ASAYİŞ - 25 Eylül 2024 Çarşamba 11:10

Ağrı’da kaçakçılığa geçit yok

A
A
A
Ağrı’da kaçakçılığa geçit yok

Ağrı’da jandarma tarafından yapılan çalışmalar sonucunda piyasa değeri 2 milyon 100 bin değerinde kaçak botoks ve kas geliştirme ilaçları ele geçirildi.


Ağrı’da İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin kaçakçılıkla mücadele faaliyetleri kapsamında yürüttüğü çalışmalar doğrultusunda, Doğubayazıt ilçesinde yol kontrol ve emniyeti uygulaması esnasında durdurulan bir tırda arama yapıldı. Yapılan aramada piyasa değeri yaklaşık 2 milyon 100 bin değerinde 350 adet botoks ve 350 adet kas geliştirme ilacı ele geçirildi. Olayla ilgili 1 kişi gözaltına alındı.


Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Giresun Giresun’da Ahilik Haftasına kadınlar damga vurdu Giresun’da 37. Ahilik Haftası kutlamalarında yaklaşık 40 yıldır oto lastikçiliği mesleğini sürdüren Dilek Emine Domaçoğlu, kentin ilk kadın ahisi olarak seçildi. Bu yıl bir ilke imza atılarak yılın ahisi, kalfası ve çırağı kadınlar arasından belirlendi. Ahilik Haftası kutlamaları, Depboy mevkiinde başlayan kortej yürüyüşü ile start aldı. Esnaf temsilcilerinin mehteran takımı eşliğinde Atatürk Meydanı’na yürüyüşü, vatandaşlar tarafından büyük ilgiyle izlendi. Kutlamalar Atatürk Meydanı’nda düzenlenen törenle devam etti. Törene Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse, Vali Yardımcısı Şahin Bayhan, Ticaret İl Müdürü Meltem Saniye Erciyas, Giresun Defterdarı Hüsna Yıldızı, Giresun Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (GESOB) Başkanı Ali Kara ve çeşitli siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı. Tören, Atatürk anıtına çelenk sunumu, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse, esnaflık mesleğinden gelen biri olarak ahiliğin önemini vurguladı. Köse, “Esnaf, dürüst ve çevresine her zaman yardımcı olan kişidir. Ahilik, toplumun yaşamını yönlendiren hak, adalet ve nezaket üzerine kurulmuş bir modeldir. Bugün esnafımız zor şartlara rağmen sosyal görevlerini yerine getirmeye devam ediyor” dedi. Törenin sonunda Giresun’un ilk kadın ahisi seçilen oto lastikçisi Dilek Emine Domaçoğlu’na şed kuşatma töreni gerçekleştirildi. Ayrıca, yılın kalfası seçilen Emel Sakaoğlu ve yılın çırağı Şeyma Ayhan’a da plaketleri verildi.
Erzurum Kiremitlik Tabya’da Avrupa Hareketlilik haftası etkinliği Avrupa Hareketlilik Haftası Kutlamaları kapsamında 26 Eylül Perşembe günü saat 13:00’da Kiremitlik Tabya’da etkinlikler düzenlenecek. Gençlik ve Spor İl Müdürü Levent Çakmur, “Tüm halkımızı etkinliklerimize bekliyoruz” dedi. Avrupa Hareketlilik Haftası kutlamalarında Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bu yıl format değişikliğine gitti. GSİM, Avrupa Hareketlilik Haftasını bu yıl Kiremitlik Tabya’da kutlayarak, önemli bir farkındalığa imza atacak. Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürü Levent Çakmur, “Bakanlığımız öncülüğünde Avrupa Hareketlilik Haftası Kutlamalarını bu yıl HİS İl Temsilciliğimiz ile ortaklaşa Kiremitlik Tabya’da yapacağız. Valimiz Mustafa Çiftçi, Kiremitlik Tabyayı kurumumuza zimmetlemişti. Biz de önemli bir farkındalığına imza atmak ve kamuoyunun dikkatini çekmek için Avrupa Hareketlilik Haftası Kutlamalarını bu yıl Kiremitlik Tabya’da yapması kararlaştırdı. 26 Eylül 2024 Perşembe günü Kiremitlik Tabya’da bir çok etkinlik ve stantlarımızla Avrupa Hareketlilik Haftasını kutlayacağız. Tüm halkımızı kutlamalar davet ediyoruz. Gelsinler hep birlikte spor yaparak hareketli anlar yaşasınlar” dedi. Atlama Kuleleri ile Kiremitlik Tayba arasındaki alanda gerçekleşecek olan kutlamalarda spor ve bisiklet gösterilerinin yanı sıra HİS Federasyonu tarafından belirlenen modern ve geleneksel spor gösterileri yapılacak.
İzmir Pehlivan, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz’ı ağırladı Türkiye Buluşmaları kapsamında İzmir’de çeşitli temaslarda bulunan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Menemen Belediyesini ziyaret etti. Yılmaz, "Gönül birliği kader birliği içinde yolumuza devam edeceğiz." dedi. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, dün akşam saatlerinde geldiği Menemen’de vatandaşların alkışları ile karşılandı. Belediye Başkanı Aydın Pehlivan tarafından ağırlanan Yılmaz, "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın dediği gibi Türkiye Yüzyılı’nı birlikte inşa edeceğiz. Daha refah, daha müreffeh bir Türkiye’yi inşa edeceğiz." ifadelerini kullandı. Yılmaz, Menemen ziyareti kapsamında Menemen Belediyesi tarafından ilçede yapılacak hizmetlere dair Başkan Aydın Pehlivan ile bilgi alışverişinde bulundu. "Devletimize ve milletimize lâyık olmaya çalışıyoruz" İlçe protokolü ile birlikte Yılmaz’ı karşılayan Menemen Belediye Başkanı Aydın Pehlivan, "Yerel seçimlerde elde edilen başarı sonrası devletimizin en önemli makamlarından biri olan Cumhurbaşkanı Yardımcılığı makamının sahibi Sayın Cevdet Yılmaz’ı, ilçemizde ağırlamaktan büyük bir onur duyuyoruz. Ege’nin en büyük kütüphaneleriyle, olimpik yüzme havuzlarıyla, köprülü kavşaktan yol çalışmalarına ve eğitime olan desteğiyle devletine ve milletine layık olmaya çalışan Menemen Belediyesi olarak, çalışmalarımızın Cumhurbaşkanı Yardımcımız Sayın Cevdet Yılmaz tarafından teveccüh görmesinden gurur duyduk. Bu ziyaretle yerel yönetim ve merkezi hükümet uyumunun, toplumun refahı için ne kadar kıymetli olduğunu bir kez daha görmüş olduk. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a hürmetlerimizi ve Menemenli hemşehrilerimizin selamlarını ilettik." dedi. Öte yandan Menemenli gençlerin de Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz’a ilgisi büyüktü. Menemen FK taraftarları, Yılmaz’a üstünde adının yazılı olduğu Menemen FK forması hediye etti.