ASAYİŞ - 28 Nisan 2024 Pazar 15:16

Eyüpsultan’da otomobillere rastgele silahla ateş açan şüpheli 6 aracı kurşunladı

A
A
A
Eyüpsultan’da otomobillere rastgele silahla ateş açan şüpheli 6 aracı kurşunladı

Eyüpsultan’da kimliği belirsiz bir şahıs, sokak üzerinde park halinde bulunan otomobillere rastgele silahla ateş açtı. 6 otomobile kurşunun denk geldiği olayla ilgili polis ekipleri çalışma başlattı.


Olay, dün akşam saatlerinde Eyüpsultan Akşemsettin Mahallesi Güneş Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, kimliği belirsiz bir şahıs, sokak üzerinde park halinde bulunan otomobillere rastgele silahla ateş açtı. Otomobilleri kurşunlayan şüpheli, olay yerinden kaçarak uzaklaşırken, araçlarda maddi hasar oluştu. Mahalle sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Olay yeri inceleme ekipleri tarafından sokak üzerinde çalışma gerçekleştirilirken, ayrıca ekipler şüpheliyi yakalamak için inceleme başlattı.


“Gözdağı vermek için yapılmış”


Olay ile ilgili gözdağı olabileceği yönünde söylentilerin olduğunu belirten Aziz Karadeniz, “Dün akşam dışardaydık. Eve geldiğimiz sırada bir tane şahıs yürüyerek gelip buradaki araçlara ateş ediyor. Yaklaşık 4-5 el ateş ettiğini söylüyorlar. Sanırım gözdağı vermek için yapılmış. Böyle bir söylenti var, ne kadar doğru bilmiyoruz. 15 dakika önce gelseydik burada bize de bir şey olabilirdi. Bizim komşunun yakıt deposunun oraya sıkmışlar. 3-4 milim daha yakın gelseydi arabada yangın çıkabilirdi. Tek kişiymiş. Olay yerine yürüyerek gelmiş” ifadelerini kullandı.


“Yaklaşık 4-5 el ateş etti”


Gerçekleşen olayda kendi aracının da hasar aldığını belirten Selçuk Uzun ise, “Dün akşam 22.40 sıralarında bir silahlı saldırı oldu. Bir kişi arkaya doğru yaklaşık 4-5 el ateş ederek hızla buradan uzaklaşmış. 6 tane araca hasar vermiş. Bir tanesi de benim aracım. Burada çocuklarda olabilirdi. Hepimiz aileyiz burada. Neyse ki kimsenin canına zarar gelmedi. Sadece böyle malımıza zarar gelerek atlatmış olduk” şeklinde konuştu.



