ÇEVRE - 08 Mayıs 2024 Çarşamba 16:04

Alikahya’daki park ve oyun alanında sona doğru

A
A
A
Alikahya’daki park ve oyun alanında sona doğru

İzmit Belediyesi Alikahya Fatih Mahallesi’nde 2 dönümlük alanda inşa ettiği park ve oyun alanının yüzde 80’ini tamamladı.


Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerince Alikahya Fatih Mahallesi Baharlı Sokak’ta yürütülen park ve oyun alanı çalışmaları sürüyor. Park ve Bahçeler Müdürü Devrim Bal ile Alikahya Fatih Mahallesi Muhtarı Yunus Arıcan çalışmaları yerinde inceledi. Çalışmalarla ilgili gelişmeleri paylaşan Devrim Bal, “2 dönümlük bir alan. Yaklaşık 200 metrekare oyun alanı, 35 metrekare kondisyon alanı, yaklaşık 100 metrekare oturma grubu, 440 metrekare yürüyüş yolu, 900 metrekare yeşil alanımız mevcut. Başkanımız Fatma Kaplan Hürriyet öncülüğünde, vatandaşımızın talebine istinaden şehrimizin birçok noktasında bu çalışmalar devam edecek. Bu park özelinde çalışmalarımızın yüzde 80’i tamamlandı. En kısa zamanda bu parkımızı tamamlayıp hizmete sunacağız" dedi.



Alikahya’daki park ve oyun alanında sona doğru

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Ankara 14 ilde göçmen kaçakçılığına karşı “Kalkan-22” operasyonu: 40 şüpheli yakalandı, 37’si tutuklandı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 14 ilde göçmen kaçakçılığı organizatörleri ve düzensiz göçmenlere yönelik düzenlenen “Kalkan-22” operasyonlarında 40 şüphelinin yakalandığını, 37’sinin ise tutuklandığını açıkladı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından paylaşım yaparak, “Aziz milletimizin bilmesini isterim ki; insan kaçakçılığı yaparak, ülkemizi düzensiz göçün hedefi ve transit geçiş yolu haline getirmeye çalışan insan tacirlerine asla fırsat vermeyeceğiz. Ülkemizin her bölgesinde kararlılıkla sürdürdüğümüz operasyonlarımız aralıksız devam edecek” ifadelerine yer verdi. Bakan Yerlikaya’nın paylaştığı bilgilere göre Göç İdaresi Başkanlığı ile Emniyet Genel Müdürlüğü Göçmen Kaçakçılığıyla Mücadele ve Hudut Kapıları Daire Başkanlığı koordinesinde Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğünce yapılan çalışmalar sonucu; Kocaeli merkezli Kayseri, Manisa, Mersin, Eskişehir, Isparta, İstanbul ve Uşak’ta göçmen kaçakçılığı organizatörleri ve düzensiz göçmenlere yönelik düzenlenen operasyonlarda 25 şüpheli yakalandı ve 25’i de tutuklandı. 86 düzensiz göçmen ise yakalandı. Hatay İl Emniyet Müdürlüğü Göçmen Kaçakçılığıyla Mücadele ve Hudut Kapıları Şube Müdürlüğünce düzenlenen operasyonda ise 7 şüpheli yakalanırken 4’ü tutuklandı. 3’ünün işlemleri devam ediyor. 106 düzensiz göçmen yakalandı. Ankara merkezli Bursa, Adana, Gaziantep ve Şanlıurfa’da düzenlenen operasyonlarda da yakalanan 8 şüpheli de tutuklandı. Yakalanan düzensiz göçmenler, İl Göç İdaresi Müdürlüklerine teslim edildi ve sınır dışı işlemleri başlatıldı. Operasyonlar sonucu, suçta kullanıldığı tespit edilen 14 adet araç ile çok miktarda dövize el konuldu.