ASAYİŞ - 16 Aralık 2011 Cuma 15:20

NEVŞEHİR, ANTALYA VE ŞANLIURFA`DA DÜZENLENEN FUHUŞ OPERASYONU

A
A
A
NEVŞEHİR, ANTALYA VE ŞANLIURFA`DA DÜZENLENEN FUHUŞ OPERASYONU

Nevşehir’in yanı sıra Antalya ve Şanlıurfa illerinde düzenlenen fuhuş operasyonunda gözaltına alınan 14 kişiden 5’i, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.
Nevşehir Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğü ve Asayiş Şube Müdürlüğünce ortaklaşa yürütülen çalışmalar sonrasında düzenlenen eş zamanlı operasyonlarla Nevşehir, Antalya ve Şanlıurfa illerinde yakalanan 14 kişi Nevşehir Adliyesi’ne getirildi. "Suç işlemek amacı ile örgüt kurarak örgüt faaliyeti çerçevesinde insan ticareti, fuhşa aracılık etmek, fuhşa yer temin etmek ve fuhşu kolaylaştırmak, fuhşa sürüklenen kişinin kazancından yararlanarak kısmen veya tamamen geçimini sağlamak" suçlaması ile adliyeye
sevk edilen 14 kişiden 6’sı, tutuklanma istemiyle mahkemeye sevk edildi. Mahkemede şahıslardan Y.S., D.G., Ş.G., H.H.G. ve M.T.A.’nın tutuklanmasına karar verilirken, 1 kişi ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Tutuklanan 5 kişi, Nevşehir E Tipi Kapalı Cezaevi’ne gönderildi.
Olayla ilgili 2 kişi halen aranırken, operasyon kapsamında yakalanan yabancı uyruklu kadınların, yasal işlemlerinin yapılmasının ardından sınır dışı edileceği öğrenildi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir