GÜNDEM - 17 Kasım 2024 Pazar 12:53

ANTSU’da hedef 2025 yılına daha da erişebilir olmak

A
A
A
ANTSU’da hedef 2025 yılına daha da erişebilir olmak

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhitin Böcek’in halkçı projeleri arasında yer alan ANTSU hedef büyütüyor. Toroslardaki kaynağından kaliteli içme suyunu uygun fiyatla vatandaşla buluşturan ANTSU, planlanan yeni yatırımları ve dağıtım organizasyonları ile 2025 yılı içinde daha erişilebilir olup pazar payını da arttırmayı hedefliyor.


Antalya Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden ALDAŞ A.Ş. bünyesinde bulunan ANTSU, üretim ve dağıtım ağını büyütecek çalışmalara devam ediyor. Vatandaşların daha kolay ulaşabilmesi için bayiliklerin yanında farklı zincir marketlerde de satışa çıkan ANTSU’ya talepler artarak devam ediyor.



Son teknoloji dolum ve paketleme


Kumluca Büyükalan Köyü Karaağaç kaynağından çıkan doğal kaynak suyunun en son teknoloji ile dolumu ve paketlemesi yapılıyor. ANTSU Türkiye’de kaynağı üzerinde dolum fabrikası olan sayılı içme suyu markaları arasında yer alıyor. Kalitesini uygun fiyatla halka sunarak halkın suyu haline gelen ANTSU yeni ürünlerini de piyasaya sunmaya hazırlanıyor. Hali hazırda 19 litre damacana su, 19 litre pet şişe su, 5 litre pet şişe su ve 200 ml’lik bardak su üretimi yapılan ANTSU Su Dolum Tesisi’nde bu üretime ek yapılacak yeni yatırım ile 0.5 ve1,5 litre pet şişe suyunun da üretilmesi hedefleniyor.



"Satış ağı genişliyor"


ANTSU Satış Pazarlama Departmanından alınan bilgilerde ANTSU’nun yeni anlaşmalarla farklı zincir marketlerde de yerini almaya başladığı ve satış ağının genişletmeye devam ettiği belirtildi. 2025 yılındaki hedefin Antalya ve çevre illerdeki vatandaşlara ulaşarak ANTSU’yu tattırıp, sevdirmek olduğu ifade edildi.



"Yoğun talep alıyoruz"


ANTSU halen 110 bayi ile vatandaşlarla buluşturulurken, tüm mahallelerde yer alıyor. ANTSU son derece kaliteli şartlarda üretilerek son tüketiciye kadar en iyi şartlarda muhafıza edilip en hızlı şekilde ulaştırılıyor. Bayilerden yoğun talep alan ANTSU’nun tercih edilme nedenleri arasında tadı ve kalitesinin yanında özellikle Antalya Büyükşehir Belediyesi markasına duyulan güvenin olduğu da bayilerce dile getiriliyor.


ANTSU ürün ve bayilerine “www.antsu.com.tr “ internet adresinden ulaşılabilirken, 444 26 87 iletişim hattından da sipariş verilebiliyor.




ANTSU’da hedef 2025 yılına daha da erişebilir olmak

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Malatya Malatya’da öğrencilere ödüllü deneme sınavı Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından, semt konakları ve eğitim merkezlerinde eğitim gören 5, 6, 7 ve 8. sınıf öğrencilerine yönelik “Ödüllü Deneme Sınavı” gerçekleştirildi. Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı’na bağlı Yaygın Eğitim Şube Müdürlüğü tarafından düzenlenen sınav, dezavantajlı bölgelerde yaşayan öğrencilere yönelik eğitim destekleri kapsamında yapıldı. Öğrencilere okul derslerine takviye kursları, sınav hazırlıkları ve etüt çalışmalarıyla destek sağlayan belediye, her ay düzenli olarak yapılan deneme sınavlarıyla da öğrencilerin akademik gelişimlerini ölçmeyi hedefliyor. Öğrencilere tarihi mekan gezisi ve sinema ödülü Kernek Külliyesi, Özalper, Salköprü, Melekbaba ve Yeşiltepe semt konakları ile Şehit Ramazan Sarıkaya Eğitim Merkezi’nde yapılan sınav, yoğun bir katılımla gerçekleşti. Sınavda başarılı olan her eğitim merkezinden ilk 5’e giren toplam 120 öğrenci için özel bir ödül programı düzenlenecek. Başarılı öğrenciler, 23 Kasım Cumartesi günü Malatya’nın tarihi mekânlarına düzenlenecek geziye katılacak. Gezi sonrası öğrenciler, öğle yemeği eşliğinde bir araya gelecek ve ödüllerini “Vahşi Robot” adlı animasyon filmini sinemada izleyerek taçlandıracaklar. Eğitim ve sosyal etkinlik bir arada Malatya Büyükşehir Belediyesi, eğitimle sosyal etkinlikleri bir araya getirerek öğrencilerin hem akademik hem de kültürel gelişimine katkı sunmayı amaçlıyor. Dezavantajlı bölgelerde yaşayan öğrencilere fırsat eşitliği sağlamayı hedefleyen bu çalışmalar, hem öğrencilerden hem de velilerden büyük takdir topluyor.
Diyarbakır Ciğer kenti Diyarbakır’da cağ kebabı ustası ve lisanslı arıcı, fuarda ürünlerini sergiledi Diyarbakır’da 12 Kasım’da açılan gurme ve yöresel lezzetler fuarında bal çeşitleri ve cağ kebabı açılan stantta ziyaretçilere sunuldu. Diyarbakır Valiliği, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası (DTSO), Diyarbakır Ticaret Borsası, Diyarbakır Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü ile Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) desteğiyle düzenlenen fuara, 59 ilden 170 firmanın katılımıyla sürüyor. Fuarda stant açan 20 yaşındaki arıcı Ekrem Bozkurt, 14 yaşından beri babasıyla birlikte bu işi yaptığını söyledi. Arı ve ana arı üretimi yaptıklarını belirten Bozkurt, "Üniversiteye gitmek istemedim. Babamla birlikte bu işi devam etmek istedim. Türkiye’de lisanslı en genç arıcı ve ana arı üreticisiyim. Hakkari Cilo dağlarında ve Tunceli Munzur dağlarında bu iş için uğraşıyoruz. Antalya, Diyarbakır, Muş ve Hakkari’ye bal üretimi için gidiyoruz. Kara kovan, petek bal, süzme bal birçok bal çeşidimiz var. Kara kovan balı üretilmesi zor bir baldır. Ortalama fiyatı bin-bin 500 lira arasında. Süzme balın ortalama kilosu 500 lira, petek balımızın fiyatı 700 liradır" dedi. Fuara Erzurum’un cağ kebabını getiren Naci Peker, "Cağ kebabı, koyun ve kuzu etinden yapıyoruz. Koyunun kol, but ve kaburga kısmıyla yapıyoruz. Gerdan incik kullanmıyoruz. Herkesi yöresel lezzete bekliyoruz. Yaklaşık 15 yıldır bu işi yapıyorum" diye konuştu. Fuar, bugün sonra eriyor.