YEREL HABERLER - 11 Ocak 2013 Cuma 10:48

EОİTİM BİR SEN YÖNETİMİ GAZETECİLER İLE BİR ARAYA GELDİ

A
A
A
EОİTİM BİR SEN YÖNETİMİ GAZETECİLER İLE BİR ARAYA GELDİ

Eğitim Bir Sen Kilis Şube Başkanı Bekir Şen ve yönetim kurulu üyeleri, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle basın mensupları ile yemekli toplantıda bir araya geldi.
Doğanhan Restoran`ta gerçekleştirilen yemekte bir konuşma yapan Eğitim Bir Sen Kilis Şube Başkanı Bekir Şen, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü`nü kutladığını belirterek, ``Her zaman basın bizim aktivitelerimizi takip ediyor. Sivil toplum örgütlerine destek veriyor. 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle bir araya gelmek istedik. Davetimize icabet eden herkese teşekkür ediyorum`` dedi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Çorum Çorum FK’nın Süper Lig’e yükselmesi şehri ayağa kaldırdı Trendyol 1. Lig play-off finalinde Esenler Erokspor’u 2-0 mağlup ederek Süper Lig’e yükselen Çorum FK’nın tarihi zaferi kentte büyük bir coşkuyla kutlandı. Binlerce taraftarın sokaklara döküldüğü kutlamaların oluşturduğu muhteşem görsel şölen havadan görüntülendi. Trendyol 1. Lig play-off finalinde Esenler Erokspor’u 2-0 mağlup eden Çorum FK, Süper Lig’e yükselen son takım oldu. Karşılaşmanın ardından Çorum’da binlerce vatandaş sokaklara ve caddelere akın etti. Taraftarlar konvoylar oluşturup şehir turu attı, kent meydanında, sokak ve caddelerde halaylar çekerek şampiyonluk sevincini yaşadı. Tüm şehri saran bu benzersiz şampiyonluk coşkusu ve cadde ve sokaklardaki yoğunluk, havadan görüntülendi. Taraftarlar duygularını paylaştı Şampiyonluk kutlamalarına katılan Sultan Kurman, "Çorumluyum, muhteşemiz. Süper Lig’e çıktığımız için muhteşem duygular hissediyorum. Helal olsun diyorum zafer bizimdir" dedi. Şehir takımının şampiyonluğunu ve sevinçlerini dile getiren Hatice Doymaz da, "Şu an kutlama için buradayız. Bunu hakediyorduk. Çok bekledik, Şampiyon Çorum" diye konuştu. Ailesiyle birlikte maç sonrası kutlamalara katılan Ali Ertun Kadinler ise, "Takımımız şampiyon oldu. Çok mutluyuz. Burada hep beraber eğleniyoruz. Süper Lig’e çıkmasını bekliyorduk. Bizim içinde güzel oldu. Herkese teşekkürler" şeklinde konuştu.