SAĞLIK - 08 Mayıs 2024 Çarşamba 13:47

Medical Point Hastanesi’nde hemofili tedavisinde yeni bir adım

A
A
A
Medical Point Hastanesi’nde hemofili tedavisinde yeni bir adım

Medical Point Hastaneler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Hayrullah Kubba liderliğinde EAHAD Akredite Hemofili Merkezi açıldı.


Gaziantep Medical Point Hastanesi, sağlık sektöründe önemli bir adım daha attı. Prof. Dr. Ekrem Ünal liderliğindeki Türkiye’de ender bulunan EAHAD akreditasyonuna sahip Hemofili Merkezi’ni hizmete açtı. Modern tıbbi donanımla hastalara umut dolu bir gelecek sunan merkez, en yüksek kalitede klinik bakımı ve güncel tedavi uygulamaları ile hizmet verecek.


Gaziantep Medical Point Hastanesi EAHAD (Avrupa) Akredite Hemofili Merkezi’nde, Erişkin ve Çocuk Hematologlar, Dahiliye Uzmanları, Çocuk Doktorları, Hemofili Hemşireleri, Fizyoterapistler, Laboratuvar Bilimcileri ve Hemofili alanında dünya çapında ünlü araştırmacılar yer alıyor.


Prof. Dr. Ekrem Ünal, merkezin açılışıyla ilgili yaptığı açıklamada, "Hemofili hastalarının yaşam kalitesini artırmak, erken tanı ve etkin tedavi imkanları sağlamak için büyük bir çaba harcadık. EAHAD akreditasyonuyla donatılmış merkezimizde, alanında uzman hekimler ve modern tıbbın en son teknolojisiyle hastalarımıza hizmet vereceğiz" dedi.


Medical Point Hastaneler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Hayrullah Kubba, “Hastanemiz, multidisipliner anlayış sistemiyle insanların yaşam kalitesini iyileştirmek ve sağlıkta üstün tedavi için çalışıyor” diye konuştu.


Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul Beylikdüzü’nde 19 Mayıs coşkuyla kutlandı 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı, 105. yılında Beylikdüzü’nde coşkuyla kutlandı. Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve onun kahraman silah arkadaşlarının emanetine sahip çıkacağız" dedi. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Beylikdüzü’nde coşkuyla kutlandı. Her yaştan insanın akın ettiği etkinlikler Yaşam Vadisi’ndeki Atatürk anıtına çelenk sunma töreni ile başladı. Törenin ardından 19 Mayıs coşkusu Yaşam Vadisi’ndeki etkinlik alanlarında devam etti. Beylikdüzü Belediyesi’nin bu yıl üçüncüsünü düzenlediği Kırlangıç Gençlik Festivali etkinlikleri çerçevesinde spor ve sanatla buluşan vatandaşların 19 Mayıs coşkusuna Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık da ortak oldu. Spor aktivitelerinin düzenlendiği alanda müsabakaları izleyen Başkan Çalık, Yaşam Vadisi’ndeki etkinliğe gelenlerle de sohbet etti. Emir Can İğrek sahne aldı 19 Mayıs coşkusunun 3. Kırlangıç Gençlik Festivaliyle taçlandığı gecenin sonunda spor müsabakalarında dereceye girenlere ödülleri verildi. Ödül törenin ardından sahneye ünlü sanatçı Emir Can İğrek çıktı. Yaşam Vadisi’ni dolduran on binlerce kişiye unutulmaz bir gece yaşatan Emir Can İğrek, 19 Mayıs coşkusunu Beylikdüzü’nde yaşamaktan mutluluk duyduğunu ifade etti. İğrek’e çiçek ve plaket takdimini gerçekleştiren Başkan Çalık, Türkiye’nin en özel alanlarından biri olan Yaşam Vadisi’nde 19 Mayıs’ı kutlamanın önemine değindi. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün emaneti gençleri bilim, spor, kültür ve sanatla buluşturmaya devam edeceklerini ifade eden Başkan Çalık, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün yolundan ve ışığından asla ayrılmayacağız. Atatürk ve silah arkadaşları bu memleketi çok zor koşullarda inşa ettiler. Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve onun kahraman silah arkadaşlarının emanetine sahip çıkacağız. Hepinizi çok seviyorum. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramımız kutlu olsun” diye konuştu.