SPOR - 12 Mayıs 2024 Pazar 22:00

Abdullah Avcı: "Hedeflerimize doğru ilerliyoruz"

A
A
A
Abdullah Avcı: "Hedeflerimize doğru ilerliyoruz"

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, lig üçüncülüğü ve Ziraat Türkiye Kupası’nı kazanarak sezonu tamamlamak istediklerini söyledi.


Trendyol Süper Lig’in 36. haftasında sahasında İstanbulspor’u 3-0 mağlup eden Trabzonspor’un Teknik Direktörü Abdullah Avcı, maçın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Sözlerine anneler gününü kutlayarak başlayan Avcı, kendileri için artık geride 3 maç kaldığını belirterek, "Lig’de üçüncülük hedefini ve Ziraat Türkiye Kupası’nı kazanarak sezonu tamamlamak istiyoruz. Her zaman söylüyorum taraftarımız bizi yalnız bırakmasın. MKE Ankaragücü maçıyla birlikte cezaları sona erecek ve önümüzdeki sezon onlara çok ihtiyacımız var. 12 adam olarak hep yanımızda olsunlar. Böyle oyunların konsantrasyonu çok zor oluyor. Çalıştığımız noktalardan golleri bulduk bu bizim için sevindirici. Skordan dolayı oyundan kopmaların olduğu süreçlerde yaşadık. Skoru bulduktan sonra sakatlık ihtimaline karşı değişiklikler yaptık. Oyunu değil oyuncuları değiştirdik. Bütün oyuncularımı tebrik ediyorum "dedi


Gelecek sezonla ilgili olarak ise Avcı, "Oyuncularla bire bir iletişimlerim devam ediyor. Transfer süreçleri çok çabuk sonuçlanan süreçler değil. Hem mevcut oyuncular için hem transfer yapılması istenen oyuncular için. Oyuncularım karakterli insanlar hem kiralık olanları var hem de kadromuzda olanları var. Hep birlikte hedefimiz var. Ligde üçüncülük ve kupa hedefimiz var. Oyuncularım bunun içinde olmayı çok istiyorlar. Bir problem yaşamıyoruz ve yolumuza devam ediyoruz. Gelecekle ilgili planlarımızı ben bire bir oyuncularla konuşup anlatıyorum. Sonraki süreci ise başkanımız ve yönetim kurulumuz yürütüyor. 23 Mayıs’a kadar oynayacağımız müsabakalardan sonra bu süreci daha hızlandıracağız" ifadelerini kullandı.


Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Balıkesir Magazin yazarı ve TSM sanatçısı Onur Akay saldırıya uğradı Ünlüler dünyasından duyurduğu kötü haberlerle "Felaket tellalı" olarak anılan Türk Sanat Müziği sanatçısı ve magazin yazarı Onur Akay, Balıkesir’in Edremit ilçesinde saldırıya uğradı. Edinilen bilgiye göre, gece saatlerinde Edremit ilçesi Altınkum Mahallesi’nde Türk Sanat Müziği sanatçısı ve magazin yazarı Onur Akay, sahilde bir arkadaşının karavanının önünde yumruklu saldırıya uğradı. Akay, aldığı iki yumruk darbesi nedeniyle bir süre bilincini kaybetti. Olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Onur Akay’ın sağ gözünde ciddi morluklar ve kaşında açılma meydana geldi. Saldırgan hakkında suç duyurusunda bulanacağını ifade eden Akay, saldırı ile ilgili darp raporu alacağını belirtti. Yaşanan olayı anlatan Onur Akay, bir süredir Kadir Doğulu ile husumetli olduklarına dikkat çekerek, “Arkadaşımız karavanda kaldığı için onu oraya bırakmaya gittik. Orada da biraz oturalım, hava alalım dedik. Hava da çok güzeldi. Birden karşı taraftan bir çocuk geldi. Genç bir çocuk. Yumruk attı gözüme. ’Birinci yumruk Kadir Doğulu için7 dedi. Yanımdakiler de duydu. İkinci yumruk da bir şey için dedi. Ben onu sosyal medyada yazdım” dedi. Geçtiğimiz yıl da yine saldırıya uğradığını ifade eden Akay, “Geçen sene de saldırmışlardı iki kız. Bir dişimi kırmışlardı. Magazinde yer aldı. Onlar da oradan çıktı. Sanırım bunlar da onların yakınları herhalde. Bugün de mahkememiz var” dedi. Saldırı ile ilgili şikayetçi olacağını ifade eden Onur Akay, “Dart raporu alacağım bugün. Zaten yanıma hemen polis ve ambulans geldi. Ben yere düşmüşüm. Arkadaşlarım aramış. Ambulans, dikiş atmak istediler de ben bir şey yoktur diye düşündüm. Eve gelince bir baktım ki sorma ne haldeyim” dedi. Sanatçı dostlarının kendisini aradığını ifade eden Akay, “Bülent Ersoy aradı beni. Değerli sanatçımız, Türk sanat müziğinin değerli ismi. ’Böyle şeyler olabiliyor çocuğum. Ben böbreğimi kaybettim, senin gözün morarmış çok mu’ dedi. Belki de haklı” dedi. Edremit İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri, saldırganın yakalanması için çalışma başlattı.