YEREL HABERLER - 13 Şubat 2013 Çarşamba 09:38

ÇİSAD ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

A
A
A
ÇİSAD ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

Çorlu İş İnsanları ve Sanayiciler Derneği`nin (ÇİSAD) Ayhan Civan başkanlığındaki yeni yönetimi Çorlu protokolüne gerçekleştirdiği ziyaretleri sürdürüyor. Civan başkanlığındaki ÇİSAD heyeti Vergi Dairesi, Sanayi Sitesi, İlçe Jandarma Komutanlığı ve Çorlu Cumhuriyet Başsavcılığı`nı ziyaret etti.
ÇİSAD Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Civan, Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Candan, Bora Tufan, Sinan Kumyol ve derneğin kurucu üyelerinden İsmail Tonguç, Çorlu Vergi Dairesi Müdürü Ali Çakır`ı yeni vergi dairesi binasında ziyaret ettiler.
ÇİSAD`ın gerçekleştirdiği ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade eden Çorlu Vergi Dairesi Müdürü Ali Çakır, ÇİSAD Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Civan ve yönetim kurulu üyeleri tebrik ederek yeni görevlerinde başarılar diledi.
Çakır: ``Yeni yapılan vergi dairesi binası ile birlikte Çorlu`da yaşayan halkımıza daha iyi hizmet verebilmek için çalışıyoruz`` dedi.
ÇİSAD Başkanı Ayhan Civan ise Çorlu`da bulunan kamu kurum ve kuruluşları ile iş birliği ve koordinasyonda bulunarak ortak çalışmalar ile ortak paydada buluşmanın en büyük hedefleri olduğunu söyledi.
ÇİSAD heyeti daha sonra ise S.S. Çorlu Koordine Sanayi Sitesi Kooperatifi (Yeni Sanayi Sitesi) Başkanı Zeki Dobrucalı ve yönetim kurulu üyelerine nezaket ziyaretinde bulundular.
Kooperatif Başkanı Zeki Dobrucalı ve yönetim kurulu üyeleri, ÇİSAD yönetiminin ziyaretinden dolayı duydukları memnuniyeti ifade ederek, çalışmalarında başarılar dilediler. Sanayi Sitesinde yaşadıkları sorunların içinde en büyük sorunun bozuk yollar olduğunu dile getiren Başkan Zeki Dobrucalı sorunu en kısa zamanda çözüme ulaştırabilmek için çalışmalarının devam ettiğini dile getirdi.
ÇİSAD Başkanı Ayhan Civan yeni dönemde amaçlarının Çorlu için faydalı hizmetler yapmak olduğunu ve her zaman destek vermeye hazır olduklarını söyledi.
Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Civan başkanlığındaki ÇİSAD heyetinin bir sonraki ziyaret durağı ise Çorlu İlçe Jandarma Komutanlığı oldu. ÇİSAD heyeti Çorlu İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Binbaşı Tolga Çemrek`i makamında ziyaret ettiler.
ÇİSAD`ın ziyaretlerdeki son durağı da Çorlu Cumhuriyet Başsavcılığı oldu. Çorlu Cumhuriyet Başsavcısı Ercan Karakuş`u makamında ziyaret eden ÇİSAD üyeleri ÇİSAD`ın çalışmaları hakkında bilgiler vererek Başsavcı Karakuş`UÇİSAD dernek ofisine de davet ettiler.
ÇİSAD ın gerçekleştirdiği ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade eden Çorlu Cumhuriyet Başsavcısı Ercan Karakuş ise ÇİSAD Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Civan ve Yönetim Kurulu üyelerini tebrik ederek, vergi dairesinin taşınmasının ardından adliye binasında yapılan düzenlemeler ve değişiklikler hakkında bilgiler verdi. Cumhuriyet Başsavcısı Ercan Karakuş: ``Çorlu`da yaşayan halkımıza daha iyi hizmet verebilmek için çalışıyoruz`` dedi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Niğde Sağlıkçılar bu kez eğlendirdi Niğde Ömer Halisdemir Eğitim ve Araştırma Hastanesi çalışanları tarafından oluşturulan müzik grubu “Sağlığın Ritmi” konser verdi. Tamamı sağlık çalışanlarından oluşturulan müzik grubunun bu yıl 2.’sini gerçekleştirdikleri konser Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezi’nde yoğun katılımla gerçekleştirildi. Konsere katılan Niğde Valisi Cahit Çelik, emeği geçenlere teşekkür ederek, sağlık çalışanlarının görevlerini büyük özveri ve fedakarlıkla yaptıklarını, ertelenemeyecek tek görevin sağlık olduğunu vurguladı. Vali Çelik, "Sağlık çalışanlarımızın müzikle ilgilenmesi bizleri memnun etmiştir. Devletimiz vatandaşlarımıza birçok alanda kamu hizmeti sunuyor. Güvenlik, eğitim, sağlık hizmeti sunuyor. Baktığımız zaman gerçekten sağlık hizmetinin bu hizmetler içerisinde çok farklı bir yeri olduğunu biliyoruz. Sağlık hizmetleri diğer hizmetlerden farklı olarak ertelenebilir, ötelenebilir bir hizmet değildir. Bu anlamda da ilimizde sağlık hizmeti sunmaya çalışan 4 bin 750’den fazla var. Ben hepsine Teşekkür ediyorum" dedi. Niğde Ömer Halisdemir Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimliği görevini Dr. Öğretim Üyesi Mustafa Doğan’a devredecek olan Dr. Öğretim Üyesi Yakup Çekinkaya ise konserde duygusal bir veda konuşması yaptı. Başhekim Çetinkaya katılan davetlilere teşekkür ettiği konuşmasında, "Tamamı sağlıkçılardan oluşan müzik grubumuzun içinde sağlık çalışanlarımız var. Belki detone olacaklar, belki yanlış notaya basacaklar ama eğlenecekler, eğlendirmeye çalışacaklar. Buna ihtiyacımız var çünkü bizler 24 saat çalışan insanlarız, dolayısıyla sağlık çalışanlarının eğlenmek de hakkı diye düşünüyorum. Bugün benim başhekimliğimin son günü. Tüm sorumlularıma, çalışma personellerime çok teşekkür ediyorum. Kırdıklarım olabilir. Özür diliyorum, bana hakkınızı helal edin. Benim size hakkım helal olsun. Böyle muhteşem bir ekibin önünde yapabilecek şey sadece saygıyla eğilmek olur" diye konuştu. Yapılan konuşmaların ardından solist, koro üyeleri ve orkestranın sağlık çalışanlarından oluştuğu müzik grubu katılımcılara konser verdi. Sağlıkçıların sahnede gösterdikleri performans katılımcılar tarafından büyük büyük beğeni topladı.