Eyüpsultan’da otomobillere rastgele silahla ateş açan şüpheli 6 aracı kurşunladı

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Mersin Özhan Pulat: "Oyuncuların mükemmel özverisi ve mücadelesi, bize bu galibiyeti getirdi" Hatayspor Teknik Direktörü Özhan Pulat, 2-1 galip geldikleri MKE Ankaragücü karşılaşması sonrası yaptığı açıklamada, "Çok şükür bugün hem yaptığımız değişiklikler, hem oyuncuların mükemmel özverisi ve mücadelesi, bize bu galibiyeti getirdi" dedi. Trendyol Süper Lig’in 36. haftasında Hatayspor, Mersin Stadyumu’nda oynanan karşılaşmada MKE Ankaragücü’nü 2-1 mağlup etti. Karşılama sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Hatayspor Teknik Direktörü Özhan Pulat, Gaziantep maçından sonraki gün hemen antrenmanlara başladıklarını belirterek, "Rakip analizlerimizi bitirdik ve oyuncularımıza şunu söyledik. Evet ön tarafta çok güçlü bir Ankaragücü var, çok coşkulu ama biz doğru savunmayı yaparsak ve inanırsak bu maç bize hiç uzak değil dedik. Oyuncular saha kenarında bizim oyundan hiç kopmadığımızı ve inancımızı gördü. Değişikliklerimizle oyuna hep hareket getirmeye çalıştık. Ve çok şükür bugün hem yaptığımız değişiklikler, hem oyuncuların mükemmel özverisi ve mücadelesi, bize bu galibiyeti getirdi. Dele-Bashiru’nun karşı karşıya kaldığı pozisyonu atsak belki daha farklı bir maç olabilirdi. Rakibe topu verdik ama ceza sahası içi aksiyonlarında çok daha etkindik. Tam anlamıyla oyuncular bizim ne oynamak istediğimizi görüp ona göre oynadılar. Oyuncularımızın emeklerine sağlık. Tüm Hatay halkına armağan olsun" diye konuştu. "Terimizin son damlasına kadar kalmak için elimizden geleni yapacağız" Pulat, önümüzdeki hafta deplasmanda oyanayacakları Beşiktaş maçıyla ilgili ise şu değerlendirmeyi yaptı; "Bu noktadan sonra artık Hatayspor hiçbir rakibin kim olduğuna bakmaksızın iyi konsantre olmak zorunda. Beşiktaş, evet şu dönemde talihsiz bir rakip, zor bir rakip bizim için ama artık hiçbir hesabı yapacak durumumuz yok. Çünkü bakıyorsunuz geçen hafta VAR hakemi bütün takımlara yabancı gelirken bize yerli VAR hakemi. Bize verilmeyen çok net bir penaltı. Yayıncı kuruluşta dahi bas bas Hatayspor’un hakkının nasıl yendiği söyleniyor. Biz sadece Beşiktaş’la mücadele etsek, sanırım minimuma indirmiş oluruz problemleri. Ama hiçbir şekilde mücadeleden vazgeçmeyeceğiz. Terimizin son damlasına kadar kalmak için elimizden geleni yapacağız."
Antalya Halim Okta: “Maçta tempomuz düşüktü” Beşiktaş Teknik Sorumlusu Halim Okta, Alanyaspor maçının ardından yaptığı açıklamada, “İlk yarı biraz kötü oynadık. Maçta tempomuz düşüktü. İkinci yarıda oyundan memnunuz. Bir an dikkat dağınıklığı gol yememize sebep oldu. Yenilmediğimiz için memnunuz” dedi. Trendyol Süper Lig’in 36. haftasında Beşiktaş, deplasmanda Alanyaspor ile 1-1 berabere kaldı. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Beşiktaş Teknik Sorumlusu Halim Okta, ilk yarıda kötü oynadıklarını ifade ederek, “Maç bizim açımızdan biraz zorluydu. Maç öncesinde sakat ve cezalı oyuncularımız vardır. İyi bir oyun ortaya koymaya çalıştık. Maçı kazanmak istedik. Ama ilk yarı biraz kötü oynadık. Tempomuz düşüktü. İkinci yarıdaki oyundan memnunuz. Bir an dikkat dağınıklığı gol yememize sebep oldu. Yenilmediğimiz için memnunuz. Genç arkadaşlarımıza süre verdik. Onları da görebildiğimiz için ayrıca mutluyuz. Güzel bir maç oldu, her iki taraftı da tebrik ediyorum" ifadelerini kullandı. “Bütün oyumcularımız ellerinden gelen her şeyi yapıyor” Oyuncu değişiklikleri ilgili gelen soruya Okta, “Oyuncu değişikliklerini mecburiyetten yapıyoruz. Oyuncularımızı tam iyileşmeden oynatmak zorunda kaldığımız için zorunlu değişiklikler oluyor. Bütün oyuncularımız ellerinden gelen her şeyi yapıyorlar, gayret ediyorlar. Bazen kazanılıyor, bazen kaybediliyor. Kazanmak istiyorduk fakat böyle bitti” diye konuştu.
