ASAYİŞ - 28 Nisan 2024 Pazar 21:19

Büyükçekmece’de sır cinayet

A
A
A

Büyükçekmece’de aldığı bıçak darbesinin ardından dakikalarca yürüyen şahıs hayatını kaybetti. Olayın failleri ve nedeni henüz belirlenemezken, şahsın yerde yattığı anlar çevredeki bir vatandaşın cep telefonu kamerası ile görüntülendi.

Olay, dün akşam saat 20.00 sularında Büyükçekmece Tepecik Atatürk Mahallesi Ulus Caddesi Doğan Sokak’ta meydana geldi. İddiaya göre, Yıldıray Koç (50) Tepecik Barış Parkı’nda kimliği belirsiz bir kişi tarafından bıçaklandı. Bıçak darbesi aldıktan sonra metrelerce yürüyen Koç, geldiği sokaktaki bir arabaya yaslandı. Bilincini kaybeden yaralı adam bir anda yere yığıldı. Çevredeki vatandaşlar Yıldıray Koç’un yerde hareketsiz yattığını farkedip durumu sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, Koç’un hayatını kaybettiğini tespit etti.

 

Yıldıray Koç’un yerde yattığı anlar ise bir vatandaşın cep telefonu kamerası ile görüntülendi. Görüntülerde, çevredeki vatandaşların yerde hareketsiz yatan Yıldıray Koç’a ilk yardım yapmaya çalıştıkları anlar yer aldı. Saldırganın kimliği ve olayın nedeni henüz belirlenemezken, polis olayla ilgili inceleme başlattı.

Murat Delice - Ozan Erturan



Büyükçekmece’de sır cinayet

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Bitlis Nemrut Krater Gölü’nde turizm sezonu açıldı Bitlis İl Özel İdaresi ekipleri tarafından geçtiğimiz günlerde kardan yolu açılan Nemrut Dağı ile Krater Gölü’nde turizm sezonu açıldı. Avrupalı Seçkin Destinasyonlar Projesi çerçevesinde ’mükemmeliyet ödülü’ alan bölge, her mevsim farklı güzellikler sunuyor. Mevsimin ilk ziyaretçilerini ağırlamaya başlayan Nemrut Krater Gölü, doğal güzelliğiyle yerli ve yabancı turistlerin uğrak yeri haline geldi. Sıcak ve soğuk gölleri, buz mağarası, buhar bacası, kuş türleri, boz ayıları ve biyoçeşitliliğiyle ilgi çeken Nemrut Kalderası, yılın her döneminde doğaseverler ve fotoğraf tutkunlarının yanı sıra kampçılara ev sahipliği yapıyor. Kış sezonun bitmesine rağmen coğrafi şartları nedeniyle geçtiğimiz günlerde yolu kardan açılan Nemrut Krater Gölü’ne her geçen gün ziyaretler artarak devam ediyor. Van ve Ahlat’a çeşitli ziyaretler gerçekleştiren İngilizce öğretmeni Rahmi Günindi, “İlk olarak Van’daki Akdamar Kilisesi’ni ziyaret ettim. Çok merak ettiğim, çok da hoşuma giden bir yerdi. Tarih bakımından buralar çok değerli yerler. Daha sonra Muradiye Şelalesi ve Ahlat’taki Selçuklu Mezarlığını ziyaret ettim. Bugün de Nemrut Krater Gölü’nü ziyaret ediyoruz. Mesleğim icabı Avrupa’da 25-26 ülke gezdim, yine de Türkiye diyorum. Özellikle tarihi ve kültürel zenginliği bakımından bu bölge gerçekten çok zengin bir bölge” dedi. İsviçreli turist Jımmy Buelir ise Nemrut Krater Gölü’nü ve doğasını çok sevdiğini ve burada kamp yaptığını söyledi.