alındı.

Kaza, dün saat 17.30 sıralarında Konyaaltı ilçesi Kuşkavağı Mahallesi Belediye Caddesi üzerinde yaşandı. İsmail C. (55) idaresindeki 07 SS 146 plakalı otomobil, viraja girdiği sırada sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu karşı yönden gelen Mehmet S. (69) yönetimindeki ZH 338 361 İsviçre plakalı Volvo marka otomobil ile kafa kafaya çarpıştı. Kazada, İsmail C. ve yanındaki Hatice C. (46) araçta sıkışırken, diğer araçta bulunan sürücüsü ve yanındaki eşi Nevriye S. (68) kazayı yara almadan atlattı.

İhbar üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ekipleri ve polis sevk edildi. Araçta sıkışan yaralılar, itfaiye ekiplerinin çalışmasıyla bulundukları yerden kurtarıldı. Sağlık ekiplerine teslim edilen yaralılar, tedavi için ambulansla hastaneye götürüldü. Hurdaya dönen araçlar ise çekici vasıtasıyla yoldan alındı.

Kafa kafaya çarpışma anı kamerada

Öte yandan kaza anı çevredeki iş yerlerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde, viraja giren otomobilin sürücüsünün kontrolü kaybettikten sonra karşı yöne geçmesi ve iki aracın kafa kafaya çarpışması yer aldı.

Kazanın görgü tanıkları, virajın olduğu kısma önlem alınması gerektiğini, bölge esnafı da hemen caddede iş yerleri olduğu için tedirgin olduklarını dile getirdi.

Suat Metin

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul Bakırköy’deki bir mağazada etek altı tacizi kamerada Bakırköy’deki mağazada bir şüpheli, takip ettiği kadının etek altının fotoğrafını çekti. Şüphelinin kadını taciz ettiği o anlar güvenlik kamerasına yansıdı. Polis ekipleri tarafından yakalanan şüpheli sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.Olay, 18 Ağustos’ta saat 21.00 sıralarında Bakırköy’deki bir alışveriş merkezinde bulunan mağazada meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bir şüpheli alışveriş merkezindeki 2 kadını takip etti. Kadınların peşinden giyim mağazasına giren şüpheli cep telefonuyla, eğilerek ürünleri inceleyen kadının etek altının fotoğrafını çekti. Şüpheli, fotoğrafı çektikten hemen sonra telefonu cebine koyarak ürünlerle ilgileniyormuş gibi davrandı ve ardından mağazadan uzaklaştı. 2 kadın ise şüphelinin fotoğraf çektiğini fark ederek durumu polis ekiplerine bildirdi. Tacize uğrayan N.K.’ın ihbarı üzerine polis ekipleri olay yerine geldi. İhbar üzerine çalışma başlatan polis ekipleri güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Ekipler, şüphelinin kadınları takip ederek taciz ettiğini gördü. Yapılan incelemede, şüphelinin C.B. adlı şahıs olduğu tespit edildi. Şüphelinin Sultangazi’de bulunan adresini de belirleyen ekipler harekete geçti. Ekipler tarafından C.B. yakalanarak gözaltına alındı. Şüpheli, emniyetteki tamamlanan işlemlerin ardından sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi. Öte yandan, şüphelinin takip ettiği kadınlardan birinin eğildiği esnada cep telefonu kamerasıyla fotoğrafını çektiği anlar güvenlik kamerasına yansıdı.