ASAYİŞ - 12 Eylül 2024 Perşembe 17:27

Aksaray’da seyir halindeki Tofaş yandı

A
A
A
Aksaray’da seyir halindeki Tofaş yandı

Aksaray’da seyir halindeyken yanmaya başlayan otomobilden alevler yükseldi. Sürücünün son anda kendini atarak kurtulduğu yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü.


Olay, Aksaray’ın Ortaköy ilçesi Hacı Ali Paşa Camii önünde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, C.E. (70) idaresindeki 68 FN 334 plakalı Fiat Tofaş marka otomobil seyir halindeyken henüz bilinmeyen bir nedenle motor kısmından yanmaya başladı. Alevler kısa sürede aracın motor kısmını sardı. Araç sürücüsü son anda kendini araçtan atarak kurtulurken çevredeki vatandaşlar durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine polis ve itfaiye ekibi sevk edildi. Bir süre sonra olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale ederek kısa sürede kontrol altına alarak söndürdü. Polis ve itfaiye yangınla ilgili inceleme başlattı.



Aksaray’da seyir halindeki Tofaş yandı

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul Furkan Soyalp: "Umarım bu gol, bundan sonraki kariyerimde daha cesur olmamı sağlar" Gaziantep FK’nın başarılı futbolcusu Furkan Soyalp, Galatasaray’a karşı orta sahadan attığı golü önceden planladığını söyleyerek, "Muslera’nın çok öne çıktığını hissediyordum. Denemek istedim. Umarım bundan sonraki kariyerimde de daha cesur olmamı sağlar" dedi. Trendyol Süper Lig 3. hafta erteleme maçında Gaziantep FK, deplasmanda Galatasaray’a 3-1 mağlup oldu. Müsabakada orta sahadan attığı şık golle takımının tek sayısını kaydeden Furkan Soyalp, mücadelenin ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. "Geçen yılki maçta Muslera’nın çok öne çıktığını hissediyordum" Attığı gol sonrası kendisini alkışlayan Galatasaray taraftarına teşekkür eden Soyalp, "Maçın gidişatından dolayı tabii ki duygularım daha farklı. Maçtan önce de planlamıştım, arkadaşlarımla da paylaştım. Geçen yılki maçta da Muslera’nın çok öne çıktığını hissediyordum. Denemek istedim. Bunu başaramayınca eleştiri çok büyük. Onu cesaret edip de denemek bana nasip oldu. Umarım bundan sonraki kariyerimde de daha cesur olmamı sağlar. Bu artık geçmişte kaldı. Galatasaray deplasmanı her zaman zor. Bugünkü oyun planında istediklerimizi yapamamamız, Sivas deplasmanından buraya gelip, 2 gün burada kalıp yorgun çıkmamız bizi negatif etkiledi" ifadelerini kullandı. "Ben tüm hakemlerle arkadaşım" Furkan Soyalp, maçın hakemi Cihan Aydın’ın performansını da değerlendirerek, "Ben tüm hakemlerle arkadaşım, çok yakınım. Cihan hoca da çok yakın arkadaşımdır. Ama mesela bizim pozisyonumuzu, ilk golü çok çabuk geçti. Eline çarptı gibi gördüm ama keşke bu soru işaretleri hiç olmasa. Biz elimizden geleni yaptık" şeklinde konuştu.
Kırşehir İlkokul öğrencisini taciz eden sanık: "Başıma gelecekleri biliyordum" Kırşehir’de 2023 yılından bu yana temizlik görevlisi olarak çalıştığı okuldaki 2 ilkokul öğrencisine istismarda bulunduğu iddia edilen sanık, mahkemede "Başıma gelecekleri biliyordum" dedi. Kırşehir’de Öğretmen Ziya Kılıçözü İlkokulunda temizlik görevlisi olarak çalışan M.U., okulda iki öğrenciyi istismar ettiği gerekçesiyle tutuklanarak cezaevine konulurken, şahıs Kırşehir Ağır Ceza Mahkemesinde hakim karşısına çıktı. Sanık avukatı ve mağdur iki öğrencinin avukatlarının da hazır bulunduğu duruşmaya sanık M.U., tutuklu olduğu Yozgat Boğazlıyan cezaevinden SEBGİS yöntemiyle katıldı. Mahkemede kendini savunan tutuklu sanık M.U., suçlu olduğunu ve çocukları öpmemesi gerektiğini söyleyerek, kendisine ağaç dikme cezası verilmesini talep etti ve "Beyanlarım çarptırıldı. Bana okutulmadan imzalatıldı. Beni kesin suçlu gördüler. Temizlik yaparken çocuklar geldi ve aniden bana sarıldı. Bende iki kız çocuğunu da dudaklarına yakın bölgeden öptüm" dedi. Saçına yapışan sakızı çıkarmak için kucağına oturtmuş "Mağdur K.T. adlı çocuğu neden kucağına oturttuğu" sorulan M.U., mağdur çocuğu kucağına oturttuğunu fakat cinsel istek amaçlı yapmadığını söyleyerek, "K.T.’nin saçına yapışan sakızı çıkarmak için kucağıma oturttum. Bir iki dakika boyunca kucağımda kaldı" diye konuştu. Mağdur aileler ve çocukların pedagog eşliğinde dinlendiği mahkemede sanığın akli dengesinin yerinde olup olmadığının araştırılması için sanığın tutukluluk halinin devamına karar verilerek ileri bir tarihe ertelendi.