ASAYİŞ - 26 Nisan 2024 Cuma 10:26

Tütün ve tütün mamulü kaçakçılarına yönelik operasyon

A
A
A
Tütün ve tütün mamulü kaçakçılarına yönelik operasyon

Bilecik’te tütün ve tütün mamulü kaçakçılarına yönelik yapılan operasyonda çok sayıda ürün ele geçirilirken olayla ilgili 5 şüpheli şahsa işlem başlatıldı.


Bilecik Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce; Söğüt ilçesinde doldurulmuş makaron ticareti yaptığı tespit edilen 4 işyerine eş zamanlı operasyon düzenlendi. Yapılan aramalarda; 23 bin 620 adet doldurulmuş makaron, 5 bin adet bandrolsüz boş makaron, 13 adet elektronik sigara ve 30 adet elektronik sigara likiti ele geçirilerek konuyla ilgili 5 şüpheli şahıs hakkında muhalefet suçu kapsamında işlem başlatıldı.


Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul Sinan Kaloğlu: “Play-off’un dışında kaldığımız için üzgünüz” Gençlerbirliği Teknik Direktörü Sinan Kaloğlu, Tuzlaspor maçının ardından yaptığı açıklamada, sezon başından beri çok iyi mücadelede ettikleri için oyuncularını tebrik ederek, “Play-off’un dışında kaldığımız için üzgünüz” dedi. Trendyol 1. Lig’in 34. ve son hafta mücadelesinde Gençlerbirliği, deplasmanda karşılaştığı Tuzlaspor ile 1-1 berabere kaldı. Müsabakanın ardından Gençlerbirliği Teknik Direktörü Sinan Kaloğlu basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Üzgün olduklarını söyleyerek sözlerine başlayan Kaloğlu, “90+3’e, 4’e gelene kadar play-off takımıydık. Ama maalesef 90+3’te play-off potasının dışında kaldık. Oyuncularım son haftalara kadar play-off iddiamızı taşıdılar, bizi gururlandırdılar. Sezon içerisinde çok şanssız maçlarımız oldu. Sıkıntılarımızın neticesinde burada son dakikaya kadar da olsa umutlarımızı getirdiler. Hepsiyle gurur duyuyorum. Onların emeklerine mücadelesine sağlık olsun. Burada bu sonuç bize ve rakibe yaramadı. Tuzlaspor’a geçmiş olsun diliyorum. Bir alt lige gittiler. İlk yarı beklediğimiz geçti maç aslında öne geçtik. Ama ikinci yarı rakibimiz can havliyle çok büyük riskler aldı. İkinci yarı rüzgar onların arkasındaydı. Haliyle panikleme dönemimiz oldu, o sırada verdiğimiz pozisyonlar oldu. Neticesinde son dakikaya kadar geldik" ifadelerini kullandı. "VAR’daki arkadaşların gol kararı bence faciadır" Tuzlaspor’un uzatma dakikalarında bulduğu golün yüzde yüz faul olduğunu ifade eden Kaloğlu, "Maalesef Yasin hoca ve ekibi, VAR’daki arkadaşların dakikalarca incelemesine rağmen gol kararı verdiler. Gerçekten anlamış değilim, böyle bir karar verilmesi bence faciadır. Tüm sezon boyunca hakemlerin performansının olumsuz olduğundan herkes bahsetti. Bende zaman zaman bahsettim. Şu kararın bile ne kadar yanlış olduğunu, haksız olduğunu herkes gördü. Yüzde yüz kalecimize faul olan pozisyonda golü vermeleri gerçekten inanılmaz bir hayal kırıklığı oldu. Kimse merak etmesin, kim hak yiyorsa Allah katında bunun cezasını görür zaten. Ben başka bir şey demek istemiyorum. Bir takımın, bir kulübün emeğinin bu kadar kolay bir şekilde yok edilmesini Allah’a havale ediyorum. Yapacak bir şey yok. Ben oyuncularımla gurur duyuyorum. Sezon başından itibaren çok iyi mücadele gösterdiler. O yüzden onların emeklerine teşekkür ediyorum. Taraftarımızın bizi hiçbir zaman yalnız bırakmadı. Onlara ayrıca teşekkür ediyorum. Çok uğraştık ama olmadı. Geldiğimiz nokta kimsenin beklemediği bir noktaydı. Play-off’un dışında kaldığımız için üzgünüz. Artık önümüze bakacağız” diye konuştu.