ASAYİŞ - 06 Ekim 2024 Pazar 00:39

Eleşkirt’te trafik kazası: 7 yaralı

A
A
A
Eleşkirt’te trafik kazası: 7 yaralı

Ağrı’nın Eleşkirt ilçesine bağlı Ergözü köyü kavşağında iki aracın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 7 kişi yaralandı. Yaralılar Ağrı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.


Edinilen bilgiye göre, sürücüsünün kimliği henüz belirlenemeyen 34 YS 3179 plakalı araç ile 06 DRC 143 plakalı araç Ergözü köyü kavşağında çarpıştı. Kazada, 34 YS 3179 plakalı araç takla atarak ters döndü. Çevredeki vatandaşların durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirmesi üzerine olay yerine AFAD, jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza nedeniyle yolun tek şeridi trafiğe kapanırken, ulaşım kontrollü bir şekilde sağlandı. Sağlık ekipleri, yaralı Abdullah T., Mehmet Nuri B. (65), Salih B. (58), Filiz B. (52), Mehmet Ö. (30), Bülent P. (28) ve Önder B.’ye (43) olay yerinde ilk müdahaleyi gerçekleştirdikten sonra yaralıları Ağrı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk etti. Kazayla ilgili jandarma ekipleri tarafından soruşturma başlatıldı.



Eleşkirt’te trafik kazası: 7 yaralı

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul Sultangazi Cebeci Tüneli’nde 2 motosikletlinin ters yönde yaptığı yarış ölümle son buldu: 1 ölü, 3 yaralı Sultangazi Cebeci Tüneli’ne iddiaya göre ters yönden girip, son sürat yarış yapan iki motosiklet şehirler arası yolculuk yapan otobüsle kafa kafaya çarpıştı. Çarpanın etkisiyle iki motosiklet, otobüsün önünde metrelerce sürüklenirken kazada 1 kişi öldü 3 kişi yaralandı. Kaza, saat 21.30 sıralarında Sultangazi Cebeci Tüneli’nde meydana geldi. İddiaya göre, tünele ters yönden girerek yarış yapan iki motosikletli, son sürat ilerlerken Kuzey Marmara Otoyolu istikametinde seyir halinde olan 44 DD 444 plakalı şehirler arası otobüsle kafa kafaya çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle bir motosiklet yola savrulurken bir motosiklet ise sürücüsüyle birlikte otobüsün önünde metrelerce sürüklendi. Otobüsle birlikte metrelerce sürüklenen motosiklet sürücüsü olay yerinde hayatını kaybederken 1’i yedek olmak üzere 2 otobüs şoförü ve bir motosiklet sürücüsü yaralandı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, yaralılara ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı. Yaralılar daha sonra ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Otobüs yolcuları faciadan döndü Malatya’ya gitmek üzere Alibeyköy Otogarı’ndan kalktığı öğrenilen otobüsün yolcuları faciadan dönerken yolcuların kazayı yara almadan atlattığı öğrenildi. Olay yerine gelen başka bir otobüse alınan yolcular ise yolculuklarına devam etti. Olay yer inceleme ekipleri, tünel içerisinde uzun süre inceleme yaptı. Hastaneye kaldırılan motosiklet sürücüsünün durumu ağır olduğu öğrenilirken 2 otobüs şoförünün ise durumun iyi olduğu öğrenildi. Kaza nedeniyle tünelde trafik akışı tek şeritten sağlandı. İncelemelerin ardından ismi öğrenilemeyen motosiklet sürücünün cansız bedeni Adli Tıp Kurumu Morgun’a kaldırıldı. Ekipler, olayla ilgili inceleme başlattı.