ASAYİŞ - 01 Aralık 2011 Perşembe 09:28

HAVAALANINA OĞLUNU KARŞILAMAYA GİDERKEN KAZADA ÖLDÜ

A
A
A
HAVAALANINA OĞLUNU KARŞILAMAYA GİDERKEN KAZADA ÖLDÜ

Samsun’da oğlunu karşılamak için havaalanına giden bir baba, geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti.
Edinilen bilgiye göre, Samsun-Çarşamba Havaalanı’na oğlunu karşılamak üzere giden Ali Çamurcu (60), kullandığı 55 PM 545 plakalı kapalı kasa kamyonetiyle havaalanına dönmek üzereyken arkadan gelen ve İstanbul’dan Gürcistan’a gittiği belirlenen Nugzar Kurkhuli (36) idaresindeki TL T 297 yabancı plakalı yolcu otobüsünün çarpmasıyla aracıyla birlikte savruldu. Otobüsün arkadan çarptığı kapalı kasa kamyonetin içerisinde bulunan Ali Çamurcu, olay yerinde hayatını kaybetti. Havaalanında babasının gelmesini
bekleyen ve avukat olduğu öğrenilen Faik Çamurcu, babası gelmeyince servis otobüsüne bindi. Servis otobüsü ile giderken havaalanı kavşağında babasının aracının kaza yaptığı gören Faik Çamurcu, babasının cansız bedenine uzun süre sarılarak ağladı. Ali Çamurcu’nun cesedi kaza yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından sıkıştığı yerden çıkartıldı.
Gürcistan’a giden otobüsün içinde bulunan 27 yolcu herhangi bir yara almazken, otobüs sürücüsü Kurkhuli gözaltına alındı. Kaza ile ilgili soruşturma sürüyor.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Samsun Sandıkçı: “Milli Teknoloji Hamlesi’ni ileriye taşıyacak nesiller yetiştiriyoruz” SAMSUN (İHA) – Samsun’un Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, "Yetenekleri ve özgün eserleriyle, Milli Teknoloji Hamlesi’ni ileriye taşıyacak olan nesilleri yetiştirmeye devam ediyoruz" dedi. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Canik Özdemir Bayraktar Keşif Kampüsü’nü ziyaret etti. Canik Özdemir Bayraktar Keşif Kampüsü’nde özel olarak oluşturulan keşif alanları, atölyeler ve laboratuvarlar hakkında Kacır’a bilgiler aktaran Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini vurguladı. Canik Özdemir Bayraktar Keşif Kampüsü’nde öğrencilere özel eğitim modülleri eşliğinde uygulamalı bir şekilde eğitim verdiklerini ifade eden Başkan İbrahim Sandıkçı, "Canik Özdemir Bayraktar Keşif Kampüsümüzde bilimde ve teknolojide öncü nesilleri yetiştirmeyi sürdürüyoruz. Öğrencilerimize özel eğitim modülleri eşliğinde teorik ve uygulamalı bir şekilde eğitim veriyoruz. Uzman eğitmenlerimiz eşliğinde öğrencilerimiz, deney ve gözlem çalışmaları gerçekleştiriyor. Deney, gözlem ve uygulama çalışmalarının içerisinde yer aldığı eğitim modüllerimizle öğrencilerimizin yeteneklerini keşfetmelerine, onların yerli ve milli eserlere olan ilgilerinin artmasına vesile oluyoruz" diye konuştu. Başkan Sandıkçı’nın ev sahipliğinde Canik Özdemir Bayraktar Keşif Kampüsü’nde gerçekleşen programa ayrıca Samsun Valisi Orhan Tavlı, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı AK Parti Samsun Milletvekili Dr. Mehmet Muş, AK Parti Samsun Milletvekili Ersan Aksu, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan, Canik Kaymakamı Şeref Aydın, TÜBİTAK Bilim ve Toplum Başkanı Ömer Kökçam ve protokol üyeleri katıldı. Protokol üyeleri, Türkiye’de ilk ve tek kalıcı olarak Canik Özdemir Bayraktar Keşif Kampüsü’nde sergilenen Akıncı TİHA’nın önünde hatıra fotoğrafı çektirdi.
