SPOR - 27 Nisan 2024 Cumartesi 16:04

Galatasaray’da 1 Haziran 2024 - 31 Mayıs 2025 dönemi bütçesi kabul edildi

A
A
A

Galatasaray Spor Kulübü Yıllık Olağan Bütçe Toplantısı’nda kulübün 1 Haziran 2024-31 Mayıs 2025 dönemi bütçesi 3 milyar 902 milyon 294 bin 936 TL gelir, 4 milyar 714 milyon 25 bin 420 TL de gider olarak oy çokluğu ile kabul edildi.

Galatasaray Yıllık Olağan Bütçe Toplantısı, Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı, Anadolu Oditoryum Salonu’nda yapıldı. Toplantıda mali konular ve bütçeyle ilgili Yönetim Kurulu Muhasip Üyesi İsmail Sarıkaya sunum gerçekleşirdi. 1 Haziran 2024 - 31 Mayıs 2025 dönemi için sunulan bütçe üyeler tarafından oy çokluğu ile kabul edildi.

Sarı-kırmızılı kulübün 1 Haziran 2024 - 31 Mayıs 2025 döneminde futbol harici faaliyetler için gelir bütçesi 3 milyar 902 milyon 294 bin 936 TL, gider bütçesi de 4 milyar 714 milyon 25 bin 420 TL oldu.

Oylamadan sonra teşekkür konuşması yapan Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, "Tarafınızdan onaylanan yeni bütçemiz camiamıza hayırlı olsun. Sizlerin desteğiyle Galatasaray’ı daha iyi günlere taşımak için çalışmaya devam edeceğiz. Galatasaray hep birlikte yaptığımız birlikte ve beraberlik ortamıyla daha büyük başarılara koşacak. Bu ülkenin medarıiftiharı olmaya devam edecektir. Yaşasın Galatasaray" diye konuştu.

Oğuzhan Ort

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Samsun Saadet öğretmenin öldürülmesine tepki Samsun’da, İngilizce Öğretmeni Saadet Çay’ın eşi tarafından öldürülmesine kadınlar tepki gösterdi. CHP Samsun İl Örgütü ve Kadın Kolları, İngilizce Öğretmeni Saadet Çay’ın, boşanma aşamasındaki eşi tarafından öldürülmesi ve artan kadın cinayetleri nedeniyle basın açıklaması yaptı. Açıklamada kadına yönelik her türlü şiddet kınanarak, cinayetlerin önlenmesi için acil yasal düzenlemelere ihtiyaç olduğu belirtildi. “Sürecin takipçisi olacağız” Samsun Kadın Kolları Başkanı Naciye Arapoğlu, basın açıklamasında kadına yönelik şiddetin insanlık onuruna aykırı bir suç olduğunu belirterek, “Kadınların yaşam haklarının korunması ve şiddete maruz kalmaması için gerekli önlemlerin alınması ve farkındalığın artırılmasını talep ediyoruz. Toplum olarak kadınların güvenliğinin ve haklarının korunması için birlikte çalışmalıyız. Kadına yönelik şiddetin her türlüsü ile mücadele etmek hepimizin sorumluluğudur. Bu zor zamanlarda Saadet Çay’a rahmet, ailesine başsağlığı ve sabır dileklerimizi iletiyoruz. Adaletin sağlanması için bizler, CHP Samsun İl Kadın Kolları olarak, sürecin takipçisi olacağız. Kadın cinayetleri toplumsal bir sorundur" dedi. CHP Samsun İl Başkanı Mehmet Özdağ da kadın cinayetlerinin her geçen gün arttığına dikkat çekerek, “Kadın cinayetleri ilk defa olmuyor ve bu son olmayacak. Her gün işlenen kadın cinayetlerinin arka planında bir öznel hikaye ve dram var. Ama sonuç değişmiyor” diye konuştu.
Yalova Yalova’nın kardeş şehri Rottenburg’tan deprem bölgesine destek Almanya’nın Rottenburg kentinden kardeş şehri Yalova Belediyesi’nin aracılığıyla depremzedelere anlamlı yardım geldi. Almanya’dan Yalova Belediyesi’nin kardeş şehri olan Rottenburg’da yaşayan Türk-Alman Dostluk Derneği mensuplarının şartlı bağış olarak gönderdiği piyasa değeri 21 bin 620 Euro olan 20 adet masaüstü, 20 adet monitör ve 4 adet dizüstü bilgisayar deprem bölgesi Hatay’a gönderilecek. Bilgisayarlar Hatay Bilim ve Sanat Merkezi’nde kurulacak olan Bilim Teknolojileri Sınıfında öğrenciler tarafından kullanılacak. Bu çerçevede yapılan protokol gereği Yalova Belediyesi himayesinde olan bilgisayarlar, Yalova Milli Eğitim Müdürlüğü yetkililerinin katılımıyla gerçekleştirilen protokol töreniyle teslim edildi. Teslim töreninde bir konuşma yapan Başkan Gürel, “6 Şubat 2023 yılında kardeş şehrimiz Almanya’da ki, Rottenburg şehrinden 21 bin 620 Euro tutarında bağış yapılmış. Bu bağış, deprem bölgesindeki kardeşlerimize bilgisayar gönderilmesi için yapılmış. Bu bilgisayarlar alındı. Bunlardan 20 tanesi masaüstü, 4 tanesi de dizüstü bilgisayar. Satın alınan bilgisayarların Yalova Milli Eğitim Müdürlüğü’ne devri için protokole imzalarımızı attık. Onlarda bilgisayarların gönderimini sağlayacak. Bu yardımı yapanlara gönülden teşekkür ediyorum. Hayırlı olsun inşallah. Güle güle kullansınlar” dedi.