YEREL HABERLER - 27 Nisan 2012 Cuma 10:58

CEYHAN BELEDİYESPORLU TRAPÇILAR HASSA`DA ŞAMPİYON OLDU.

A
A
A
CEYHAN BELEDİYESPORLU TRAPÇILAR HASSA`DA ŞAMPİYON OLDU.

Hatay`ın Hassa ilçesinde bu yıl ikincisi düzenlenen trap atışlarında şampiyon olan trapçılar, Ceyhan Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü`yü makamında ziyaret ederek kupayı verdi.
Çevre il ve ilçelerden yaklaşık 100 sporcunun katıldığı trap atışlarında 1.`liği Ceyhan Belediyespor`dan Selahattin Oran, 2.`liği ise Taner Bağ kazanırken; Veli Köksal 5, H. Osman Karabay ise 6. oldu.
Yarışmada 1. ve 2.`liği elde eden Ceyhan Belediyesporlu atıcılar, şampiyonluk kupasının yanı sıra tam otomatik atıcılık silahı da kazandı.
Ceyhan Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, ``Ceyhan Belediyespor bünyesinde açılan Atıcılık şubesi, kısa sürede önemli başarılar elde ederek ilçemize büyük bir mutluluk yaşattı. Kendilerini tebrik ediyorum. Yarışmaya girenlerin yaş ortalamalarına bakıldığında hepsinin genç olduğunu görüyorum. Bu tür yarışmalarda Ceyhan`ın adını gittikleri ve katıldıkları her yarışmada en iyi şekilde temsil edeceklerinden şüphem yok. İnşallah diğer branşlarda olduğu gibi atıcılık dalında da Milli takıma, Ceyhan Belediyespor olarak oyuncu kazandırırız`` şeklinde konuştu.
Daha sonra sporcular kazandıkları kupaları Başkan Sözlü`ye hediye etti.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir