ASAYİŞ - 01 Aralık 2011 Perşembe 09:28

HAVAALANINA OĞLUNU KARŞILAMAYA GİDERKEN KAZADA ÖLDÜ

A
A
A
HAVAALANINA OĞLUNU KARŞILAMAYA GİDERKEN KAZADA ÖLDÜ

Samsun’da oğlunu karşılamak için havaalanına giden bir baba, geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti.
Edinilen bilgiye göre, Samsun-Çarşamba Havaalanı’na oğlunu karşılamak üzere giden Ali Çamurcu (60), kullandığı 55 PM 545 plakalı kapalı kasa kamyonetiyle havaalanına dönmek üzereyken arkadan gelen ve İstanbul’dan Gürcistan’a gittiği belirlenen Nugzar Kurkhuli (36) idaresindeki TL T 297 yabancı plakalı yolcu otobüsünün çarpmasıyla aracıyla birlikte savruldu. Otobüsün arkadan çarptığı kapalı kasa kamyonetin içerisinde bulunan Ali Çamurcu, olay yerinde hayatını kaybetti. Havaalanında babasının gelmesini
bekleyen ve avukat olduğu öğrenilen Faik Çamurcu, babası gelmeyince servis otobüsüne bindi. Servis otobüsü ile giderken havaalanı kavşağında babasının aracının kaza yaptığı gören Faik Çamurcu, babasının cansız bedenine uzun süre sarılarak ağladı. Ali Çamurcu’nun cesedi kaza yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından sıkıştığı yerden çıkartıldı.
Gürcistan’a giden otobüsün içinde bulunan 27 yolcu herhangi bir yara almazken, otobüs sürücüsü Kurkhuli gözaltına alındı. Kaza ile ilgili soruşturma sürüyor.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Manisa Manisa’da "örgütlü tefecilik" operasyonu: 1 tutuklama Manisa’nın Alaşehir ilçesinde tefecilik yaptığı belirlenen bir suç örgütüne yönelik jandarma ekiplerince düzenlenen operasyonda 4 şüpheli gözaltına alındı. Örgüt lideri tutuklanırken, 3 şüpheli adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Manisa İl Jandarma Komutanlığı KOM ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ile Alaşehir İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerinin yürüttüğü istihbari çalışmalar sonucu, Alaşehir ilçesinde S.T. (48) liderliğinde, H.T. (23), H.Ç. (61) ve M.T. (39) isimli şahısların örgütlü olarak tefecilik faaliyeti yürüttükleri tespit edildi. Alaşehir Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yapılan teknik ve fiziki takip sonucunda suç örgütünün, Alaşehir ve çevre ilçelerde çiftçilere senet imzalatarak, üzüm ve zeytin hasadı sonrası ödeme şartıyla borç verdikleri, borcunu ödeyemeyen mağdurlara yeniden senet imzalattıkları ve bu yöntemle yaklaşık 12 mağdur üzerinden 10 milyon TL haksız kazanç sağladıkları belirlendi. 28 personelin katılımıyla düzenlenen operasyonda Alaşehir’de 4 ayrı adrese eş zamanlı baskın yapıldı. Operasyonda 27 adet senet (1 milyon 939 bin 550 TL), 55 adet boş senet, 10 ajanda, 9 araç satış sözleşmesi, 1 arsa satış sözleşmesi, 2 araç ruhsatı, 18 tapu, 2 sayfa alacak-verecek yazılı belge, 1 av tüfeği, 159 tabanca fişeği, 3 cep telefonu ve 5 dijital materyal ele geçirildi. Olayla ilgili 4 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. Şüphelilerden örgüt lideri S.T. tutuklanırken, örgüt üyeleri H.T, H.Ç ve M.T isimli şüpheliler adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.