GÜNDEM - 30 Nisan 2024 Salı 11:37

Yılmaz, başarılı öğrencileri ödüllendirdi

A
A
A
Yılmaz, başarılı öğrencileri ödüllendirdi

Şehitkamil Belediyesi tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla düzenlenen organizasyonlarda dereceye giren öğrencilere ödüllerini Başkan Umut Yılmaz verdi. Çocuklardan, akademik başarılarıyla ilgili söz alan Başkan Yılmaz, başarılı her çocuğu ödüllendireceğinin sözünü verdi.


23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Şehitkamil Belediyesinin kurumlar arası iş birliğiyle organize ettiği geleneksel spor organizasyonlarında derece yapan öğrencilere yönelik ödül töreni düzenlendi. Şehitkamil Sanat Merkezi’ndeki ödül töreni; paydaş kurum temsilcileri, antrenörler, dereceye giren 249 sporcu ve velilerin katılımıyla gerçekleştirildi.


3x3 Basketbol Turnuvası, Minikler Futbol Şenliği ve Mangala Turnuvası’na toplam 820 sporcu öğrenci katılım sağladı.


Şehitkamil Belediye Başkanı Avukat Umut Yılmaz, kategorilerinde dereceye giren sporcu öğrencilere branşlarına özgü spor malzemeleri, kupa, madalya ve başarı belgesi takdim etti.


“Yarın çok daha güzel şeyler başaracaksınız”


Ödül töreninde çocuklara hitaben konuşan Başkan Umut Yılmaz, “Güzel, en duygulu hitap ettiğim kesin, ah işte bu çocuklar. Çocuklar, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramınız kutlu olsun. Dünyanın hiçbir ülkesinde, çocuklara hediye edilmiş bir bayram yok. Mustafa Kemal’in kıymetini bilin. Sizler zoru başardınız. Bugün burada oturuyorsanız inandığınız içindir. Her biriniz yarıştınız, arkadaşlarınızla birlikte mücadele ettiniz ve başardınız. Bugün de bakın buradasınız. Hepinizin ne güzel boyunlarında madalyalarını görüyorum. Çok güzel şeyler. Siz eğer bunu başarıyorsanız siz yarın çok daha güzel şeyler başaracaksınız. Hepiniz. Derslerinizde başarılı olun, abiniz yanında. Tatile gidecekseniz, beraber gideceğiz ama başarılarla” ifadelerini kaydetti.



Yılmaz, başarılı öğrencileri ödüllendirdi

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Balıkesir Hayatın Gerçeklerini sahneye taşıdılar Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde; 10-16 Mayıs Engelliler Haftası nedeniyle Ercan Kubaş Sanat Tiyatrosu tarafından sahnelenen “Hayatın Gerçekleri” isimli oyuna ilgi yoğun oldu. Ayvalık Belediyesi ile Ayvalık Müzik Derneği’nin katkılarıyla sahnelenen oyunda; “Bizi düşünmüyorsanız, engelli kim?” diye soruldu. Yönetmenliğini bedensel engelli Ercan Kubaş’ın üstlendiği oyunda; Aysun Kubaş, İpek Anaz, Cemal Uğral, Sermin Akyüz Erim, Yağmur Kubaş, Mustafa Erbaş, Emel Sönmez ve Vildan Bahtlı rol aldı. Ayvalık Belediyesi Vural Sineması Nejat Uygur Sahnesi’nde sergilenen oyun sonunda, sahnedeki oyuncular izleyiciler tarafından ayakta alkışlandı. Oyunla ilgili Ayvalık Belediyesi Başkan Vekili Dilek Saraçoğlu yaptığı açıklamada, “Biz her zaman engellilerimizin yanındayız. Engelli tiyatrocu kardeşlerimiz Ercan ve Aysun Kubaş önderliğinde Ayvalık Müzik Derneği’nin de desteklediği tiyatro oyununu engelliler haftasında sahnelemekten sonsuz gurur duyarız. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Bugün engelli tiyatrocularımız ve onlara destek verip, sahneye çıkarak rol alan Ayvalık Müzik Derneği üyeleri; ‘Bizi düşünmüyorsanız engelli kim?’ diye sordukları sorunun üst cümleyi oluşturduğu mizah içerikli tiyatro oyunuyla hem farkındalık oluşturdular, hem de engel tanımadan sanatın başrolünde yerlerini aldılar. Ben bu güzel gecenin gerçekleşmesinde emeği geçen başta Belediye Başkanımız Mesut Ergin olmak üzere Ayvalık Müzik Derneği ile izleyenlere sonsuz şükranlarımı sunuyorum” dedi.
Bursa Başkan Bozbey, muhtar toplantılarına İnegöl’den başladı Vatandaşların devletle ilk temas noktası olan muhtarların görüşlerine büyük önem veren ve onları uç beyleri olarak adlandıran Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, tüm ilçelerde muhtarla yapacağı toplantıların ilkini İnegöl’de gerçekleştirdi. Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, İnegöl ilçesinde mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi. Tüm ilçelerde yapılacak olan toplantıların ilkinde; Başkan Bozbey’in yanı sıra CHP İl Başkan Yardımcısı Yankı İçöz, CHP İlçe Başkanı Zemci Şahin, İnegöl Muhtarlar Dernek Başkanı Oktay Garip ve muhtarlar katıldı. Seçimlerde göreve seçilen tüm muhtarları tebrik eden Başkan Mustafa Bozbey, artık tüm Bursalıların seçilenlerden hizmet beklediğini hatırlattı. Hizmetlerin hem nitelikli hem de insan öncelikli olması gerektiğinin altını çizen Başkan Bozbey, “Bu dönemin sonuna kadar her birlikte gülümseyerek hizmetleri halkımıza götüreceğiz. Muhtarlarımızı önemsiyoruz. İnegöl’ün önemi çok büyük. O yüzden muhtarlar buluşmalarımızı İnegöl’den başlatıyoruz. Ticaret, sanayi, tarım ve kültürel birikim anlamında İnegöl’ü önemsiyoruz. Burada birçok hizmetimiz olacak. Beraber üreteceğiz. Üreteceğimiz değerlerle İnegöllüleri gülümseteceğiz. Önümüzde bitirmemiz gereken stratejik planımız var. Paydaşlarımızdan biri de muhtarlarımızdır. Muhtarlarımızın şimdiden hazırlık yapmasını istiyorum. Hem çalışma arkadaşlarımız hem de muhtarlarımız yapılacak olan hizmetlerin takipçisi olacaktır. Böylece hep beraber mutlu olacağız” dedi. Konuşmaların ardından Başkan Mustafa Bozbey, muhtarların talep ve görüşlerini dinleyerek not aldı.