ASAYİŞ - 20 Ekim 2025 Pazartesi 10:51

Antalya’da silahlı kavga: 2 ölü, 1 yaralı

A
A
A

Antalya’nın Serik ilçesinde iki grup arasında çıkan silahlı kavgada 2 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi de yaralandı. Olay anı anbean güvenlik kamerasına yansıdı.

Edinilen bilgiye göre; olay, sabaha karşı saat 04.00 sıralarında Belek Mahallesi 45. Sokak’taki bir gayrimenkul emlak ofisinde meydana geldi. İş yerine gelen Alper Al (22) ve Ahmet Koç (25) ile aralarında daha önceden husumet bulunduğu öğrenilen kişiler arasında tartışma çıktı.

Antalya’da silahlı kavga: 2 ölü, 1 yaralı

Çıkan kavgada tabanca ve av tüfeğiyle karşılıklı açılan ateş sonucu Ahmet Koç iş yerinde, Alper Al ise olay yerinden kaçarken sokak üzerinde hayatını kaybetti. Henüz kimliği belirlenemeyen bir kişi ise yaralandı. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Antalya’da silahlı kavga: 2 ölü, 1 yaralı

Sağlık ekipleri, Koç ve Al’ın olay yerinde yaşamını yitirdiğini belirledi. Yaralı kişi ise yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı. Olay yerinde inceleme yapan polis ekipleri, kaçan şahısları yakalamak için çalışma başlattı.

Antalya’da silahlı kavga: 2 ölü, 1 yaralı

Olay anı, çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerasına da yansıdı. Görüntülerde, Koç ve Al’ın otomobille olay yerine geldikleri, birinin elinde tüfek olduğu, ardından taraflar arasında karşılıklı ateş açıldığı ve kaçmaya çalışan kişinin vurularak yere yığıldığı anlar yer aldı.

Mehmet Demirci

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Düzce Vatandaşın en acı gününde yanlarında oldular Düzce Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü 1702 kişiye cenaze nakil işlemlerinde hizmet sunarken, merkez mahalleler özelinde 861 cenazenin mezarının hazırlanması, bin 228 cenaze için de için gasil hizmeti verdi. Düzce Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü, verdiği hizmetler ile vatandaşların en acılı ve hassas günlerinde yanlarında olmaya devam ediyor. Mevcut mezarlıkların temizliğinden yenilenmesine bir çok rutin çalışmasını sürdüren müdürlük, 2025 yılında 63 mahalle genelinde cenaze nakil, gasil, mezar hazırlama ve taziye hizmetlerinin rakamsal verilerini paylaştı. Müdürlük, 2025 yılında 1702 kişiye cenaze nakil işlemlerinde hizmet sunarken, merkez mahalleler özelinde 861 cenazenin mezarının hazırlanması, bin 228 cenaze için de için gasil hizmeti verdi. Mezarlık Bilgi Sistemini (MEBİS) hizmete alan müdürlük, kabirlerin yerlerinin ve fotoğraflarının bilgisayar ekranında görünebilmesi, aynı zamanda mezarın konumuna kolayca ulaşılabilmesi için MEBİS sistemini ve Web sitesi güncelledi, Mobil cihazlara uyumlu hale getirdi. Müdürlük, ayrıca bin 11 cenaze evine çadır, tabure, çay kazanı taziye hizmetlerini de ücretsiz şekilde ulaştırırken, 63 mahalle genelinde bulunan 80 mezarlığın rutin temizlik çalışmalarının yanı sıra ağaç budama, çalı ve ot temizliğinin de aksatılmadan giderilmesi, mezarlıklar genelinde yıpranmış ve bozulmuş yollar ile parsel duvarlarının kaldırılıp yenilenmesi, ihtiyacı bulunan mezarlıklara musalla alanları yapılmasına katkı verdi. Başta Şehir Mezarlığı olmak üzere, mahalle mezarlıklarında mezarlık içi yol, musalla alanı ve parsel alanları bordür ile örülerek mezarlık içi yolları oluşturulmasını da sağlayan müdürlük, cenaze yakınlarının kullanımı için taziye hizmet binasının yapılarak faaliyete geçirilmesinde ön ayak oldu.