YEREL HABERLER - 08 Kasım 2012 Perşembe 11:53

GASİTALY`NİN TÜRKİYE TALİHLİSİ ÇERKEZKÖY`DEN

A
A
A
GASİTALY`NİN TÜRKİYE TALİHLİSİ ÇERKEZKÖY`DEN

Gasitaly LPG sistemi Türkiye genelinde başlattığı kampanya ile her ay bir müşterisine iPAD hediye ediyor.
Tekirdağ`ın Çerkezköy İlçesi Küçük Sanayi Sitesi`nde faaliyet gösteren Yunus Otogaz, Türkiye genelinde başlayan kampanya ile, bir müşterisine iPAD kazandırdı. Geçtiğimiz ayın 4`ünde Yunus Otogaz`a gelerek aracına Gasitaly sıralı otogaz sistemi monte ettiren Eşref Yetim, Türkiye genelinde yapılan çekiliş sonunda, Ekim ayının talihlisi olarak iPAD kazandı.
iPAD kampanyasının Mart ayında başladığını belirten Yunus Otogaz`ın sahibi Makine Mühendisi Abdurrahim Manav, kampanyanın Türkiye genelinde gerçekleştiğini söyleyerek, ``Gasitaly firması tarafından düzenlenen kampanya kapsamında aracına LPG sıralı otogaz sistemi taktıran müşteriler verilen garanti belgesinin üzerinde bulunan numara ile çekilişe katılıyor. Her ay yapılan çekiliş ile bir müşteri IPAD almaya hak kazanıyor. Yunus Otogaz olarak Ekim ayında yaklaşık 40 araca sıralı otogaz sistemi monte ettik ve her müşterimize verdiğimiz garanti belgesi ile çekilişe katılmalarını sağladık. Her müşteri ayda bir kere çekilişe katılabiliyor.`` açıklamasında bulundu.
Türkiye genelinde yapılan çekiliş ile Ekim ayı talihlisinin Kapaklı`dan çıktığını sözlerine ekleyen Manav, ``Yunus Otogaz olarak Ekim ayında aracına Gasitaly sıralı otagaz sistemi monte ettiğimiz müşterimiz Eşref Yetim, yapılan çekiliş sonucunda iPAD kazandı. Çekiliş sonunda iPAD`i kazanan müşterilere telefon ile ulaşarak iPAD kazandıklarını ve LPG`yi takan bayiye giderek iPAD`lerini teslim almaları söyleniyor. Müşterimiz olan Eşref Yetim`e iPAD`ini teslim ettik. Eşref Yetim iPAD kazanırken, kazandıran servis olarak bana da firma tarafından iPAD hediye edildi`` dedi.
Türkiye genelinde yüzlerce insan arasından iPAD`i kazanma şansı yakalayan Eşref Yetim ise çok mutlu olduğunu ifade ederek, ``Yunus Otogaz`a tavsiye ve yapılan güzel işçilik üzerine geldim ve kazanan isim oldum. 6 yıldır bir fabrikada çalışıyorum. Değişik zamanlarda çok sayıda çekilişe katıldım. Ama ilk kez bir çekiliş ile hediye kazandım. Beni hediyeden çok Türkiye genelinde en şanslı seçilmem mutlu etti.`` ifadelerine yer verdi.
Sıralı otogaz sisteminden de son derece memnun olduğunu vurgulayan talihli Yetim, ``ödülü kazanmadan önce, Yunus Otogaz`ın aracıma monte ettiği sistemden sonra tüm çevreme kendilerini tavsiye ettim. Yaptıkları işçilikten bahsederek birkaç arkadaşımı kendilerine yönlendirdim. Bundan sonrada çevremde ki herkese Yunus Otogaz`ı tavsiye etmeye devam edeceğim`` diye konuştu.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Karabük Polisten kaçan alkollü sürücü kaza yapınca yakalandı Karabük’te polisin "dur" ihtarına uymayıp otomobiliyle kaçan ehliyetsiz ve 1.85 promil alkollü sürücü kaza yapınca yakalandı. Hürriyet Mahallesi Melisa Caddesi’nde 78 ABL 583 plakalı otomobilin sürücüsü M.E.Y. (19), yolda zikzak çizince polis ekiplerin "dur" ihtarına uymayarak kaçtı. Buradan Karabük-Yenice kara yolu üzerinde devam eden kovalamaca sonucu sürücü, direksiyon hakimiyetini kaybederek önce kaldırıma ardından köprü ayağına çarptı. Çarpmanın etkisi ile otomobilin motoru yerinden fırlayarak koptu. Kazada sürücü M.E.Y ve yanındaki Z.C.K. (18) yaralanırken, kaza sonrası polise direnenince ekipler biber gazı sıkarak etkisiz hale getirdi. Bu sırada ihbar üzerine kaza yerine sağlık ve çok sayıda polis ekipleri sevk edildi. Olay yerinde ilk müdahaleleri yapılan yaralılardan otomobil sürücüsü M.E.Y, önce alkolmetreyi üflemek istemeyince ambulansa bindi. Bir süre sonra ambulanstan geri inen ve yüzüne yediği biber gazından dolayı zor anlar yaşayan sürücü polisle pazarlık yapmaya başladı. Trafik ekiplerin alkolmetreyi üflememesi durumunda cezaların katlanarak artacağı söylenen sürücü M.E.Y, 5 ay önce ehliyetini alkollü araç kullanmaktan dolayı alındığını belirterek, ’Alkolmetreyi üflersem mi daha çok yararıma" diye sormasının üzerine polisin üflemezsen cezan daha çok katlanır demesiyle alkometreyi üfledi. Yapılan ölçümde sürücünün 1.85 promil alkollü olduğu tespit edildi. Ambulanslarla Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan yaralıların genel durumlarının ise iyi olduğu öğrenildi. 1,85 promil alkollü sürücüye, tarafik ekiplerince Karayolları Trafik Kanunu’nun "dur ikazına uymamak", "sürücü belgesiz araç kullanmak" ve "alkollü araç kullanmak" gibi 6 maddeden toplam 51 bin 948 lira idari para cezası kesildi. Sürücü hakkında ayrıca "trafik güvenliğini tehlikeye düşürmek" suçundan da adli işlem başlatıldı. Diğer yandan kazanın meydana geldiği yerde bulunan Soğuksu KYK kız yurdundaki öğrencilerde yurdun bolkonuna çıkarak yaşananları film gibi izledi.