EĞİTİM - 30 Nisan 2024 Salı 18:41

ZBEÜ Devrek MYO’dan bahar dönemi toplantısı

A
A
A
ZBEÜ Devrek MYO’dan bahar dönemi toplantısı

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Devrek Meslek Yüksekokulundan Bahar Dönemi Danışma Toplantısı gerçekleştirildi


Zonguldak Bülent Ecevit üniversitesi Devrek Meslek Yüksekokulu tarafından Bahar Dönemi Danışma Toplantısı gerçekleştirildi. DMYO Toplantı Salonunda gerçekleştirilen programda, kurumlar arası stratejik işbirliklerinin artırılması, eğitim ve öğretim kalitesinin yükseltilmesi, sosyal ve kültürel etkinliklerinin gerçekleştirilmesi ve iş dünyasında koordinasyon gibi konularda tavsiye niteliğinde görüşmelerin gerçekleştirildiği ZBEÜ Devrek MYO Danışma Kurulu Toplantısı yerel paydaşların katılımlarıyla hayata geçirildi.


ZBEÜ Devrek MYO Müdürü Doç. Dr. Ersin Kanat, başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya, Devrek Kaymakamı Muhammed Evlice, Belediye Başkanı Özcan Ulupınar, Devrek İlçe Jandarma Komutanı Emrah Dinar, Devrek İlçe Emniyet Müdürlüğünden İbrahim Taştan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Kahya, Gençlik ve Spor Cihan Durdubaş, Orman İşletme Müdürü Hüseyin Beytekin, TSO Başkanı Abdullah Başoğlu, MYO Müdür Yardımcıları Öğretim Görevlisi Dr. Emrah Öğet ve Öğretim Görevlisi Tuğba Babaoğlu ile Yüksekokul Sekreteri Murat Yazıcı ve Kerem Döngelli katıldılar.



ZBEÜ Devrek MYO’dan bahar dönemi toplantısı

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Aksaray Çaldığı motosikletle kaçan şüpheli kovalamacayla yakalandı Aksaray’da çaldığı motosikletle giderken "dur" ihtarına uymayan şüpheli ile polisin kovalamacası kameralara yansıdı. Kovalamaca sonucu yakalanan şüpheli gözaltına alınırken motosikletin çalıntı olduğu belirlendi. Olay gece yarısı Hassas Mahallesi’nde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, mahallede devriye atan İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekibi şüpheli olarak gördüğü bir motosiklet sürücüsüne ‘dur’ ihtarında bulundu. Motosiklet sürücüsü polisin ihtarına uymayarak kaçmaya başlarken polis ile motosiklet sürücüsü arasında kovalamaca başladı. Ekiplerin şahsın kaçtığını telsizden anons etmesi üzerine şüphelinin kaçtığı bölge abluka altına alındı. Kameralara da yansıyan kovalamacada şüpheli kaçtığı motosikletle birlikte Nakkaş Mahallesi 2817 Sokak’ta kıskıvrak yakalandı. Yakalanan motosiklet sürücüsü Y.E.G. (18) gözaltına alınarak polis aracına bindirilirken yapılan sorgulamasında daha önceden de 2 ayrı hırsızlık kaydı bulunduğu belirlendi. Motosiklet üzerinde inceleme yapan polis ekipleri şasenin kazınmış olduğunu tespit ederken motosikletin tescilinin bulunmadığı ve çalıntı olduğu ortaya çıktı. Motosiklet incelemelerin ardından çekici marifeti ile otoparka çektirilirken gözaltına alınan şüpheli sorgulanmak üzere Polis Merkezine götürüldü. Olayla ilgili Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığınca soruşturma başlatıldı.