SPOR - 27 Nisan 2024 Cumartesi 19:49

Yeni Malatyaspor U19 Takımı ligde kaldı

A
A
A
Yeni Malatyaspor U19 Takımı ligde kaldı

U19 Süper Ligi’nde mücadele eden Yeni Malatyaspor, zor şartlar altında ligde kalmayı başardı.


U19 Süper Ligi’nin son haftasında Ankaragücü ile karşı karşıya gelen Yeni Malatyaspor, zorlu deplasmanda rakibini 1-0 yenerek, ikili averajla ligde kalmayı başardı.


Gençlerin bu zor şartlarda almış oldukları galibiyetin ve ligde kalmalarının çok büyük bir inanmışlık ve azmin sonucunda olduğunu dile getiren Yeni Malatyaspor Kulübü Asbaşkanı Şahin Altunok, "Öncelikle genç kardeşlerimi teker teker tebrik ediyor, hepsinin alnından öpüyorum. Malumunuz üzere deprem yaşamış bir şehir ve mali krizlerle boğuşan, mücadele eden bir Yeni Malatyaspor var. Bu zorlu süreçlere rağmen büyük bir azim ve gayret göstererek, son hafta deplasmanda Ankaragücü’nü 1-0’lık skorla yenen genç kardeşlerimiz, U19 Süper Ligi’ne tutunarak, bizlere çok büyük bir moral verdi. Bizlerde gençlerimizin bu başarılarına kayıtsız kalmayarak, bu kardeşlerimize prim verme kararı aldık. Altyapı bizim için çok önemli. Gençlerimizin gelecek sezon daha iyi yerlere gelebilmeleri ve büyük başarılara imza atabilmeleri için de gelecek sezon elimizden gelen desteği kendilerine vereceğiz" dedi.



"Hedefimiz Süper Lig"


Gelecek sezonda A Takım için mutlak hedeflerinin Süper Lig olduğunu dile getiren Şahin Altunok, "Yönetim kurulu olarak, Kulüp Başkanımız Adil Gevrek’in öncülüğünde yeni sezona sağlam bir şekilde girmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Yeni Malatyaspor’umuzu hak ettiği yere getirmek için elimizden geleni yapacağımızdan hiç kimsenin şüphesi olmasın. İyi bir takım kurarak, Süper Lig yolunda emin adımlarla ilerleyeceğiz" ifadelerini kullandı.



Yeni Malatyaspor U19 Takımı ligde kaldı

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Ordu Engelliler engelsiz yaşama dikkat çekti Ordu’nun Ünye ilçesinde 10-16 Mayıs Engelliler Haftası nedeniyle etkinlik geçekleştirildi. Yüzüncü yıl mevkiinden kortej yürüyüşüyle başlayan etkinlikler Cumhuriyet Meydanı’nda devam etti. 10-16 Mayıs Engelliler Haftası nedeniyle rehabilitasyon merkezilerinin stantlarının açılışı gerçekleştirildi. “Engelsiz yaşam konusunda başarılı bir kentiz” Açılışta bir konuşma yapan Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, “Engelli kardeşlerimiz ile ilgili bugün hem farkındalığın oluşması, hem de günlerinin kutlanması amacıyla bir araya geldik. Engelli kardeşlerimize verilen fırsatlar neticesinde neler yapılabildiğini burada görebilme fırsatı bulduk. Daha önceki ziyaretlerimizde hakikaten çok özel çalışmalar ortaya koymuşlardı. Bugün de aynı çalışmaları görmekten son derece memnun kaldık. Tabii yerel yönetim olarak bizler de engelli kardeşlerimizin engelsiz yaşam anlamında bir şehirde rahat edebilmeleri açısından ne gerekiyorsa gerekli hazırlıkları yapmak ve hayata geçirmek noktasında birlikte çalıştığımızı ve Ünye olarak bu konuda birçok şehirden önde olduğumuzu belirtmek istiyorum. Aynı zamanda bu hafta ihtiyaçların belirlenmesine ve farkındalığın oluşmasına vesile olsun diyor, Engelliler Haftasını kutluyorum” dedi. Ünye Kaymakamı Ayhan Işık hafta boyunca etkinliklerde görev alacak kurum ve kuruluşları tebrik ederek başarılar diledi. Etkinliklere ayrıca Engelli dernekleri başkanları, Daire Amirleri ve Sivil toplum kuruluşlarını temsilcileri katıldı.