GÜNDEM - 25 Ekim 2024 Cuma 13:12

Gölbaşı Devlet Hastanesi’nin altyapısı güçlendiriliyor

A
A
A
Gölbaşı Devlet Hastanesi’nin altyapısı güçlendiriliyor

Adıyaman’ın Gölbaşı ilçe Devlet Hastanesi’nin altyapı güçlendirme çalışmaları devam ediyor.


Gölbaşı Devlet Hastanesi’nin su, kanalizasyon, doğal gaz ve altyapı düzenleme çalışmaları devam gerçekleştiriliyor.


Hastane altyapı çalışmasına önem verdiklerini belirten Gölbaşı Devlet Hastanesi Başhekim Opr. Dr. Engin Çatal, "Hastalarımızın kaliteli bir hizmet alabilmesi için hastanemizin altyapı çalışmaları devam ediyor. Daha modern bir konuma gelmek için ve hasta yakınlarımıza kaliteli hizmet sunabilmek adına sürekli yeniliklerle güçlendirme çalışması yapıyoruz. Kısa sürede bitirmeyi planladığımız su, kanalizasyon, doğal gaz ve altyapı ile elektrik hattı düzenleme çalışmalarına önem vererek tekrardan düzenleme yapıyoruz. Asrın felaketi olarak nitelendirdiğimiz deprem sonrası bir ilçenin olmazsa olmazı hastanemizin her daim her alanda hazır olması için altyapı güçlendirme çalışması yapıyoruz. İnşallah daha güzel çalışmalara ile hasta ve hasta yakınlarımıza hizmetle taçlandıracağız. Bu vesileyle emeği geçen hem personellerimize hem de altyapı çalışmasına katkı sunan paydaş kurumlarımıza teşekkür ediyoruz” diye konuştu.



Gölbaşı Devlet Hastanesi’nin altyapısı güçlendiriliyor

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul Belediye kreşlerinde Cumhuriyet Bayramı kutlaması Maltepe Belediyesi’ne bağlı kreşlerde eğitim gören çocuklar, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı düzenledikleri birbirinden güzel gösterilerle kutladı. Çocuklar, Cumhuriyet’e özel ve Atatürk sevgisini gösteren şarkı, şiir ve marşlarla, Cumhuriyet’in 101’inci yılını coşkuyla karşıladı. Maltepe Belediyesi’nin Zübeyde Hanım Okul Öncesi Eğitim ve Bakım Merkezleri’nde Cumhuriyet coşkusu yaşandı. Belediyeye bağlı 10 kreşte aynı anda, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 101’inci yılı çeşitli etkinliklerle kutlandı. Türk bayrakları ve Atatürk posterleriyle donatılan kreşlerde etkinlik, saygı duruşu ve İstiklâl Marşı’nın okunmasıyla başladı. Sonrasında kreşlere bağlı sınıflarda okuyan çocuklara, yaşlarına uygun biçimde çeşitli danslar sahneledi ve Atatürk ile Cumhuriyet’in ruhuna yakışır marş ve şarkıları seslendirdi. Kırmızı pantolon ve etekle, Atatürk görsellerinin yer aldığı elbiseler giyen çocukların bu mutlu ve coşkulu günlerine Maltepe Belediyesi Başkan Yardımcıları, birim müdürleri ve meclis üyeleri de eşlik etti. Maltepe Belediye Başkan Yardımcısı Salih Kara, çocukların yanına giderek onların sevincine ortak oldu ve “Her yaşta ve her zaman Atatürk’ü okuyup, anlayıp onun yolundan gideceğiz. Cumhuriyet Bayramınız kutlu olsun çocuklar” dedi. Etkinlikler, “10. Yıl Marşı” ve “İzmir’in Dağları’nda” marşlarının birlikte okunmasıyla son buldu.
Samsun Canik Belediyesi, 29 Ekim’de hediyeler dağıtacak Samsun’un Canik Belediyesi tarafından, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla düzenlenecek olan çekiliş ile çeşitli hediyeler dağıtılacak. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’na özel çekiliş programı düzenleyen Canik Belediyesi, vatandaşlara bisiklet, tablet bilgisayar, Samsunspor lisanslı forma, akıllı saat ve kulak içi bluetooth kulaklık hediye edecek. Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı ve Canik Belediyesi sosyal medya hesapları üzerinden düzenlenen çekiliş programına vatandaşlar, 29 Ekim 2024 Salı günü saat 23.59’a kadar başvuruda bulunabilecek. Canik Belediyesi tarafından yapılan açıklamada katılımcıların, Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı ve Canik Belediyesi sosyal medya hesaplarında yer alan çekiliş gönderisinde belirtilen katılım şartlarını dikkatle incelemeleri, katılım yönergesi gereğince Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı ve Canik Belediyesi sosyal medya hesaplarının takip edilmesi, ilgili çekiliş gönderisinin X platformu üzerinden retweet yapılması ve beğenilmesi, Instagram üzerinden ise beğenilmesi ve çekiliş gönderisinin hikayeye eklenmesi ile her iki sosyal medya platformunda yer alan ilgili çekiliş gönderisinin yorumlar kısmına en az 2 arkadaşın etiketlemesi gerektiği belirtildi. Açıklamada, hediye almaya hak kazanılması için tüm çekiliş şartlarının yerine getirilmesi gerektiği bildirilirken, vatandaşların 29 Ekim 2024 Salı günü saat 23.59’a kadar çekiliş programına başvuruda bulunabileceği kaydedildi. Çekiliş sonuçları 30 Ekim 2024 Çarşamba günü, Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı ve Canik Belediyesi sosyal medya hesapları üzerinden duyurulacak.