SPOR - 28 Nisan 2024 Pazar 11:32

TFF 3.Lig 1.Grup: Arguvanspor: 3 - Talasgücü Belediyespor: 4

A
A
A
TFF 3.Lig 1.Grup: Arguvanspor: 3 - Talasgücü Belediyespor: 4

TFF 3. Lig 1. Grup’ta mücadele eden Talasgücü Belediyespor; ligin son maçında deplasmanda Malatya Arguvanspor’u 4-3 mağlup etti. Sarı-lacivertliler 2023-2024 sezonu galibiyetle noktaladı.



Stat: Malatya Arguvan İlçe Stadı


Hakemler: Engin Atmaca, Yılmaz Kozak, Şehmus Öğe


Malatya Arguvanspor: Arda Özkay, Semih İntepe ( Yaşar Atakan Tuncay dk.46), Mertcan Aşçı, Furkan Yiğit, Okan Saraçoğlu, Miraç Ölmez, Yağız Rüştü Aktaş (Musa Buğrahan Kavaklı dk.75), Selman Faruk Dibek, Mehmet Han Küçük (İbrahim Enes Hoş dk.67), Yunus Karadağ, Mehmet Can Davarcıoğlu


Talasgücü Belediyespor: Kenan Karademir (Abdurrahman Kaan Durgut dk.80), Enes Eliaçık (Burak Kayapınar dk.80), Mehmet Albayrak, Murat Karadeniz, Ercan Çiftçi, Oğuzhan Turan, Ramazan Taş (Ethem Balcı dk.70), Canberk Soykuvvet (Cihan Aydın dk.88), Muharrem Sahar, Yusuf Sefa Karakuzu, Ertuğrul Yıldırım (Hasan Türkyılmaz dk.65)


Goller: Furkan Yiğit (dk.42, dk. 81), Yunus Karadağ (dk. 87 pen) (Malatya Arguvanspor), Ertuğrul Yıldırım (dk.1), Ramazan Taş (dk.5) Ercan Çiftçi (dk.24), Muharrem Sahar (dk.68) (Talasgücü Belediyespor)