Sakarya 35 yaşındaki kadın silahla başından vurulmuştu: O olaya ilişkin yeni detaylar Sakarya’nın Adapazarı ilçesinde dün gece saatlerinde 35 yaşındaki kadının başından silahla vurularak ağır yaralandığı olaya ilişkin yeni detaylar ortaya çıktı. Güzellik uzmanı olduğu ve eşinden boşandığı öğrenilen 3 çocuk annesi kadını, başından silahla vurarak kaçan 50 yaşındaki sevgilisinin aracı Hendek ilçesinde bulundu. Olay, dün gece saatlerinde Orta Mahalle Kökçü Sokak üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, iş merkezi içerisinde bulunan daireden silah sesi duyan çevredekiler durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. Konunun haber verilmesi üzerine bölgeye giden ekipler, Sehle G. (35) isimli kadını silahla başından vurulmuş şekilde buldu. Ağır yaralanan kadın, yapılan müdahalesinin ardından Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Polis ekipleri ise olayın ardından kaçan şüpheliyi yakalamak için geniş çaplı çalışma başlattı. Tartıştığı sevgilisi tarafından vurulmuş Yaşanan olaya ilişkin yeni detaylar ortaya çıktı. İş merkezindeki dairesini hem iş yeri hem ev olarak kullanan Sehle G. ile sevgilisi olduğu öğrenilen S.S. arasında henüz bilinmeyen bir sebeple tartışma yaşandı. Tartışma esnasında S.S., silah ile Sehle G.’yi başından vurarak olay yerinden kaçtı. Konuya ilişkin inceleme başlatan Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri kaçan şüphelinin aracını Hendek ilçesinde boş bir şekilde buldu. Eşinden boşandığı ve 3 çocuk annesi olduğu öğrenilen güzellik uzmanı Sehle G.’nin hayati tehlikesinin sürdüğü öğrenilirken, ekipler kaçan şüpheliyi yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.
İstanbul Sarıyer’de inşaatı 34 yıldır bitmeyen rezidansta yangın paniği Sarıyer’de 34 yıldır inşaatı devam eden rezidansta henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Binanın yapımında çalışan işçilerin, yangına müdahalesi cep telefonu kamerasına yansıdı. Yangın, saat 16.00 sıralarında Sarıyer Hacıosman’da 34 yıldır kaba inşaatı devam eden bir binada çıktı. Henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan yangına rezidansın yapımında çalışan işçiler müdahale etti. İhbar üzerine olay yerine itfaiye, polis ve ambulans ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri soğutma çalışması yaparken, polis ekipleri ise çevrede güvenlik önlemi aldı. Rezidansta maddi hasar meydana gelirken, yangında ölen ya da yaralanan olmadı. Rezidansta çıkan yangına çalışanların müdahalesi cep telefonu kamerasına yansıdı. Görüntülerde, yangın görünürken, işçilerin yangın tüpüyle müdahalesi görünüyor. Polis ekiplerinin yangınla ilgili inceleme başlattığı öğrenildi. “İşçiler balkonlardan alevleri söndürmeye çalışıyordu” Yangını gördüğünü söyleyen Musa Keser, “Aracım ile geçiyordum yangın dumanını gördüm. Geldiğimde itfaiye ekipleri de olay yerine girmek üzereydi. İtfaiye ekipleri hızlı bir şekilde olaya müdahale etmeye başladılar ve yangını kontrol altına aldılar. Çok büyük bir yangın değildi. Önce dumanlardan dolayı alevleri göremedim. Sonra yan tarafta doğru yürüdüm ardından da ambulans, itfaiye ve polis ekipleri hızlıca gelip olaya müdahale etti. Geldiğimde işçiler balkonlardan alevleri söndürmeye çalışıyordu. Tam o sırada itfaiye ekipleri gelince işçiler de söndürmeyi bıraktılar. Ben mahsur kalan kimseyi göremedim. Zaten içeride merdivenler müsait. Herkes istediği gibi rahatlıkla inebildi” diye konuştu.