GÜNDEM - 12 Nisan 2025 Cumartesi 14:44

"Antrenmanda kavga var" ihbarına geldiler, meşaleler eşliğinde pastayı görünce şaşırdılar

A
A
A
"Antrenmanda kavga var" ihbarına geldiler, meşaleler eşliğinde pastayı görünce şaşırdılar

Antalya’nın Kemer ilçesinde Kemer Ayyıldız Masterler sporcularının "Antrenmanda kavga var" ihbarına gelen polisler, Türk Polis Teşkilatı’nın 180’inci kuruluş yıl dönümü ve Polis Haftası nedeniyle bayraklı ve pastalı sürpriz ile karşılaştılar.


Sporcular önce plan yapıp ardından 112 acil servis ihbar hattını arayıp ‘futbol sahasında büyük bir kavga var’ diye ihbar ettiler. Kavga ediyormuş gibi görüntü verip, olay yerine gelen polisleri gördüklerinde ise Türk Bayrağını açıp meşalelerle Polis gününü kutladılar.


Olay yerine gelen polisler sporcuların sürprizi nedeniyle oldukça mutlu olduklarını dile getirdi.


Ayyıldız Masterler takım kaptanı Hacı Çelik ise, "biz bugün burada maç yapabiliyorsak polis teşkilatımızın sayesinde" dedi.


Sporcularla hatıra fotoğrafı çektiren polisler daha sonra polis haber merkezini arayarak, şaka kavganın özet bilgisini verdiler.



"Antrenmanda kavga var" ihbarına geldiler, meşaleler eşliğinde pastayı görünce şaşırdılar

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Karabük Polisten kaçan alkollü sürücü kaza yapınca yakalandı Karabük’te polisin "dur" ihtarına uymayıp otomobiliyle kaçan ehliyetsiz ve 1.85 promil alkollü sürücü kaza yapınca yakalandı. Hürriyet Mahallesi Melisa Caddesi’nde 78 ABL 583 plakalı otomobilin sürücüsü M.E.Y. (19), yolda zikzak çizince polis ekiplerin "dur" ihtarına uymayarak kaçtı. Buradan Karabük-Yenice kara yolu üzerinde devam eden kovalamaca sonucu sürücü, direksiyon hakimiyetini kaybederek önce kaldırıma ardından köprü ayağına çarptı. Çarpmanın etkisi ile otomobilin motoru yerinden fırlayarak koptu. Kazada sürücü M.E.Y ve yanındaki Z.C.K. (18) yaralanırken, kaza sonrası polise direnenince ekipler biber gazı sıkarak etkisiz hale getirdi. Bu sırada ihbar üzerine kaza yerine sağlık ve çok sayıda polis ekipleri sevk edildi. Olay yerinde ilk müdahaleleri yapılan yaralılardan otomobil sürücüsü M.E.Y, önce alkolmetreyi üflemek istemeyince ambulansa bindi. Bir süre sonra ambulanstan geri inen ve yüzüne yediği biber gazından dolayı zor anlar yaşayan sürücü polisle pazarlık yapmaya başladı. Trafik ekiplerin alkolmetreyi üflememesi durumunda cezaların katlanarak artacağı söylenen sürücü M.E.Y, 5 ay önce ehliyetini alkollü araç kullanmaktan dolayı alındığını belirterek, ’Alkolmetreyi üflersem mi daha çok yararıma" diye sormasının üzerine polisin üflemezsen cezan daha çok katlanır demesiyle alkometreyi üfledi. Yapılan ölçümde sürücünün 1.85 promil alkollü olduğu tespit edildi. Ambulanslarla Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan yaralıların genel durumlarının ise iyi olduğu öğrenildi. 1,85 promil alkollü sürücüye, tarafik ekiplerince Karayolları Trafik Kanunu’nun "dur ikazına uymamak", "sürücü belgesiz araç kullanmak" ve "alkollü araç kullanmak" gibi 6 maddeden toplam 51 bin 948 lira idari para cezası kesildi. Sürücü hakkında ayrıca "trafik güvenliğini tehlikeye düşürmek" suçundan da adli işlem başlatıldı. Diğer yandan kazanın meydana geldiği yerde bulunan Soğuksu KYK kız yurdundaki öğrencilerde yurdun bolkonuna çıkarak yaşananları film gibi izledi.