GÜNDEM - 22 Nisan 2024 Pazartesi 13:43

Gümüşhane’de jandarma ekipleri 23 Nisan’da köy çocuklarını unutmadı

A
A
A
Gümüşhane’de jandarma ekipleri 23 Nisan’da köy çocuklarını unutmadı

Gümüşhane’de jandarma ekipleri 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle köy okullarını ziyaret ederek eğitim gören öğrencilere hediyeler verdi.


Gümüşhane İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı ekipler 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla merkeze bağlı Arzular Beldesi’nde bulunan Arzular İlkokulu ve Şehit Ramazan Meşe Ortaokulu öğrencilerini ziyaret etti. Köy okulunda eğitim gören çocuklara ekipler tarafından Türk bayrağı ve çocuk dergileri hediye edilirken bomba arama köpeği Maske ve eğitmeni tarafından çocuklara gösteri yapıldı. Öğrenciler gösteriyi yoğun ilgiyle takip ederken, gösterinin sonunda Maske ile fotoğraf çekildiler.


Daha sonra jandarma ekipleriyle oyunlar oynayan öğrenciler 23 Nisan Ulusal Egemenli ve Çocuk Bayramını keyifli dakikalar geçirerek kutladı.



Gümüşhane’de jandarma ekipleri 23 Nisan’da köy çocuklarını unutmadı

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Gaziantep Gaziantep’teki feci kazada ölenlerin kimliği tespit edildi Gaziantep’in İslahiye ilçesinde beton tankerinin karşı şeride geçerek yolcu minibüsünü biçtiği kazada hayatını kaybedenlerin kimlik tespiti yapıldı. Kazada ölenlerin 8’inin kadın 1’inin ise erkek olduğu açıklandı. Kaza, Gaziantep’in İslahiye ilçesi Hassa karayolu Ağabeyi mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Hatay’ın Hassa ilçesi istikametinden Gaziantep’in İslahiye ilçesine giden 56 AAB 043 plakalı Mehmet G. yönetimindeki beton tankeri sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu karşı şeride geçerek İslahiye ilçesinden Hassa ilçesine yönünde seyir halinde olan Latif Örs yönetimindeki 27 K 2127 plakalı yolcu minibüsüne çarptı. Feci kaza sonrası 9 kişi hayatını kaybederken 1’i ağır 11 kişi de yaralandı. Feci kazada hayatını kaybedenlerin 4’ünün öğrenci olduğu öğrenildi. Feci kazada hayatını kaybedenlerin kimlik tespiti yapıldı Toplam 9 kişinin ölümü, 2’si ağır 11 kişinin de yaralanmasıyla sonuçlanan feci kazada kimlik tespit yapıldı. Feci kazada Şükrü Sağlam, Sena Taşkın, Ümran Yıldırım, Elif Görmez, Rakibe Erinmez, Sultan Erinmez, Sude Çelik, Hatice Gönen ve Sibel Sağlam hayatını kaybetti. Yaralananların da kimlikleri belirlendi Feci kazada yaralananların ise Sude Taşkın, Ayşem Yıldırım, Songül Sıla Kılıç, Mehmet Erinmez, Enes Oğuz, Zeynep Gök, Mehmet Sağlam, Samet Saydam, Latif Örs ve Emine Yener olduğu öğrenildi. Yaralılardan bazılarının durumunun ağır olduğu ve tedavilerinin sürdüğü de vurgulandı. Kaza ile ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.