ASAYİŞ - 27 Mart 2024 Çarşamba 15:31

Manisa’yı yasa boğan olay: Dede ve 15 aylık torunu aynı gün vefat etti

A
A
A

Manisa’da evde oynarken devrilen komodinin altında kalan 15 aylık Vedat Ayaz Şamlı ile bir süredir yaşlılığa bağlı rahatsızlıkları bulunan dedesi Ahmet Yörük aynı gün vefat etti. Dede ve torunu bugün aynı camide kılınan namaz sonrası son yolculuğuna uğurlanırken, minik Vedat Ayaz’ın tabutuna bağlanan balonu yürek dağladı.

Evde oynarken devrilen komodinin altında kalan 15 aylık Vedat Ayaz Şamlı hayatını kaybetti. Acı olay dün saat 17.00 sıralarında Şehzadeler ilçesi Tunca Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, anne Evrim Şamlı ve baba Mikail Şamlı, minik Vedat Ayaz Şamlı ve ikizi Yiğit Şamlı’yı, işleri sebebiyle dedesi Vedat Yörük’ün evine bıraktı. Minik Vedat Ayaz evde oynadığı sırada devirdiği komodinin altında kaldı. Durumu fark eden anneanne Özlem Yörük, hemen sağlık ekiplerine haber verdi. Hastaneye kaldırılan Vedat Ayaz Şamlı, burada doktorların tüm müdahalelerine rağmen hayatını kaybetti.

Manisa’yı yasa boğan olay: Dede ve 15 aylık torunu aynı gün vefat etti

Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, bir acı haber de Vedat Ayaz’ın büyük dedesi Ahmet Yörük’ten (90) geldi. Bir süredir yaşlılığa bağlı sebeplerden rahatsızlığı bulunan büyük dede Ahmet Yörük, gece saatlerinde evinde yaşamını yitirdi. Torun ile büyük dedesi için bugün öğle namazı sonrası Yunusemre ilçesindeki Attar Hoca Camii’nde cenaze töreni düzenlendi. Cenazede baba Mikail Şamlı ve anne Evrim Şamlı ayakta durmakta zorlandı.

Manisa’yı yasa boğan olay: Dede ve 15 aylık torunu aynı gün vefat etti

Tabutuna bağlanan balon yürek dağladı

Hayatını kaybeden 15 aylık Vedat Ayaz Şamlı’nın tabutuna en sevdiği çizgi film karakterinin balonu bağlanırken, görenlerin yürekleri dağlandı. Dede ve torunun cenazesi öğle namazını müteakip gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı.

Manisa’yı yasa boğan olay: Dede ve 15 aylık torunu aynı gün vefat etti

Önder Aydın-Aykut Yeniçağ

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Niğde Niğde’de silaj paketleri kimliği belirsiz kişi veya kişilerce kesildi Niğde Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği’nin arazisinde stokladığı 450 adet silaj paketi, kimliği belirsiz kişi veya kişilerce maket bıçağı ile paramparça edildi. Olay, Niğde Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği’nin Niğde merkeze bağlı Ovacık köyünde bulunan arazisinde meydana geldi. Niğde Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği tarafından birlik üyesi hayvan yetiştiricilerine piyasa fiyatından daha uygun şartlarda satışı yapılması planlanan mısır silajlarından 450 adedi maket bıçağı ile kesildi. Yapılan paketleme ile saklama ömrü daha uzun olan silajların kesilmesi ile Niğde Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği maddi kayba uğradı. Olayın ardından açıklama yapan Niğde Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Bilgehan Güney yaşanan duruma isyan etti. Güney, "Niğde Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği adına paketlemiş olduğumuz silajları, üye çiftçilerimize hesaplı bir şekilde satmak için stok yaptık. Bazı kişiler, şahsımdan dolayı olabilir, yapmış olduğumuz hizmetlerden haz almamış olabilir birliğin bütün silajlarına dün gece operasyon yapıp silaj paketlerini maket bıçağı ile kesmişler. Birlik üyelerine ait olan silajla, ekipmanlarla, hayvanlarla uğraşmasınlar meseleleri varsa gelip benimle görüşsünler. Bu yaptıkları resmen terbiyesizlik, insanlık dışı bir olay" dedi. Şikayetin ardından arazide inceleme yapan jandarma ekipleri, silajları kesenlerin yakalanması için çalışma başlattı.
Antalya Garsonların temizlik kavgasında kan aktı: 1 ölü, 1 yaralı Antalya’nın Finike ilçesindeki restoranda çalışan garsonlar arasında alacak verecek meselesi ve temizlik tartışması yüzünden çıkan silahlı kavgada 1 garson öldü, 1 garson yaralandı. Olayı gerçekleştiren şüpheli garson polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Olay, Perşembe gecesi 01.30 sıralarında Finike ilçesi Kale Mahallesi Şerbetçi Bulvarı üzerinde yer alan restoranda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, işyerinde garson olan Mehmet Şirin E. (58) ile diğer garsonlar Osman Altındağ ve Serkan D. arasında 3 bin 600 TL alacak verecek meselesi ve iş yeri temizliğinden kaynaklı tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Mehmet Şirin E., Osman Altındağ (34) ve Serkan D’yi (31) tabancayla ateş ederek yaraladı. Karın bölgesinden yaralanan Osman Altındağ ve koltuğunun altından yaralanan Serkan D. İhbar üzerine çağrılan ambulansla Finike Devlet Hastanesine kaldırıldı. Altındağ, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybederken polis ekipleri tarafından olay yerine yakın bir noktada suç aleti tabancayla beraber yakalanarak gözaltına alınan Mehmet Şirin E. çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. İki çocuk babası Osman Altındağ’ın cenazesi otopsi yapılmak üzere Antalya Adli Tıp Kurumuna getirildi İşlemlerinin tamamlanmasının ardından cenazenin yakınlarına teslim edileceği bildirildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.