Adana Selçuk İnan: “Kazandığımız için mutluyum” Gaziantep Futbol Kulübü Teknik Direktörü Selçuk İnan, Adana Demirspor galibiyetinin ardından, “Bugün bir maç kazandık ve hak ettiğimiz bir galibiyetti. Kazandığımız için şehir adına, taraftarlar adına çok mutluyum” dedi. Trendyol Süper Lig’in 36. haftasında Gaziantep FK, deplasmanda karşılaştığı Adana Demirspor’u 6-1 mağlup etti. Maç sonu basın toplantısında konuşan Gaziantep Futbol Kulübü’nün Teknik Direktörü Selçuk İnan, tüm annelerin Anneler Günü’nü kutlayıp Nicolas Nkoulou’nun hayatını kaybeden ağabeyi için başsağlığı diledi ve galibiyeti Nkoulou’ya armağan ettiklerini söyledi. “Bu maçı kazanacaklarına emindim” Kazandıkları için çok mutlu olduklarını belirten İnan, “Hafta başından bu yana takım çalışmalarımızda inancım tamdı. Bu maçı kazanacaklarına emindim. Sahada hiç beklemediğimiz hava şartları oldu ama oyuncularım adapte oldu. Rakibimiz ikinci yarı eksik kaldı ama oyun istekleri hiç azalmadı. Futbolcularımın önemli bir galibiyet almaları beni mutlu etti. Geldiğimden bu yana ofans tarafında gelişmeler görmek beni mutlu ediyor. Gücümüzün yettiği kadar mücadele edip geliştirdiğimiz oyun vardı. Bu takım artık pozisyonlara girip gol atmak için çabalıyor. 8 maçta 8 topumuz direkten döndü. Bugün bir maç kazandık ve hak ettiğimiz bir galibiyetti. Kazandığımız için şehir adına, taraftarlar adına çok mutluyum” ifadelerini kullandı.
Trabzon Abdullah Avcı: "Hedeflerimize doğru ilerliyoruz" Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, lig üçüncülüğü ve Ziraat Türkiye Kupası’nı kazanarak sezonu tamamlamak istediklerini söyledi. Trendyol Süper Lig’in 36. haftasında sahasında İstanbulspor’u 3-0 mağlup eden Trabzonspor’un Teknik Direktörü Abdullah Avcı, maçın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Sözlerine anneler gününü kutlayarak başlayan Avcı, kendileri için artık geride 3 maç kaldığını belirterek, "Lig’de üçüncülük hedefini ve Ziraat Türkiye Kupası’nı kazanarak sezonu tamamlamak istiyoruz. Her zaman söylüyorum taraftarımız bizi yalnız bırakmasın. MKE Ankaragücü maçıyla birlikte cezaları sona erecek ve önümüzdeki sezon onlara çok ihtiyacımız var. 12 adam olarak hep yanımızda olsunlar. Böyle oyunların konsantrasyonu çok zor oluyor. Çalıştığımız noktalardan golleri bulduk bu bizim için sevindirici. Skordan dolayı oyundan kopmaların olduğu süreçlerde yaşadık. Skoru bulduktan sonra sakatlık ihtimaline karşı değişiklikler yaptık. Oyunu değil oyuncuları değiştirdik. Bütün oyuncularımı tebrik ediyorum "dedi Gelecek sezonla ilgili olarak ise Avcı, "Oyuncularla bire bir iletişimlerim devam ediyor. Transfer süreçleri çok çabuk sonuçlanan süreçler değil. Hem mevcut oyuncular için hem transfer yapılması istenen oyuncular için. Oyuncularım karakterli insanlar hem kiralık olanları var hem de kadromuzda olanları var. Hep birlikte hedefimiz var. Ligde üçüncülük ve kupa hedefimiz var. Oyuncularım bunun içinde olmayı çok istiyorlar. Bir problem yaşamıyoruz ve yolumuza devam ediyoruz. Gelecekle ilgili planlarımızı ben bire bir oyuncularla konuşup anlatıyorum. Sonraki süreci ise başkanımız ve yönetim kurulumuz yürütüyor. 23 Mayıs’a kadar oynayacağımız müsabakalardan sonra bu süreci daha hızlandıracağız" ifadelerini kullandı.