TFF 3.Lig 1.Grup: Arguvanspor: 3 - Talasgücü Belediyespor: 4

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Manisa Soma’da 301 maden şehidi mezarları başında anıldı Manisa’nın Soma ilçesinde 13 Mayıs 2014 tarihinde Eynez maden ocağında meydana gelen facianın 10. yılında hayatını kaybedenler, Soma Maden Şehitliği’nde düzenlenen törenle anıldı. Törene CHP Genel Başkanı Özgür Özel de katıldı. Türkiye ve dünya madencilik tarihinin en büyük maden kazalarından biri olan ve 301 işçinin hayatını kaybettiği Soma Eynez Maden Ocağı kazasının 10. yılında Soma Mezarlığı’ndaki Maden Şehitliği’nde anma programı düzenlendi. Kur’an-ı Kerim ve duaların okunduğu törene Manisa Valisi Enver Ünlü ve eşi Sema Ünlü, CHP Genel Başkanı Özgür Özel, CHP Genel Başkan Yardımcıları, CHP MYK Üyeleri, CHP milletvekilleri, İYİ Parti Manisa Milletvekili Şenol Sunat, Deva Partisi Manisa Milletvekili Selma Aliye Kavaf, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek, Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Rana Kibar, ilçe belediye başkanları, STK temsilcileri, şehit madencilerin aileleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Yapılan duaların ardından şehit madenciler ve mezarları Soma dışında olan madenciler için yapılan anıt mezarlara karanfil bırakıldı. CHP Genel Başkanı Özgür Özel, şehit mezarlarına karanfil bırakırken bir yandan da şehit madenci ailelerine başsağlığı dileyerek, sohbet etti. Maden faciasında oğlunu kaybeden Ayşe İlçi, Özgür Özel’in boynuna sarılarak hiçbir zaman kendilerini yalnız bırakmadığı için teşekkür etti. Özel’e büyük ilgi gösteren madenci aileleri, hep yanlarında olduğu için kendisine ‘Hakkınız ödenmez’ diyerek teşekkür etti.
Aydın Başkan Kaya sevinçlerine ortak oldu İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya, Yazıdere Mahallesi’nde bulunan özel bir yaşlı ve engelli bakım merkezinde İncirliova Belediyesi’nin katkıları ile düzenlenen ‘Yaza Merhaba’ etkinliğine katıldı. İncirliova’nın Yazıdere Mahallesi’nde bulunan ve içerisinde engelli ve yaşlı bireylerin rehabilitasyon gördüğü ve yaşadığı bakım merkezinin bahçesinde düzenlenen ’Yaza Merhaba’ etkinliğinde Başkan Kaya, eşi Füsun Kaya ile birlikte yer aldı. Bakım merkezi sakinlerinin morallerini yükseltmek ve keyifli zaman geçirmelerini sağlamak amacı ile düzenlenen organizasyonda, engelli vatandaşlar ve koca çınarlar hem gönüllerince eğlendi hem de sergiledikleri performanslar ile katılımcıları eğlendirdi. Başkan Kaya, yoğun programına rağmen sık sık ziyaret ettiği engelli vatandaşlar ve koca çınarların eğlencesinde de yanlarında oldu. Bakım merkezi sakinleri ile birlikte eğlenen, sevinçlerine ortak olan Başkan Kaya, düzenlenen etkinlikte yaptığı açıklamada, “Belediyemizin de katkıları ile özel bir yaşlı ve engelli bakım merkezinde düzenlenen ‘Yaza Merhaba’ etkinliğinde engelli vatandaşlarımız ve değerli büyüklerimiz ile buluştuk. Ekiplerimiz günler öncesinden engelli kardeşlerimiz ve koca çınarlarımızı bu etkinliğe hazırladı. Bugün de biz onlarla bir araya gelerek, sevinçlerine ortak olduk. Bilgi, birikim ve hayat tecrübelerinden faydalandığımız kıymetli büyüklerimiz ile gülen yüzlerinde hayat bulduğumuz engelli vatandaşlarımızın morallerini yükseltmek adına çok güzel bir etkinlikti. Bakımevi sakinlerimizi bu toplumun önemli parçası olarak görüyor ve onların yaşamlarını kolaylaştırmak, sosyal hayatta karşıladıkları engelleri ortadan kaldırmak için var gücümüzle çalışmak, bu doğrultuda yapılan faaliyetlerin öncüsü ve destekçisi olmak en önemli önceliğimiz. Tüm engelli vatandaşlarımıza ve değerli büyüklerimize, Rabbimden sağlıklı, huzur dolu bir ömür diliyor, etkinlikte emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bizler iyi günlerinde sevinçlerine, kötü günlerinde kederlerine ortak olmak bilinci ile her zaman engelli vatandaşlarımızın ve büyüklerimizin yanlarında ve hizmetlerinde olduk, olmaya devam edeceğiz" ifadelerine yer verdi.
Ankara Osmanlı Ocakları Genel Başkanı Canpolat, Sinan Ateş cinayeti üzerinden Bahçeli’yi hedef alanlara tepki gösterdi Osmanlı Ocakları Genel Başkanı Kadir Canpolat, suikasta uğrayan eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş’in öldürülmesiyle ilgili Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin hedef gösterilmesine tepki gösterdi. Canpolat, yaptığı yazılı açıklamada MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi Sinan Ateş cinayetinden sorumlu tutmaya çalışanların ve bunu ifade edenlerin suç işlediğini belirtti. Devlet Bahçeli’nin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın her zaman destekçisi olduğunu ifade eden Canpolat, "Ülkenin çıkar ve menfaatini düşünen Sayın Bahçeli bir takım kirli odakların, özellikle devlet ve millet düşmanı kişilerin hedefi halindedir" dedi. Devlete ve millete sahip çıkan her siyasetçinin kırmızı çizgileri olduğunu belirten Canpolat, "Milliyetçi Hareket Partisi’nin göz bebeği olan Ülkü Ocakları gibi Osmanlı Ocakları da Sayın Bahçeli’ye yapılan bu çirkin saldırıya asla prim vermeyecektir. Devletimize ve milletimize sahip çıkan her siyasetçi bizim kırmızı çizgimizdir. Bu çizgi yer yer Ülkü Ocakları, yer yer Alperen Ocakları, yer yer de Osmanlı Ocakları’dır. Bu tanımın içindeki Sayın Bahçeli, Devlet-i Aliyyemizin saygın bir neferidir. Osmanlı Ocakları, Sayın Erdoğan’a olduğu gibi Sayın Devlet Bahçeli’ye de saygı duymaktadır. Söz konusu vatan ve milletse Osmanlı Ocakları da, Ocak Partisi de tarafını ve duruşunu her zaman net ifadelerle belirtecektir" ifadelerini kullandı. Canpolat, devlete ve millete sahip çıkan her siyasi partiyi hedef gösteren kirli yapıların şimdi de Sinan Ateş üzerinden ülkücü camiayı, MHP’yi ve Devlet Bahçeli’yi hedef almaya çalıştığını kaydederek, "Lakin şunu herkes çok iyi bilmelidir ki gücümüz nispetinde biz tüm bu saldırılara karşı duracağız" ifadelerini kullandı.