ASAYİŞ - 25 Nisan 2024 Perşembe 23:45

Kazada şehit olan polis memurunun acı haberi baba ocağına ulaştı

A
A
A
Kazada şehit olan polis memurunun acı haberi baba ocağına ulaştı

İstanbul’da görevi başındayken motosikletle kaza sonrası şehit olan polis memurunun baba ocağına acı haber verildi. Şehidin baba ocağına Türk bayrağı asıldı.


İstanbul’un Ümraniye ilçesinde Atatürk Mahallesi Bağ Sokak üzerinde polis memuru Emrah Büke, görevi esnasında motosikletle virajı alamayarak kaza yaptı. Kazada ağır yaralanan polis memuru olay yerine ulaşan sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Polis memuru Emrah Büke, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Görevi esnasında şehit olan polis memuru Emrah Büke’nin acı haberi Konya’nın Ereğli ilçesine bağlı Kamışlıkuyu Mahallesinde yaşayan annesi Nuran Büke ve babası Erdal Büke’ye Ereğli İlçe Kaymakamı Oğuz Cem Murat, Ereğli Belediye Başkanı Umut Akpınar, Ereğli ilçe Emniyet Müdürü İsmail Bayrak, İlçe Jandarma Komutanı Fatih Kurt, İlçe Askerlik Şubesi Başkanı Fahrettin Esfet tarafından verildi. Şehidin baba ocağına Türk bayrağı asıldı.



Kazada şehit olan polis memurunun acı haberi baba ocağına ulaştı

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Mersin Yazar İpek Ongun, Mersin’de hayranlarıyla buluştu Mersin Büyükşehir Belediyesi, yazar İpek Ongun’u ‘Adab-ı Muaşeret Söyleşisi’nde kız çocuklarıyla buluşturdu. Her yaştan kadının ve kız çocuklarının yoğun ilgi gösterdiği söyleşide Ongun, temiz ve düzenli kıyafet giymenin, dış görünüşe dikkat etmenin ve teşekkür etmek ile özür dilemenin önemine değinen değerli tavsiyeler verdi. Ongun’u dikkatle dinleyen hayranları, söyleşinin sonunda merak ettiklerini sordu ve kitaplarını imzalattı. “Gençlerimize güveniyorum, güzel şeyler olacağına da inanıyorum” Keyifli bir söyleşi geçirdiklerini kaydeden yazar İpek Ongun, “Katılımcılar söyleşiyi ilgiyle dinlediler, güzel sorular geldi. Onun için çok mutluyum. Aslında sadece genç kızları bekliyordum, hatta daha ziyade kırsal kesimden genç kızları bekliyordum. Ama her yaştan genç vardı” sözlerine yer verdi. Kendisine olan ilginin günden güne artmasına sevindiğini de kaydeden Ongun, “Bu beni çok mutlu ediyor. Demek ki yaptığım şeyler seviliyor, beğeniliyor, işe yarıyor diye düşünüyorum” dedi. Sevenleriyle buluşmak için bu tür etkinliklerin daha da artmasını istediğini belirten Ongun son olarak, “Gençlerimize güveniyorum, güzel şeyler olacağına da inanıyorum. Onun için onlara şans diliyorum ve her şey onların gönlünce olsun, yüzleri hep gülsün” şeklinde konuştu. “Kadınların sosyal hayata katılımı bizler için çok önemli” Ongun’un çocukluk ve gençlik yıllarının yazarı olduğunu belirten Kadın Şube Müdürü Edibe Sahil, “Bugün Ongun’u gençlerle, genç kadınlarla, çocuklarla buluşturduk. Bizlere çok değerli tavsiyeler verdi. Bir adabı muaşeret söyleşisi gerçekleştirdik” dedi. Her yaştan hayranının katılım gösterdiğinin altını çizen Sahil, “Hem çocuklarımızın hem de annelerimizin tanıdığı çok değerli bir kişilik. Bugün onlarla beraber bir aradaydık. Bu tarz etkinliklere her zaman devam edeceğiz” diye konuştu.